• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

     


    lanovia 08 skrev 2010-12-07 11:44:55 följande:
    Underbara fina mage, Ninnis. Smart sätt du har kommit på för att komma ihåg vilken vecka du är i.

    Tack! Det tog lite tid innan jag kom fram till om jag skulle skriva spegelvänt på handen eller inte. Första kortet blev med spegelvända siffror

  • Ninnnis

    Finaste älskade Blommis!

    Det gör så ont att läsa hur dåligt du mår. Att du inte är ett dugg sämre än någon annan (tvärtom) behöver jag inte skriva, det vet du innerst inne. Men din känsla är ju det du upplever här och nu.

    Jag tycker definitivt inte det är "lite motgångar" du har råkat ut för, det är betydligt större och svårare än så. Och det är självklart att det tar tid att bearbeta.

    Det positiva är att du har haft turen att träffa männsikor både på AF och sjukhuset som tar dig på allvar och vill hjälpa dig, det hade nog varit förödande om du skulle behöva slåss för att bli tagen på allvar. Jag hoppas innerligt att inte FK ändrar på detta.

    Jag önskar att jag kunde göra någon verklig skillnad och finnas till för dig irl. Eller vad fan, det kan jag väl. Jag befinner mig faktiskt inte mer än ett par timmar bort. Glöm inte det.   

  • Ninnnis

     


    muggles skrev 2010-12-07 14:04:01 följande:
    Ninnnis: om du vill tillåta det vill jag gärna se din - säkert pyttelilla - mage Själv har jag nog betydligt större *gulp*. 

    Varsågod! Det hade varit kul att se din mage också om det finns möjlighet

  • Ninnnis

    Muggles och Flamman, vad jobbigt med era mödrars depressioner. Det var kanske på ett sätt ännu tuffare förr när det inte fanns samma förståelse från varken läkare eller omgivning. Det måste ha varit svårt att växa upp med, att som barn se att mamma mår dåligt utan att riktigt förstå vad som felar henne. Kram på er!

  • Ninnnis

    Flamman, ni har tagit er jättelångt redan! Jag håller alla tummar för att han kan få den medicin han behöver inom kort. Bra att läkaren kändes bra och att hon fick se den sidan av honom.

    Kram!

    Är du säker på att du inte kan se bilden under starka bilder? Du finns i min adressbok

  • Ninnnis

     


    passionsblomman skrev 2010-12-07 21:40:28 följande:
    Fast sedan tänker jag ibland på chefspsykologen på Sophiahemmet som jag var hos efter en misshandel på mitt jobb. han som sa"jag har framör mig en kvinna med ett särdeles starkt psyke och en ovanlig självinsikt och själsstyrka. Det borde vilke arbetsgivare som helst se som en tillgång"Det vettifan om någon arbetsgivare alls gjort, och jag undra om den där tjejen han pratade om verkligen är jag. men han sa så iallafall.

    Blommis, om man googlar "särdeles starkt psyke och en ovanlig självinsikt och själsstyrka" så kommer det upp en bild på dig

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård