• andbeyond

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    VARNING!

    Snart kommer ett jättelångt inlägg.. Beware!

  • andbeyond

    Fru Sy: Heja Orvar! Vad skönt att han håller sig där inne nu när du varit så stark och kämpat i tristessen! Är så roligt att heja på honom att stanna där inne när jag hela dagarna sitter och försöker prata allvar med lilltjejen i magen att komma UT! Hoppas du får må bra framöver och får möjligheten att aktivera dig lite mer så du får komma från tråååk-dagar


    Ninnnis: Härligt att höra att ni hade det så bra på Lanzarote. Jag är allt lite avis Första sparken att dela är ju helt fantastiskt också. Glad för din skull! Helt övertygad om att du verkligen är otroligt vackert gravid. Det är vi ju alla Även om jag just nu snarare känner mig som en strandad val…


    Heloise: Du är så stark! Underbart att höra om Elise framsteg även om det kanske är något steg bakåt emellanåt också. Men hon verkar vara en sådan underbar liten tjej! Säger också tack för att du delar med dig. Så mysigt att titta på bilder och videor också, gullunge!


    Blommis: Ta hand om dig! Du är så viktig! Truls är sjukt söt! Jag är ingen hundmänniska alls (vilket nästan är lite att häda i den här tråden?) men truls är ju bara ett litet gospaket! Härligt att det börjar bli lite vår i trädgården hos dig också! Kämpa på med alla nya rutiner, en dag känns det lättare och sen går det av bara farten. Kan fortfarande inte förstå att jag för något år sedan var så sanslöst deprimerad men efter att kämpat i vad som kändes som ett svart ingenting plötsligt nått fram till där jag är nu. Vet inte riktigt hur det gick till men du ska veta att jag tror på dig! Du får ett sms när jag åker in, jag lovar


    Flamman: Vilken bergodalbana du har. Jag hoppas du får stanna på toppen ett tag nu! Underbart med slalom och kärlek


    Lanovia: Gullungar med trots har en tendens att tappa ”gull” ibland. Min systerdotter är 3,5.. det är en pärs emellanåt helt klart Men när det skrattar och är glada så glömmer man ju rätt snabbt. Hoppas hon får må bättre och bättre och att det blir lättare med maten då också!


    Ingis: Hoppas det går bra med rättegången och allt. Skickar massor av energi din väg!


    Hvidis: Gravidontimagen som ger sammandragningar känner jag igen.. blööö. Men hoppas du får ha det bra i övrigt. Bra att du får tid att vila och så nu!


    Villemoa: Jag hoppas verkligen att de får dela födelsedag. Har inte känt något idag dock. Hoppas du och familjen mår bättre och slipper alla sjukdomar. Våren borde väl komma till stockholm rätt snart och då blir det härligt härligt att vara ute igen och samla energi.


    Bruttan: Vilket äventyr tjejerna dina har haft! Otroligt! Gallsten är ju APA. Min make opererade bort gallblåsan för några år sedan, efter det har han inte haft några besvär alls så om det blir värre säg till dem på skarpen att de får ordna upp det hela ordentligt! (För jag menar vad är ett liv utan grädde? )


    Fru Bygg: underbart med bra KUB! Njut!


    Muggles: läskig film, ska inte hyra den direkt när den kommer då jag lär vara (I hope) amningskänslig Hoppas du och bebbarna i magen mår riktigt bra!


    Daa: Gullparvlarna! Helt otroligt vad tiden går fort ändå. Skit att du inte fick sova, hoppas du får möjlighet att ta igen lite sömn snart igen istället.


    Fru E: Om vi bodde närmare varandra skulle jag gnugga järnet! Kanske kan gnugga in något i din mage så något väljer att lämna min? Vore ju himla praktiskt! Håller alla tummar och tår!


    Soldemor: Hoppas det ordnar sig med jobbet! Får jag gömma mig hos dig och katterna eftersom jag just sa att jag inte är en hundmänniska bland massor av hundmänniskor?


    Öhhm.. nu har jag kommenterat mig blå men säkert glömt någon ändå. Läser och följer alla er liv ska ni veta! STORA KRAMAR laget runt!


    Till sist EGO: Äntligen fixerad bebis, fastän det innebär att jag fått foglossning i symfysen så jag inte kan gå. Men nu ska hon ju komma snart.. väl? Mår rätt bra i övrigt måste jag säga, nästan oförskämt lite av de plågor som kommer med ”sista veckorna”. Men är uttråkad och jobbar hårt på att fortsätta ha positiv inställning till förlossning och så. Har världens underbaraste make i allt det här så det hjälper verkligen.


    Har ju fått några gissningar på födelsedag nu, jag tycker ni är snälla som tror så nära inpå


    11 mars Villemoa


    13 mars Fru Sy


    14 mars Hvidis och Ninnis


    Har lagt in en bild på magen från idag. Tycker alltid den ser mindre ut på kort än hur det känns i verkligheten. Men det kanske är ganska vanligt

  • andbeyond

    Nej, så kul som förlossningberättelse var det inte Jäklarns vad snabba ni är!

    Ledsen för att alla mellanrum försvann. Haha

  • andbeyond

    Blommis: You will know när det är dags. Så får du vidarebefodra

  • andbeyond

    Ingis och Blommis: Jag tror den 19:e faktiskt, så ni är fortfarande mer optimistiska än vad jag är.

    Har 2 vänner som skulle föda mer eller mindre NU också, några dagar efter mig enligt BF. BÅDA förstföderskor och fick för 1 respektive 2 veckor sedan. Var liiiite nedslående. Men men, den som väntar på något gott...

  • andbeyond

    Hvidis: Åh! Pool i växthus! Vill också ha! Först kanske jag ska försöka skaffa mig en tomt.. och något större än 50kvm men ändå!

    Ninnis: Tack Helt konstig när man tänker att det är en färdig bebis där inne. Har köpt en jättesöt body (som passar till sommaren förhoppningsvis) som jag tänkte att du nog uppskattar också gamer till gamer lite så: www.cafepress.co.uk/+level_1_human_onesie,169797728
    *fnissar*

  • andbeyond

    Flamman: Bästföredatum hehe, lite så känns det kanske. Man ruttnar lite efter det och vill att nu får det sätta igång ju.

    Menar du att pappan också har åsikter? ojdå tusan.. nädå. Det var faktiskt maken som föreslog min mormors (som han aldrig mött) namn. Det kändes mysigt

  • andbeyond
    Ninnnis skrev 2011-03-10 11:52:10 följande:
    Nu är jag ju ett Nintendobarn (makens smeknamn) som mest spelar Wii, men den var fin!
    Ah, Wii är bra grejer det med. Min man är spelutvecklare (speldesign) så här går det mesta hem.
    Gillar att man kan ladda hem gamla nintendospel också... kanske det jag ska göra nu. Ladda hem typ gamla supermario och slå ihjäl lite tid med. Kostar ju bara någon 50-lapp. Hmm..
  • andbeyond

    Nu har jag ätit lunch och väntar på en god vän som kommer förbi med semla och gott sällskap. Ska bli så kul!

    Ska försöka hålla er uppdaterade, lär ju vara ett tag kvar som sagt.

    Blommis: Du gör det jättebra. Finns inga misslyckanden, bara gropar i vägen. Dem har man passerat, bara att fortsätta framåt mot äng och gröna skogar

    kramar

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård