Inlägg från: Helcore |Visa alla inlägg
  • Helcore

    4e juni 2011

    Åh vad glad jag blev när jag hittade denna tråden! Vi skall oxå gifta oss den 4/6!! Och det känns att det börjar närma sig! Jag  blir nervösare och nervösare för varje dag! Jag har inte läst alla inläggen...
    Tänke bara höra om det är många som blivit hippade än? De har inte kidnappat verken mig eller min blivande och jag har inte hört någonting.......Börjar bli nervös att det inte blir något!! 

  • Helcore

    Jag har en fråga till: Har ni några förslag på hur man numrerar borden snyggt inne i matsalen? Honnörsbordet är ju självklart men jag vill att de tydligt skall se 1-6 så det slipper springa runt.
     

  • Helcore

    Åh vad roligt att så många blev hippade!! Jag väntar fortfarande med spänning:) 
     

  • Helcore
    Madde2011 skrev 2011-05-10 20:33:23 följande:
    Hej all brudar!
    Lite drygt tre veckor kvar, det är helt galet roligt och spännande.

    Vi har också gjort ett ett körschema och det är något jag lärde mig när jag själv var toastmaster på vänners bröllop, det behöver inte vara exakta tider men på ett ungefär. De som ha nytta av körschemat är såklart toastmastrarna, de har också varit med och sagt sitt, så de kan planera in tal och annat skoj. Sen kommer vi ge en kopia till köket så de har lite hålltider och ser när vi bryter för toalett-/rökpaus. Detta var väldigt uppskattat från vår serveringspersonal + att de fick en förstoring på bordsplaceringen med var barn/gravida/alkoholfria/allergiker sitter så slipper de fundera just när de ska servera. Men det är klart, har man ett litet bröllop känns det ju lite överarbetat kanske men vi blir totalt 63 stycken så det känns bra med körschema,

    Ett tips till alla er som ska ha brudbukett. Fråga floristen när de får blomleveranserna. Jag har beställt blommor i en annan stad, inte i samma som vi ska gifta oss så mamma tar med blommorna, men eftersom torsdagen den 2 juni är röd dag så kanske många florister får leverans på onsdagen, jag bara tänker så blommorna håller sig fina till lördagen. Min florist får leverans på fredagen så det var lugnt.

     
    Att få blommorna på fredagen låter lite sent. Tänk på att du gärna vill ha fina utslagna blommor på din stora dag och inte knoppar. Mina kommer på Onsdagen och min florist ville ha dem kylt i 1 dag sedan i rumstemeratur. Värt att tänka på....
  • Helcore

    Jag är oxå sååååå nervös! Nästan så kan längtar tills allt är över så man vet hur det gick....Vi skall ha vigsel utomhus och allt hänger på vädret känns det som! Jag har varit jätte lugn innan och kännt att det löser sig men shit vad jobbigt det är! 

  • Helcore

    Enligt Aftonbladet kommer sommaren tillbaka ibörjan av Juni!!! Så då måste det ju vara sant;)

  • Helcore
    Matilda Bäcker skrev 2011-05-15 16:11:42 följande:
    Jag blev hippad igår!!! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    Galet bra dag blev det och gud vad de hade fått ihop allting bra! Skrattande

    Här finns långa utläggningen, och några bilder:
    matildabacker.blogg.se/2011/may/jag-blev-hipp...
    Jag med!!!!! Jag är så lycklig! Hade absolut ingen aning. Vilken underbar dag!
  • Helcore
    impegno di nozze skrev 2011-05-15 16:00:30 följande:
    Hej på er, jag är inte så mycket för att lägga upp sådana här saker "för alla" men ni kanske kan ge mig lite feedback?
    Sitter och skissar på en tidsplan för dagen d. Vad tror ni?

    15.00 vigsel
    16.00 Fotografering för de formella bilderna
    Gästerna går en tipspromenad till festlokalen där toastparet fixar så att något mer händer, plus att de får bubbel och snittar och dessutom lyssna till en pianist som spelar live då de minglar runt.
    17.30 middag med förrätt och varmrätt (tallriksservering)
    efter det tar vi en bensträckare
    20.30 tårta/cupcakes
    21.30 går alla ut och tänder khom loy/lanternor
    plus att en trubadur spelar och sjunger några låtar
    under tiden tas bord och stolar bort och mat rummet förbereds för fest!
    22.15 Bröllopsvals
    22.45 kareoke tävling i lag med ett fint pris till vinnarlaget

    Sedan blir det fest, dans och eventuellt lite mer trubadurande

    00.00-00.30 Vickning

    vad tror ni om min tidsplan, är den realistisk? Är jag tidsoptimist någonstans eller har jag tagit till för mycket tid? Jag förstår också att det inte går att säga exakta tider, men på ett ungefär.
    Det låter jätte bra! Nästa precis som vår dag:) Vi tog faktiskt bort poängpromenaden då vi tyckte det blev lite väl krångligt.....Men annars tycker jag att det ser ut som en toppendag!
  • Helcore
    BlivandeFruW skrev 2011-05-19 16:48:54 följande:
    Jag sitter också med vigselprogram, festprogram, drinkbiljetter och sånt papperspyssel. Sen mitt största bekymmer, bordsplaceringen! Jag har inte börjat.

    Vad har ni skrivit i era festhäften? Först tänkte jag ha beskrivning av gästerna men det behövs inte då de kommer träffa varandra innan.

    Men men, en sak i taget så faller allt på palts. Känner mig inte så farligt stressad faktiskt.
    Man får inte glömma att vissa saker är viktigare än andra, så länge jag och fästmannen är på plats så blir vi ju gifta oavsett om jag gjort festprogram eller inte <3

    Ett tips för er som oroar er för munsår/munherpes, Valtrex! då slipper man få blåsor.

    För övrigt finns den långa historien om möhippan på www.pygmalion.blogg.se

    Kram på er!
    Vilken härlig inställning!! Så lustigt att jag har gått och känt efter och varit rädd för att få munsår....jag springer och köper Valtrex imorgon för säkerhetsskull:) Tack för tipset!
Svar på tråden 4e juni 2011