Inlägg från: mysan33 |Visa alla inlägg
  • mysan33

    4e juni 2011

    hejsan. vi har precis fått hem våra ringar vilket känns skönt. inbjudningskorten är skickade och nu väntar vi på svar=) har osa 2/5.

  • mysan33

    hejsan, inte lång tid kvar nu=) har ni andra fått tid till att träffa prästen? tycker det borde vara dags snart att få en tid. vet inte om man ska ringa upp själv eller vänta på att de hör av sig?
    funderar även lite på kostnaden för kyrkan, har hört att man får betala om man inte hör till just den kyrkan, dock sa de inget vid bokningen.
    betalade klänningen idag=) en sak mindre att tänka på. nu försöker jag få till mina festprogram. vill att de ska se fina ut men är inte nöjd med det pappret som jag använder som omslag, ser lite billigt ut. har nån nåt förslag på hur jag kan få omslaget lite elegantare, inte för krångligt då jag ska göra 120st, hur fäster man ihop dom?
    kanske lite knasiga frågor men grubblar lite=)

  • mysan33

    hejsan, samma här, längtar såå mycket. men tre månader går fort...

  • mysan33

    hejsan, inte lång tid kvar=) men börjar bli lite nervös, mest för att nån av våra bokningar ska ha kommit bort lr så. vill nästan ringa och kolla en extra gång=)
    skulle även vilja se lokalen en gång till innan men tanten som hyr ut är en riktig surpuppa, första gången vi var där verkade hon besvärad av att vi ville se allt inkl köket. men det var ju klart att vi ville se det!

    sen är det klänningen, jag ska prova den i slutet av april, och göra ev ändringar. men tycker det är lite tidigt. skulle vilja göra det i början på maj istället. när ska ni göra sista provningen?

    vill även beställa blommorna snart, floristen sa att en månad innan räcker men tycker det är lite sent.

    känns som att det bara är att vänta nu, har gjort nästan allt klart redan.

  • mysan33

    nu sitter jag och väntar på svar från alla som är bjudna men det verkar som att folk tänker vänta tills osa datumet som är 2/5. tänkte inte på när jag bestämde det datumet, att det kunde varit bra med ett tidigare datum=)


    vad har ni som osa? vi vill ju börja beställa alkoholen som kommer från tyskland och handla även andra saker men just nu vet man inte hur mycket som behövs. men det är väl bara att vänta och se

  • mysan33

    verkar som jag gjort bort mig lite angående osa=( men har varit lite fräck och frågat mig för lite. men på mannens sida är det svårt då vi knappt känner dom... ville inte bjuda dom men mannens faster la sig i och ansåg att de klart skulle bjudas. så deras svar får vi nog vänta på.

  • mysan33

    Nu har jag beställt alla blommor till bröllopet=) blev inte så dyrt som jag trott. har även bokat frisör, hon verkade lite vimsig så jag hoppas att det blir bra. får ju en provuppsättning, som tur är.

  • mysan33

    ja nu är det inte många dagar kvar=) haft en del strul med maten men nu är allt klart. kyrkbesöket med prästen blev väl inte helt lyckat, men det får gå. angående knäböjningen så var inte det ett alt för oss utan så ska det vara. oror mig ochså för klänningen och hur det ska gå då min är väldigt stor.


    nu gör jag klart alla små saker som stryker kläder gör packningslistor till familjen dvs 8personer så inget får glömmas. syr saker och pysslar. men snart är det äntligen dags=)

  • mysan33

    hejsan, ja nu är det bråda dagar. har hur mycket som helst att göra. idag och imorrn så gör jag alla kötträtter och bakar brödet. sen ska det strykas kläder mm.
    dagen innan åker vi till den stad vi gifter oss i. vi ska dekorera lokalen , handla färskvaror och hämta värmeskåpmm blir glöad om jag kommer i säng till midnatt...

  • mysan33

    Nu är det verkligen nära=) Idag packar vi allt som ska med för en långhelg i den stad vi gifter oss, orolig för att glömma nåt hemma och mina listor på saker är rätt många=) har tyvärr fortfarande en del frågetecken angående tårtleveransen och sånt men hoppas att det ska ordna sig.

    gjorde sista provningen igår och kan ju säga att den är ju otroligt tajt, lite orolig över luftförsörjningen i den, dvs om jag kan andas... är era klänningar ochså tajta? min klänning var ju lite för liten så vi har lagt ut den maximalt.
    men fin är den. valde att ha den hos svärfar då jag misstänkte att om jag tar hem den kommer jag bara prova den hela tiden=)

Svar på tråden 4e juni 2011