• andbeyond

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    NEJ NEJ NEJ! Jäkla blod. *kramar på Blommis*

  • andbeyond

    Länge sedan jag skrev något. Känns tomt på ord inför det blomman och FruE går igenom. Jag tänker på er att önskar att det fanns något man kunde göra. Stora Kramar till er båda!


    Det är skit att livet ska vara så jäkla orättvist!


    Jag håller mig lite avsides nu. Har precis klarat mig ur det svarta hålet av depression och med bebisen i magen och allt så är jag lyckligare än på länge och har svårt att hålla mig själv flytande och vill gärna stanna i det här ruset ett tag till. Så tro inte att jag glömt någon av er, oavsett om det är stor sorg, jobbiga partners eller allmänt vardagstrassel det handlar om. Bara lite fokuserad på att mig och flickan i magen nu..  Hoppas ni förstår. Läser och tänker på er men som sagt, tyst i min bubbla.


    Ninnis, Fru Sy & Muggles: Underbara bebisbesked! Det är helt klart ett mirakel, njut av varje dag för oro leder bara till skit Missa inte att ta vara på glädjen då allt säkert kommer gå alldeles utmärkt! kramar

  • andbeyond

    Jo, Villemoa, underbar bild på mms Ta hand om dig och bebben! Kram

  • andbeyond
    lanovia 08 skrev 2010-11-25 20:30:44 följande:
    Hej andbeyond. Härligt att läsa att du mår bra just nu. När är flickan beräknad till?
    10 mars.
  • andbeyond
    lanovia 08 skrev 2010-11-25 20:38:40 följande:
    Ihh spännande. Närmar sig med stormsteg. Känner du dig redo för det?
    JA! Längtar massor. Lite skräckblandad förtjusning inför själv förlossningen men jag yogar på för fullt och inbillar mig att det ger något slags lugn och föreberedelse:

    Heloise: Jag hoppas att hon blir bättre! Går inte en dag utan att jag tänker på er, hejaheja! Kramar i massor.


    Trevlig Advent ni vackra själar!

  • andbeyond

    *kikar in*...


    *klappar händerna och gör glädjedans och glädjetjut så tårarna sprutar för lilla Elise*


    *springer ett varv i tråden och ger alla kramar*


    *kikar ut igen*...

  • andbeyond

    Hej fina ni! Tänkte bara tipsa om ett tv-program som sänds på söndag. www.ur.se/samtiden/tabla/ 10:35 på Kunskapskanalen. Det handlar om sorg och hur det hanteras personligen och i vårt samhälle. Jag har gått en kurs där (sorgeinstitutet) då jag inte riktigt, trots många år och kurator, kunde hantera att min pappa hastigt gick bort när jag var 18. För mig var deras "teorier och tankar" jättebra. Alla har vi någon sorg, om det så är saknad av barn, saknad av en nära, ett förhållande som inte alltid är som man önskar eller att ens barn inte har en pappa som man önskar ;) Ingen sorg är större eller mindre, allt är sorg och all sorg behöver få finnas och talas om. Nu blev det jättelångt, men om ni har möjlighet och kan slita er från vinterstudion på söndag så ta en titt. Kramar!

  • andbeyond

    Det såg längre ut när det hade mellanrum


    Vi bor kvar, helt ärligt har vi inte råd med större utan att bli en av stockholms alla "förlorade 20-åringar med mer lån än de klarar av" eller vad det nu stod i tidningen igår.. Så vi är duktiga och amorterar och har sparkapital och bor lite trångt istället


    Men du om någon vet ju att på 50kvm klarar man sig bra bara det finns kärlek mellan väggarna


    Det är fortfarande underbart här hos mig, kanske lite mer underbart när terminens sista två prov är avklarade. Men det är världsliga saker. Särskilt med tanke på att det är julmys och vi är juljunkies här i familjen. Så det är mest bara mys hela tiden


     

  • andbeyond

    Precis vad vi tänkte. Vi har en helt ok tvättstuga så det kommer bli bra. Det som känns jobbigast är att vi inte har hiss men det ordnar sig det med :)


    Har lagt ut en liten magbild om någon vill se...

  • andbeyond

    Flamman: Vi har tvättstugan i samma hus, 3 trappor ned. Vi har knappt plats med toaletten i badrummet så vi får klara oss med det. Ska dock bli stambyte så då kanske vi kan byta ut badkaret mot dusch och tvättmaskin där i hörnet.. Vi har städat ur källarförrådet ordentligt och inrett det så man lätt kan förvara vinterkläder där på sommaren och annat som bara används ibland. Är förvaringen som är svårt. Bestämde oss för att köpa nya sängram med lådor under och trycka in byråar i sovrummet så nu har vi ännu mer förvaring. Vägghängt skötbord. Så känns som vi ska få plats Men alla tips om liten lägenhet + bebis är välkomna! Barnvagn med hårdlift är just införskaffad.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård