Inlägg från: MrsT2011 |Visa alla inlägg
  • MrsT2011

    4e juni 2011

    Moemoe skrev 2011-05-19 21:32:06 följande:
    Håller helt med om att det är ett bekymmer, jag vill aldrig mer göra en bordsplacering efter detta haha. Har tre olika versioner nu, jätte svårt! Man vill ju att alla ska ha det trevligt.

    Igår gjorde jag vårt sista pyssel, en låda jag klätt in i papper med hjärtmönster i guld och organzarosetter (likadana som satt runt inbjudningskorten) till presentbordet, där de som köpt presentkort eller lämnar kuvert kan lägga ner dem så att de inte kommer bort. Sedan skrev jag en liten skylt som säger att gästerna gärna får skriva sina namn på paketen om de glömt det eller tejpa fast tillhörande kort så vi vet vem vi ska tacka. Glad Har köpt en fin blå penna och ska ha med en tejphållare också.
    Get out, jag har också tre olika bordsplaceringar, ha ha!

    Vad mysigt det lät med lådan, visst är det härligt med lite extra dekor till presentbordet!
  • MrsT2011
    Helcore skrev 2011-05-21 09:09:59 följande:
    DAAAAAA om två veckor tjejer!!!!
    ÄNTLIGEN! Känns som man planerar så det sprakar om en, nu får det snart vara dags för skarpt läge! =)

    Känner mig lugnare i min "pyssel-stress" nu, färdigställde detaljerna till dukningen igår kväll:

  • MrsT2011

    Har haft en barnvisa på hjärnan de senaste dagarna, den handlar om två barn som väntar på jultomten, men har fastnat  i skallen bara för att vissa delar av texten är så klockren nu inför bröllopet!

    "Det kryper i kroppen på oss båda två. Vi längtar och väntar i dagar och nätter och tassar runt här på tå."

    Solig

  • MrsT2011
    BlivandeFruW skrev 2011-05-23 13:36:09 följande:
    Hur går det tjejer? Är det bara jag som börjar få väldigt mycket fjärlilar i magen?? Hjärta
    Du är verkligen inte ensam! Solig Känns som man lika gärna kan få en hjärtinfarkt innan det här är över, ha ha!

    Nejdå, det kommer bli så underbart, längtar nästan ihjäl mig! Cool
  • MrsT2011
    josse80 skrev 2011-05-23 14:08:15 följande:
    En fråga til MrsT2011. Den bilden där du har gjort lite pysselsaker bla ett högt ljus med fat under. Vad är det för pärlor/stenar som ligger runt? Mycket snyggt och precis vad jag letar efter!!
    Tack så mycket! =) En idé jag fick när jag insåg att det blev lite för avskalat med bara ljusfaten och blockljusen.

    Jag köpte självhäftande pärlhalvor på panduro, du hittar dessa i kategorin papper, stämplar och scrapbooking. Förutom dessa runda, lite mindre pärlor köpte jag även lite större, hjärtformade pärlor på panduro. De är dock inte självhäftande utan man fäster dem problemfritt på glas med så kallade "glue dots".
  • MrsT2011
    BlivandeFruW skrev 2011-05-25 10:18:06 följande:

    10 dagar kvar brudar, i morgon är vi nere på ensiffrigt!
    Jag ska gifta mig i Åhus och den prognosen har de ändrat massor av gånger. Jag håller tummarna för solen!
    Men hörni, Solbritt och Solveig har namnsdag den 4 juni, jag ser det som ett tecken på sol!! 


    Ha ha, klockrena namnsdagar! Rekommenderar danska och norska väderlekstjänsterna, mycket bättre träffsäkerhet och väderkartor än sopiga SMHI.
  • MrsT2011
    Tet skrev 2011-05-25 19:21:33 följande:
    Stället vi ska vigas på den 4/6 har precis rivit upp sin uteplats. Eller ja, fastighetsägaren har gjort det och restaurangägaren får snällt stå och titta på...känner mig sjukt orolig över att vi inte kommer ha en plats att vigas på om en vecka. Fastighetsägaren är väl medveten om att det ska anordnas bröllop där nästa vecka men verkar inte bry sig. Demon
    Jag har personligen pratat med dem, jag har mailat och jag har varit där och kollat in personalen som jobbar med att lägga den nya uteserveringen...killen har tummen mitt i handen. Så lycka till, till oss vi lär få vigas på en en jävla asfaltsparkering bakom restaurangen.
    Är den inte klar på onsdag kommer ett mindre helvete bryta loss.

    Har dock en underbar vännina som tröstar genom att säga: "är den inte klar dara vi dit på fredag (dagen innan) med pizza & öl och skruvar ihop den jävla uterserveringen. De kan ju inte va svårare än en IKEA möbel...!?!
    Fan vad trist... Känner med er! Fastighetsägaren kan väl öppna upp sin privata trädgård för er vigsel?? Tycker jag banne mig du ska föreslå om det inte blir klart!
  • MrsT2011
    nsdtr skrev 2011-05-25 17:21:59 följande:
    Känner att nerverna börjar spela mig ett spratt nu,,kan inte ni alla bara skriva varsina saker man inte får glömma bort,,känns som jag glömt någe men kommer inte på vad:))
    - Glöm inte att bestämma om blivande mannen eller best man ska ha ringen i fickan.

    - Glöm inte att planera för vem som har ansvar för vilken väska, ha inte brudväskan i handen när du går in i kyrkan utan lämna den till din mamma eller liknande.

    - Glöm inte bekväma skor att byta om till under dansen.
  • MrsT2011

    Håller man på att få bröllopsnoja när man känner lättnad över att vännerna bangat den planerade after worken ikväll?? "Wohooo, nu kan jag pyssla festprogram hela kvällen istället!" Kommer vara ett asocialt, bröllopsplanerande freak den kommande veckan, ha ha!

  • MrsT2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-05-27 12:06:06 följande:
    Har fått en ny grej att nojja över ...knäböjningen i kyrkan med klänning som är fluffig med tyll och underkjol med skena.....hualigen jag har fått för mig att jag kommer ramla bakåt, få den där knäböjningspallen över mig och visa trosorna för prästen.....i övrigt är jag lugn och förväntansfull
    Jag glömde öva på knäböjningen när vi var i kyrkan....jag ska gå in i en annan kyrka och hoppas att de har en likadan knäböjpall så kan jag öva lite i vanliga kläder och sen hoppas på det bästa
    Vi ska inte knäböja alls, efter vad jag förstår är det inte obligatoriskt i vigselakten. Fråga din präst om ni kan skippa det!
Svar på tråden 4e juni 2011