• Ögonbrynstatuering katastrof. Desperat efter hjälp!!

  Fre 12 nov 2010 01:55 Läst 98441 gånger Totalt 9 svar
  Visar endast inlägg av Bonnan - Visa alla inlägg
  Fre 12 nov 2010 01:55

  För ca 2 år sedan gjorde jag en ögonbrynstatuering efter att en av mina vänner gjort det och på henne blev det otroligt snyggt och naturligt! Dock blev det inte så på mig... Eftersom jag har så pass tunna och glesa ögonbryn syns tatueringen väldigt mycket "igenom" och det blir för skarpt liksom. HEMSKT skulle jag vilja beskriva det. Dessutom var jag inte tillräckligt noga med att gå till en professionell person. Ung och dum jag vet, så jag går vidare till varför jag desperat skriver ett inlägg nu!

  - Nu undrar jag, har någon erfarenhet av detta? Någon som gjort en kosmetisk tatuering som har blekts bort helt?? hur lång tid tog detta??!

  - Någon som vet vad mer man kan göra för att den ska blekna fortare?? (FÖRUTOM laser)

  Jag har i dessa två åren fått måla över tatueringen så gott jag kan med ögonbrynsskugga.. och på stranden har jag fått skämmas. Detta i hopp om att den ska blekna bort. Jag har solat så fort solen visar sig framme, skrubbat flera ggr i veckan osv.. visst har den bleknat då den i början var svart, men inte bättre än att den nu är mörkgrå och varit så i 1 års tid. En kosmetisk tatuering skulle enligt personen jag gjorde det hos (och enligt internetsökning) hålla i ca 2-4 år beroende på hur mkt sol/skrubbning du utsätter huden för. Min vänninna har gjort om sin tattuering varje år, förstår inte varför det bleks så fort på henne.. hon har dock ljusare färg kan ju bero på det.

  /Förtvivlad :(

 • Fre 12 nov 2010 13:44 #2

  Vickymb - tack för din tid och tipset, jag har tidigare testat täcka med min egen foundation (double wear - estee lauder) och sedan fylla i med penna.. har då upplevt att först och främst det inte blir riktigt bra eftersom mitt eget hår får en konstig foundationfärg :) Dessutom har jag ganska fet hy, så det har liksom smetats ut lite tillslut trots att jag använt "bättre" pennor från makeupstore etc.. men låter absolut värt att testa igen med det underlag du nämner!

  Ingen annan på forumet som har erfarenhet av kostemtisk tattuering och som vet någonting om hur lång tid det tagit för att blekas bort? Eller har fler tips på hur det bleks fortare?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll