Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    37 kg vagn i snömodd i 1,5 h. Puh. Just nollgradigt gör inget kul före.

  • start september

    Alltså, jag hade nästan stått stll i vikt sedan Lilla var några veckor, åt för mycket godis under senhösten. Sen  blev jag sjuk över jul och slutade äta så mycket onödigt. Maken har varit riktigt noggrann så inget gemensamt onyttigt och han äter nästan inga kolhydrater så jag äter en del som honom. Så de 4 kg gick rätt lätt.

    Nu är jag tillbaka på innan gravid-med-Lilla vikt, men det är fortsatt 5 kg över BMI-gränsen (174 lång, då ska man vara under 75 kg). Där var jag före alla barnförsök men inte rikrtigt emellan. Och nu äter jag mer godis igen, behövde för att få igång amningen och sen var vanan där. Så skärpning! Bikini om en månad drygt på en semesterresa...Och så är jag alldeles för otränad.Har köpt Charlotte Perellis träningsbok med hemmaprogram så nu är förkylningen är borta ska jag minsann köra igång. Typ imorgon.  

  • start september

    Glad alla hjärtans dag!

    Lycka till fru E

    Usch för ögongegg ingis, hade ju en del sånt här. Tänk på handsprit och egna handdukar så du slipper själv. Om det nu är den där smittsamma och inte vanlig förkylningsbiverkan.

    Och jag kanske uttryckte mig lite förskönande om startvikt - innan alla barnförsök var alltså 2006. Sen vart det några MF-kilon 2007 innan jag blev gravid med stora, efter stora stannade de 3 sista kvar och när jag skulle göra något åt dem efter ett år, var jag gravid igen. Sen tre MF där jag gick upp något kg för varje, ett av dem var i v 14 och då hade jag nog gått upp nästan fem kg för jag måste pest och åt hela tiden. Några hann försvinna innan Lilla blev till men inte mycket. Så det jag ska ner nu var ett tag sen...

  • start september

    Tack Hvidis, klokt tänkt. Och vad duktig du har varit  som tog de där sista fem!  Jo, det känns som en platåvikt ungefär. Lilla är ju bara fem månader, så jag har tid på mig. Det är nog klokare att fokusera på träning , det behöver ryggen nu när hon blir tyngre och inte är nöjd på så många andra ställen än i famnen.

  • start september

    Stackars Isolde! Och stackars matte, nu räcker det väl.

    Hata blötsnö, plogbilen gör tunga vallar som måste bort. Träning bad jag visst om Flört

    Dåligt humör och får inte gjort det  jag ska ha gjort. Inte blir det roligare för det. Och den goda chokladen åt jag upp. Känns som PMS, men indianerna är ju långlediga. Kanske bara är vädret.


     


     

  • start september

    Lanovia, kanske det. Jag trodde att det skulle vara som sist typ. Då tog det ca 4 veckor från jag slutade nattamma och då var hon nästan 9 månader. Nu hade jag ju amningsuppehåll och ingen pumpning på ca 10 h, kanske räckte?

  • start september

    Hoppas på bra nyheter Fru E!. Det är nåt med att de tippar en upp och ner som gör att axkalrna känns eller hur?  Och är det inte nån gas de fyller buken md för att komma åt? Minns bara nästan vad andra berättat.

  • start september

    Kanske kan det vara PMS ändå. Kassa nätter med två barn som vanligt när maken är borta och mycket snöskottning är kanske mer troligt. Igårkväll dök en alla hjärtans bukett upp från maken, blomsterhandeln hade klantat sig på tisdagen. Jag blev genast gladare!

    Ökade Lillas grötportion igår och kass i magen idag. Hmm. Får nog ta det lite lugnare igen.

  • start september

    Eller så är det tänder ändå på g för Lilla, hon har händerna där konstant. Nu även när jag vet att hon är mätt. Men hoppgunga var succé! Lilla tjejen hon är nästan för kort men hoppar och hoppar och vill inte kommer ner.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård