Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    NI som kan något om spel. T vill så gärna ha ett sånt där Wii spel som de spelade hos sina småkusiner. Där man dansade en eller två o två (två o två där man såg vem som dansade bäst och fick flest poäng var såklart roligast). Det var musik och en figur som gjorde dansrörelser som man skulle följa. Man hade en typ fjärrkontroll i handen som man höll och det registrerades hur bra man gjorde rörelserna och man fick poäng.
    VAD BEHÖVER MAN????? Hjälp en totalt oteknisk kvinna snälla ni att reda ut detta....!!!
    En Wii-box eller konsol eller vad det kallas. Mera då? Finns det nåt "paket". Detta funderade jag på, är det nåt sånt jag behöver. Jag förstår att själva spelet får jag köpa till. Men är detta ett lämpligt startpaket, och så köper jag till spelet och antagligen behöver jag en till sån där grej att hålla i handen. Vad kallas dom???

    www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/spelkonsol/WIININTENDOW/wii-spelkonsol-vit-motions-plus-2-spel

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-01-06 12:11:16 följande:
    Flamman, det kan ALDRIG vara ditt fel att barnen föstår och är ledsna. Du är ju den som försöker hålla ihop det hela och gör allt för familjen. Fast det behöver jag egentligen inte ens skriva, det är så självklart vid det här laget. Kram!

    Angående Wii, börja med en konsol som du länkade till. Sedan köper du till dansspelet. Observera att det bara ingår en handkontroll (samt nunchuck) i startpaketet, så om man ska spela flera på samma gång måste man köpa en (eller fler) extra kontroller. Vi har två.
    Tack Ninnis ♥

    Är det en sån här man köper till så att man kan köra två på samma gång?
    www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/tillbehor-spelkonsol/WIIREMCONWH/wii-remote-plus-vit

    Fasiken vad dyr en sån där grej är !
  • Norrskensflamman

    Såg att Just Dance 2 spelet är slut på Elgiganten som är närmast oss (7 mil!!!) Finns bara Just dance. Det första alltså. Har någon provat det, är det samma sak bara andra låtar eller? Kan kanske räcka så länge tills de får in 2:an.

  • Norrskensflamman

    Blommis: vankas det födelsedagskalas snart hos er också
    Hur känner och tänker du inför det? Jag har som sagt inte hunnit läsa så mycket här i tråden som du förstår, du kanske redan har redogjort för detta...

  • Norrskensflamman

    Nej T fyller den 14/1

    Jag vet inte om grejerna hinner komma hem om jag beställer... Hmmmmm....

    Tänkte att jag och maken kanske kan ge konsolpaketet, mormor o morfar extra handenheten och morbror med familj dansspelet.

  • Norrskensflamman

    Nu har jag ringt och bett min kusin som bor nära Elgiganten Megastore, OCH som är på väg till vår kommun idag att åka förbi och kolla (om de har öppet). Kanske, kanske det löser sig ändå. Hon sa att ibland står det på nätet att de inte har grejorna och sen så har de det i a f.

  • Norrskensflamman

    Blomman, tycker ditt födelsedagsupplägg är ypperligt. Mysigt och trevligt och precis vad du kan behöva just nu

    *vinkar till Bruttan*
    och till alla andra också!

  • Norrskensflamman

    Fina ord Blomman, tack för dem. Fina och sanna. Precis som du så är det det enda jag vill, att vi ska kunna mötas igen på nåt sätt och kunna prata och NÅ varann. Jag har från den dag jag tog kontakt med kuratorn slutat vara arg o bitter och när han är dum och säger dumma saker så biter jag ihop och vänder andra sidan till. Just för att jag förstår hur jobbigt han har det och hur vettskrämd han är och att bråk gör inte saken bättre. Men när han börjar smyga och dölja saker och sopa undan spåren och hålla på. Pengar och presenter, biljetter till gud vet vem, klart jag frågar VEM han ödslar allt detta på. Men jag bråkar inte.
    Nu ringde hans bror och säger att han inte får tag på honom, att pappan är helt knäckt för maken har sagt att han inte har tid att träffa honom och de som han sagt att han ska bo hos, de vet inte när han kommer och om han kommer. Var ska han bo?? Vem ska han träffa???
    Hur som helst så pratade jag med honom imorse. Då sa han att han kör försiktigt och att han kommer hem, vi behöver inte oroa oss. Jag svarade bara att "Vi längtar efter dig och vill att du kommer hem hel och välbehållen. Och kom ihåg att jag älskar dig". Han sa bara okej.
    Jag är bara så rädd att hans kärlek till mig verkligen har tagit slut. Så kall han varit så länge nu. Förutom på natten då ibland då det varit minst lika bra som tidigare.
    Så jag slits mellan hopp och förtvivlan hela tiden.
    Jag vet inte vad som är värst; en kvinnoaffär eller att han slutat älska mig.

  • Norrskensflamman

    MASSOR med GRATTISKRAMAR till goaste, finaste, klokaste, vackraste, varmaste Passionsblomman idag! {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}HjärtaHjärtaHjärta

    Tack för att du finns här för oss. Dina kloka ord och din omtanke, din förmåga att ge oss nya infallsvinklar och din förmåga att se helheten är ovärderlig för såna vrak som mig. Puss o kram ♥

    Hoppas du får en riktigt mysig och avkopplande dag och att hela familjen får en super-duperhelg. Det är ni värda!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård