Inlägg från: Helcore |Visa alla inlägg
  • Helcore

    4e juni 2011

    DAAAAAA om två veckor tjejer!!!!
     

  • Helcore
    mikita skrev 2011-05-25 09:00:41 följande:
    Gaahh! Nu blev jag nervös. Och sur. M2B:s bror bor söder ut och har sedan länge lovat att åka över till Tyskland för att köpa dricka till festen. Vi har skickat över pengar till honhom, med marginal, så att han inte ska behöva lägga ut. Resan har skjutits upp flera gånger. I går meddelar han att nej, han kan inte åka men han har skickat bud men en kompis...shit! Det är ju bara en helg kvar nu!!! Hur tänker han? Vem är kompisen? Hur kan vi vet att 1) kompisen gör det 2) att kompisen köper sånt vi vill ha 3) att det levereras i tid?
     Som sagt, nu blev jag verkligen nervös! Dessutom har brodern problem med att hålla i pengar och har diverse "tveksamma" kompisar. Hur kan bara göra så????

    Tack, skönt att skriva av sig. Det kanske går jättebra med allt.
    Åh vad frustrerande! Om du tar reda på när kompisen kall åka och vart kan du gå in på affären och lägga en beställning på det ni vill ha så är det bara för honom att hämta upp beställningen. Annars kan du ju säga till brodern att ni vill ha tillbaka pengarna. Det hade jag gjort! Man kan beställa från Tyskland med leverans skall man ha mycket blir det ändå mycket billigare än att handla på systemet. Vissa grejer kan ju vara bra att köta på systement eftersom man kan lämna tillbaka det som blir över om man inte vill ha en massa över. Lycka till!
  • Helcore
    BlivandeFruW skrev 2011-05-26 09:33:08 följande:
    Idag är vi nere på ensiffrigt brudar!! 9 dagar kvar Hjärta
    Det där nödkitet ja, det måste fixa. Vad har ni i er nödutrustning?

    Började med bordsplaceringen igår, svårt men riktigt kul en så länge.
    Är det bara jag som bekymrar mig för munsår, lingonvecka, utslag och sånt?
    Känner mig som en hypokondriker, haha.

    Njut av sista tiden som fröknar nu tjejer, för det är inte långt kvar till vi blir fruar!
    Nej du är absolut inte den enda som oroar dig!! jag är tok nervös och går och känner efter hela tiden efter kli på läppen, ont i halsen.....Nu vill jag att dagen skall vara här så man bara kan NJUTA!!!
  • Helcore

    En annan sak jag just kom på är att packa en väska och lämna på hotellet så man har andra kläder än brudklänningen att åta frukost och åka hem i den 5 Juni:) 

  • Helcore

    Måste fråga er hur ni gör med ringarna. Tar ni mannens förlovningsring och er vigselring och trär på varandras fingrar eller tar ni bara er vigselring? Jag får panik på alla detaljer som man inte tänkt på innan.....

  • Helcore
    Värmland2011 skrev 2011-05-27 18:03:00 följande:
    Ja det är inte många dagar kvar nu... jag vet inte vad som har hänt men jag är så känslig just nu, vill bara gråta. Jag är inte den spända personen och resonerar som så att "vad är det värsta som kan hända" så jag känner mig lugn men är så ledsen, jag har en stor klump i bröstet hela dagarna. Nu ska man ju vara glad att dagen D snart är här, jag vill verkligen gifta mig och kommer att få världens bästa man. Det mesta är fixat och själv ska jag inte göra så mycket då vi har cateringmat och bröllopet hemma i trädgårn med närmaste släkten så jag har egentligen inget att oroa mig för.
    Förmodlingen fullt normalt....Jag pendlar mellan gråt skaratt, längran, förtvivlan, nervositet, sjukdom.......men förhoppningsvis är vi lugna om en vecka och kan njuta av vår dag:) Ta dig ett bad, en drink, tänd lite ljus och lyssna på härlig musik. Det hjälpte mig lite i alla fall:)
  • Helcore
    Ylviz skrev 2011-05-29 23:47:34 följande:
    Gjorde en provsminkning ikväll för att prova ut vad jag skulle ha. Tänkte sminka mig själv för de gånger jag har låtit någon anna göra det så känner jag inte igen mig själv utan känner mig helt utspökad. Läste på internett att man skulle undvika glitterskuggor. Någon som vet varför? Testade och tog på ett vitt/ljusrosa glitter som jag har ibland på sommaren när det är fest. Blev jättefint Men varför ska man inte ha det? Glittrar det för mycket på korten eller ser det inte så klassiskt ut? hmm får fundera en sväng till. Undrar om det gäller glansskuggor oxå...
    nån som vet?
    Jag är inte säker men ibland kan glittret trilla ner och ligga och glänsa på kindbenen och det är aldrig fint! Jag tycker man kan sminka ganska mycket för det "försviner" på korten. Jag kommer sota mina ögon i en grå nyans mina ögon kommer fram jättefint då och köra på rosa toner på läppar och kinder. Och vattenfast mascara såklart:) Lycka till!
     
  • Helcore
    Moemoe skrev 2011-05-30 08:53:03 följande:
    Ojojoj, vad det pirrar nu! Snart är det dags tjejer! Ska ägna den här veckan åt LISTOR, haha.Drömmer Måste skriva upp vad som ska vart, körschema, vad som ska lämnas vid lokalen dagen innan, vad som ska i min väska/tärnans väska/mammas väska. Och så ska jag förbeställa en del taxibilar till oss också, kanske är lite väl planeringsnörd men vågar inte chansa på att det finns ledigt.
    Nej jag tycker du gör helt rätt!! Man vill ju bara njuta på sin dag så allt planerarnde man gjort innan för att förenkla dagen får du nog igen då;) Alla gillar väl fester som är genomtänkta och välplanerade! Men saknas någon liten detalj så är det ju ingen som kommer märka det.
  • Helcore

    Jag måste bara fråga er en sak. Hur lång tid har ni mellan att förrätten serveras tills dess att varmrätten serveras? Vi har sagt 1 1/2 timme, eftersom en massa tal och annat skall  in och tre dagar innan bröllopet är det en MASSA som kommer och har synpunkter på det och tycker det verkar alldeles för länge!!

  • Helcore
    MrsT2011 skrev 2011-05-31 22:18:27 följande:
    Hur många gäster har ni? Vi är bara 33 personer, räknar 1 timme förrätt, 1,5 timme varmrätt och 1 timme efterrätt. Halvtimmes paus mellan varmrätt och efterrätt!

    Jag var på ett bröllop med 100 gäster där jag tappade räkningen efter 20 tal. Middagen varade i nästan sex timmar.
    OJ det var länge!! Vi är 80 gäster. Och skall bara ha förrätt varmrätt och tårta. Vi tror inte att gästerna kommer att vara jätte hungriga då vi har en massa goda snittar till bubblet och minglet. Men vi tänker som så att det är ju inga tal under den tiden förrätten serveras och dukas av samt vinet skall serveras och varmrätten så det kanske blir 45 minuter för tal, sång och spex:) Åh vad roligt det skall bli!
  • Helcore

    Har precis suttit i två timmar och fixat naglarna:) Telefonen gick i ett men det var jätte skönt att få andas ut och inte kunna göra något! Nu börjas det på riktigt:)
     

  • Helcore

    Stort grattis till er alla!! Vilken dag!! Jag finner inga ord..... Här är en bild från vår underbara dag!


  • Helcore
    Mrs S 2012 skrev 2011-06-06 16:01:59 följande:
    Grattis!!
    Vilken underbar klänning! Precis vad jag letar efter.
    Var har du köpt den?
    TACK!!
    Jag köpte den på Johans högtidskläder på Linné i Göteborg. En fantastisk affär! Du kan få köpa den om storleken passar. Det är en 34-38 (snörning bak) Jag är 165 lång och hade 5 cm klackar.
Svar på tråden 4e juni 2011