Inlägg från: SweetPearl |Visa alla inlägg
  • SweetPearl

    IDAG är det bara 6 månader kvar. 14/6, vilka är med?? :)

    Jag ska också gifta mig 14 maj. Vi är nästan klara med allt i klädesväg.

    Nu håller vi på att bestämma vad vi ska ha för mat på buffén. När vi har bestämt oss så ska vi tillsammans med släktningar räkna ut hur mycket mat det kommer att gå åt. Vi är inte så haja på det och dem är vana med att ha stora fester, så det känns bra. Alkoholdrycker och sprit ska vi beställa från Tyskland. Blev nästan 50% billigare än att handla på systemet.

    Kyrkan har vi dock inte bokat än, men det ska göras innan fredag denna vecka. Sen är det småsaker såsom inbjudningskort, placeringskort, kyrkprogram, dekorationer till lokalen m.m.

    Min m2b håller på med att leta efter fotograf och transport.

    Längre har vi inte kommit än. När hade ni tänkt att skicka ut inbjudningarna föresten?

  • SweetPearl

    Vi har funderat på att skicka inbjudningarna i januari. Får se hur vi gör.

    Hur kommer ni ställa borden? Blir det E -format? Hur kommer ni att sitta?

    Hitta näbbklänningen till dottern igår och dekoration till borden idag.

    Imorgon blir det att ringa och boka kyrkan.

    Åhh vad man längtar tills man står där, den 14 maj, super nervös och lycklig. Jag måste ha många näsdukar i beredskap.

  • SweetPearl

    Troligen: Vi ska ha buffé med kall marinerd fläskfilé och kyckling, potatissallad gjord på gräddfil och den andra med olja, pastasallad med lufttorkad skicka + dressing, vanlig sallad, bröd och goda ostar till. Vi kommer att hålla till ute på landet i ett magasin så då passar buffé-mat bäst.

    Vi kommer att bli mellan 53-58 personer (om alla kommer) + våran son då, men han kan vi inte räkna med då han kommer att vara strax under året när vi gifter oss.

    Jag snor eran idé att skicka ut inbjudningarna till alla hjärtans dag. Det är ju ändå våran förlovningsdag.

    Dukningen är också klar. Jag har den i huvudet. Hur ska eran dukning se ut?
    Vi kommer att beställa nya ringar + vigselring. Våra förlovningsringar är i vittguld och de är jätte slitna, så vi ska beställa från www.titanringar.com Tycker de är riktigt snygga och så är titan ett hårt material jämfört med guld. Så det tål lite, man ska ju ha ringarna i flera flera år.

  • SweetPearl

    Vi har funderat på att ha ett honörsbord, men jag vet inte. Mina föräldrar är skilda och mamma har en ny. Svärföräldrarna är inte så roliga att umgås med. Så vet inte vart jag ska sätta dem? om vi inte har ett honörsbord. Svärmor säger ingenting, men kanske ska sätta dem bredvid de andra pensonärerna som är helt motsatsen till henne? Det enda svärfar pratar om är nyheter.

    Våra bord kommer att ha vita dukar, ett värmeljus i mitten på bodet mellan varje person, rosa rosenblad kommer att strös ut i mitten på bordet så att det blir som en löpare ungefär och sen kommer det att vara gröna servetter. Vi har ett färgtema på grönt, ljusrosa och vitt. Det jag inte har klurat klart på än är vilken färg placeringskorten ska ha. Något tips?
    Inbjudningskorten kommer att vara så att hela kuveret går att veckla ut och så ligger kortet där fast det sitter fast i kuveret. Kuveret ska vara vitt har jag tänkt och kortet i rosa med grönt sidenband runt om. Har funderat på att sätta ditt nått hjärta eller nått annat fint i en eller i två av hörnorna på kortet.
    Ska beställa material från panduro. Beställde hem katalogen förra veckan. Så får se när den kommer.

    Vi kommer att be en släkting göra tårtorna och i dem ska det bland annat vara mango & passionsmousse. Vad mer kan passa till det? Citron-, hallon-, jordgubb- eller chockladmousse med crisp eller latte?

Svar på tråden IDAG är det bara 6 månader kvar. 14/6, vilka är med?? :)