• Äldre 9 Dec 20:21
    3803575 visningar
    21824 svar
    21824
    3803575

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nä, inga radbrytningar

  • Äldre 9 Dec 20:30

    Blommis: kanske är det så, att vuxenlivet slagit ut honnom ur kurs. Han tycker iallafall att han gör allt och jag bara är lat och pustar och frustar... Att jag berättat för er om graviditeten innan vi gjort ul tycker han var ett stort brott på tilliten mellan oss, så det håller han på att sura om fortfarande, även efter långa snamtal och hela modevitten. Men det käns som pm det bara var en ursäkt från hans sida att bli surgubben. Jag kan bara vänta på att det går over och se till att jag inte förgås i prosessen. Det går bättre nu när jag säger till mig själv att jag faktiskt inte kan bry mig mer. Det är hand problem och jag har gjort allt i min makt för att visa honom min ståndpunkt. Håller jag på att pjuska och duska så hälle jag bara mer bränne på elden. Nu får han komma till mig om han är intresserad. Så det så. I manage. (och då säger jag tack för underbara bt-vänner och arbetskamrater och kompisar och finfina dottern) Jag är medvetan av attdetta är en fas och jag känner att jag mognar i den. Nu: varm choklad och lussekatt! Mmmmm! Vasssegoda!

  • Äldre 9 Dec 21:22

    Blivande tvillingföräldrar: kolla in detta!: jared-krystal.blogspot.com/2010/11/ultimate-twin-high-chair.html

  • Äldre 10 Dec 09:46

    As trött efter att lilla e har spytt ner sig själv, sin säng och sin mamma otaliga gånger inatt... Usch vad äckligt. Kräket var fullt av vattenmelonkärnor! Att de inte pillar bort dem på dagis innan småbarnen får dem. *upprörd* blommis: dumma blommmannen! Kan de inte förstå att man vill bli insvept i en filt och bli buren lite ibland, istället för att vara så himla duktig hela tiden och ska kunna tåla allt? Kramar om.

  • Äldre 10 Dec 11:39

    Nä, inte hemma idag... Jobba jobba jobba. Måste höja sgi. Måste höja sgi. (inte lätt med aplåg lön, men mn...) tager mer än gärna emot glass och kaffe!

  • Äldre 10 Dec 11:48

    Och krya på dig villemoa! Lussefirandet vill inte jag heller missa för allt i världen. Lucialinne i st 86 inköpt och 1,5m rött sidenband. Måste nog tråcklas på, så det stannar i midjan. Blir lite pyssel framför idolfinalen ikväll! Heja Jay! Heja Jay!

  • Äldre 10 Dec 22:53

    Heja Jay! Så ja! Fast vilken tråkig vinnarlåt....

  • Äldre 10 Dec 23:00

    Lille Bullen har börjat sparka så att det känns utanpå magen idag! Hi hi! Stora bebin. Stora pojken vill jag säga, men det får vi ju veta på onsdag! Nä, isäng med mig, jobba hela helgen... Fick förresten meddelande om min danska moms... Det var 91000dkr... God jul på mig. *stoppar ner det i blylådan i mitt inre, där inget känns och tror väl att det kommer regna manna från himlen*

  • Äldre 11 Dec 22:17

    Blä. Kräker som en gris här hemma... Hoppas att det inte är farligt för bebisen! skakig och darrig. Nä, jag når inte bra alls.

  • Äldre 11 Dec 22:18

    Heja sy- mannen! Så ska det låta! Kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård