Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    4e juni 2011

    Vi börjar också bli stressade, särskilt jag. Vi upptäckte att det är ett mycket klent utbud av brudgumskläder att hyra i Umeå. Tur att vi ska ner till Skåne. Istället för att välja mellan 2 frockcoats kan vi välja mellan 200 i 35 modeller på Ateljé MB i Vinslöv. Puh! Jag började bli orolig för att min blivande inte skulle kunna hitta några bröllopskläder.

  • Sebastiána
    Nalinie skrev 2011-03-21 18:57:28 följande:
    Någon som gjort sitt vigsel- och festprogram? Skall scrappa alla och undrar när jag skall börja? 70 av varje,
    Jag gjorde festprogrammet redan för drygt ett halvår sedan fakriskt - fast det är inte utskrivet ännu (gästpresentationen fattas såklart). Skiss till vigselprogram har jag gjort och det ska jag göra helt klart efter vårt möte med präst och kantor.
  • Sebastiána
    Nalinie skrev 2011-03-21 22:41:39 följande:

    Mrs2011: Hur komplicerade program gör du? Tänker ha ett färgat papper runt som kommer från färgtemat. Till vigselprogrammet lavendel och till festprogrammet oliv. Sedan klippa med specialsax och sätta på blommor. Skriva ut dubbelt papper och sy ihop.

    Vad tror du?


    Snyggt med lavendel och oliv!
  • Sebastiána

    Jag borde inte vara så stressad för det mesta är fixat: frisör, prästm blommor, fotograf, catering, lokal... och festprogrammet är färdigskrivet, ska bara skrivas ut när det närmar sig. Men jag känner mig stressad ändå bara för att vi planerar bröllop på distans. Jag måste ha koll känner jag.

    I dag är sista dagen för att anmäla sig till bröllopet och 20 av 60 gäster har inte svarat. Eftersom jag förstått, av vad jag läst här på BT, att många inte fattar vad O.S.A betyder skrev vi istället "meddela senast 4/4 om du kommer eller inte". Inte så svårt att fatta eller? Värdparet ska skicka ett påminnelsemail på onsdag och sedan ringa de som inte svarar på det.

  • Sebastiána
    kandersson174 skrev 2011-04-16 12:22:31 följande:
    Har ni någon koll på hur dags på kvällen det blir mörkt den 4 juni?
    Eh... det beror ju på var i lander man bor! I Malmö går solen upp 04.26 och ner 21.45 den dagen. I Sundsvall går solen upp 03.02 och ner 22.36: www.prognosen.se/sol.php
  • Sebastiána
    kandersson174 skrev 2011-04-17 13:44:04 följande:
    Såklart. Jag vet det :) Det var en sån där sida jag var ute efter där man kan kolla upp det, tack! Sen är ju solnedgång och mörker inte samma sak heller.
    Jag kan fråga såhär då: När börjar det skymma i mellansverige den 4 juni?
    Mellansverige kan jag inte, men jag tror inte att det är beckmörkt kl 21.45 i Malmö. Skymning tar ju lite tid så det är svårare att ha koll på.

    Efter 22 tänker vi nog tända marshaller i alla fall.
  • Sebastiána
    c4trin skrev 2011-04-23 10:45:07 följande:
    Japp, e nästan klar med våra sånna..
    Vi kom fram till, efter många försök, att presentationer var svårt på vissa (pojk/flickvänner till gäster som vi aldrig träffat eller bara träffat en gång) så vi struntade helt i de och skrev "fakta" som inte alls stämmer med gästerna. Många av våra gäster kommer uppskatta detta =)
    Vissa fick fakta som är tvärt emot dem och andra som inte alls har med dem att göra, t ex "bor i skogen tillsammans med små 7 dvärgar", "Världsmästere  i trampcyckel på bakhjulet" osv.

    Själva festprogrammet delar jag gärna med mig tips om, om du vill. Skicka bara ett PM =)
    Ja, det är knepigt. Jag ska ringa en av mina väninnor som jag hoppas vet lite mer om pojkvännerna till våra gemensamma väninnor. En del gäster är samma som när min syster gifte sig så jag tänker knycka en del från deras presentation också.
  • Sebastiána

    Usch. Liljekonvaljerna har börjat blomma nu. Jag hoppas att det finns några kvar när vi gifter oss - trots att vi gifter oss två veckor senare än jag hade tänkt egentligen.

  • Sebastiána

    Jag blev hippad för drygt 1 månad sedan faktiskt. En jättekul och mysig och framför allt överaskande möhippa. Jag hade absolut ingen aning om att något var i görningen

  • Sebastiána

    Enligt statistiken brukar det väl vara dåligt väder i början av juni (hoppas att det inte blir så i år!!!). Därför ville jag gifta mig i maj, men så blev det inte.

    Nu är nog det mesta klart. Festprogrammen blir färdiga den här veckan, placeringskorten är på G, bordsplaceringstavlan och gästpresentationen blir klara så snart vi bestämt oss för hur folk ska sitta. Jag har bokat in en massa skönhetsbehandlingar till mig själv och testat sminket jag tänkt ha på bröllopsdagen.

    Vi har inte valt vilken låt vi ska dansa första dansen till. Vi har inte ens bestämt om det ska vara vals eller foxtrot.
    Jag har inte lyckats bestämma mig för vilket nagellack jag ska ha. Jag väljer just nu mellan Mavalas Vibrant Pearl och ett mindre glansigt ljust, ljust rosa nagellack.

    Sedan är det ju en massa inköp som ska göras, men det tror jag att mina föräldrar tar hand om. De bor ju i närheten av festlokalen till skillnad från oss.

Svar på tråden 4e juni 2011