• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-04-07 11:50:59 följande:
    Maken gick och lade sig en stund efter mig igår då jag redan hade somnat. Han berättade idag att han lade handen på magen och blev besvarad av en rejäl buff. Han buffade tillbaks litegrann och fick en ny buff till svar. Sedan låg de och hade en liten "prat- och buffstund", han och Mini, utan att jag märkte ett dugg. Tydligen snarkade jag på som vanligt. Maken tyckte det var så mysigt att ha lite "egen" tid med Mini. Häftigt att han responderade så tydligt på makens beröring. Jag gjorde ju inte det i alla fall 
    Ååååh, vad gulligt!
  • muggles

    Heloise: vilken söting!

    Efter era rekommendationer köpte jag HMs "I love mum/I love dad" set. Jag har spanat efter något till tvillingarna, att köpa ngt helt nytt så de inte bara har ärvda kläder från Moa. Jag ville ha omlottbody och helst inte ljusblått/rosa utan gärna glada färger, och så ville jag hitta två bodies i samma stil/mönster med olika färger. Ett tag verkade det som ett hopplöst företag men så såg jag de här som ni pratat så gott om (och de har ju också väldigt skön kvalitet), så då slog jag till. Så nu kommer den ena tvillingen få ha I love mum och den andra I love dad - så det blir lika men ändå olika *nöjd*

    Flamman: hoppas helgen blir mysig...

  • muggles
    Fru E skrev 2011-04-07 14:22:08 följande:
    Ninnis- så SKÖNT att få höra att man inte måste känna något speciellt, lugnar mig enormt även om jag skulle kunna vara logisk själv men det är inte samma sak
    Jag kände absolut inte annorlunda när jag plussade med Ada och Beda mot vad jag känt x antal gånger innan, som då slutat med tant. Jag hade nog första symptomen runt v7. Jag mässar mitt mantra "delmål, delmål, delmål" för att stå ut. Först måndag och ser det bra ut - fira! Fira delmålen är jätteviktigt för att orka. Sedan VUL. Fira igen. Sedan KUB. Fira igen. Osv. Blir ett jäkla firande - köp ordentligt med Billabong!
  • muggles
    Fru E skrev 2011-04-08 10:16:07 följande:
    Senast igår kväll så var bara tvungen att ta sista testet imorse med veckoindikator *skäms* visade på 2-3 veckor dvs stämmer bra med att vi bör ha gått 5 hela veckor. Veeeeeet att blodprovet antagligen sa samma sak men så skönt att ha kommit förbi 1-2 veckor som det stod förra försöket.
    Mantrat nu är delmål som Mugglan brukar säga, blodprov på måndag, VUL nästa måndag och sedan lägger vi ny plan om vi kommer förbi de två första delmålen.
    Jiiiiiihooooooooooooooooooooooooo!!!! Testet visar bra grejer, nu ska bara blodprovet göra det också!
  • muggles
    Heloise skrev 2011-04-09 12:01:28 följande:
    Muggles: det är så häftigt att det gått så lång tid sen op och att vi fått följa dig, ada och beda Vet du om det är en eller tvåäggs? Jag kanske missat den infon?
    Det är enäggs (den komplikationen som drabbade oss drabbar bara enäggs som delar moderkaka). Vi går med stormsteg mot v34 (på fredag)!
  • muggles

    Ninnnis: vi hyrde babyskyddet av NTF. Då kostade det 300 kr för 9 mån. Nu kommer vi att hyra 2 st och priset har gått upp till hela 400 kr för 9 mån. Man använder babyskyddet så kort tid så det kändes inte värt att köpa och själv skulle jag aldrig köpa ett begagnat, så då undrar jag hur lätta de är att sälja vidare. Nästa stol som används till 4 år köpte vi och det kommer Moa att ha hunnit växa ur innan den behövs till Ada/Beda. Så vi får köpa en till helt enkelt.

  • muggles
    Ninnnis skrev 2011-04-12 10:13:58 följande:
    Flamman, skönt att helgen har varit bra och utan bråk. Jag gillar inte riktigt det du skriver om "ingen närkontakt eller ömhet förutom på ett plan". Egentligen tycker jag inte att han borde få närkontakt på det planet heller om han inte visar någon ömhet i övrigt, men jag vet att det inte är så lätt för dig heller.

    Kram och välkommen hem i alla fall!
    Jag skriver under på detta...

    EA: skriver här med - är så himla himla ledsen för det där jäkla blodprovsresultatet
  • muggles

    Flamman: det gör mig ont att läsa om ert förhållande, som oavsett anledning  (diagnos el annat) är destruktivt. Jag har själv haft ett destruktivt förhållande och det finns nog inget som är svårare att komma ur... Jag varken har råd att komma med el tror att du är redo för att höra dem så jag skickar bara lite medkänsla!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård