Inlägg från: JustMeAndMyLove |Visa alla inlägg
  • JustMeAndMyLove

    Skulle du bli sur/besviken?

    Jag hade bara tyckt det varit kul! Kan inte riktigt komma på en anledning till varför jag skulle bli sur? 


    En födelsedagsfest kan man flytta ganska enkelt, lite värre med ett helt bröllop.


    När jag var på bröllop sist fyllde makens mamma år! De hade köpt en kattunge till henne som hon fick efter middagen (middag och fest i tält på gården). Hon blev så glad att hon grät och mannen som gifte sig (hennes son) höll ett tal speciellt till henne. det var jätte fint! 

  • JustMeAndMyLove

    Berätta gärna hur det gått när du berättat! Och jag håller med några här om att ni borde göra något för att uppmärksamma hennes dag med :) BEhöver ju inte vara något stort, bara en skål och kanske någon present, så hon inte känner isg bortglömd! Kanske en liten födelsedagstårta just till henne? Eller så sätter ni ett ljus i hennes tårtbit och sjunger ja må hon leva! Då skulle i alla fall jag bli jätterörd!

  • JustMeAndMyLove
    pyrro skrev 2010-11-10 18:48:10 följande:
    Jag tror säkert inte att hon blir öppet sur. Hon kanske inte ens blir medvetet sur......men jag skulle helt enkelt inte för min egen skull välja min syster födelsedag att gifta mig. Som sagt skulle hellre välja annan catering etc....det skulle helt enkelt kännas FEL att gifta sig på ett syskons födelsedag!
    Fast är det inte bättre att bara fråga och försöka vara öppen om saken innan man börjar byta catringfirma osv. Så jättelätt är det inte att få ihop allt :/ 

    Sen tror jag man kan känna ett syskon och veta lite hur hon/han kommer reagera. Jag har 5 systrar och jag kan lova att alla utom ett syskon skulle tycka det vore kul. Det sista syskonet skulle blir helt galen. 


    Tycker man ska fråga, vara ärlig och öppen och anpassa sig efter hur hon reagerar :)

  • JustMeAndMyLove
    Brud011 skrev 2010-11-10 22:05:15 följande:
    jag berättade idag och hon garvade åt mig för att jag ens tänkt tanken att hon kunde bli sur eller besviken, och hon tyckte det bara var kul, "tänk vilken fest det blir med hela familjen" som hon sa :D Och det var innerst inne vad jag trodde också, men det är ändå skönt nu när det är över. Hon sa också att "jag fyller år VARJE år, men du gifter dig bara en gång". och det där med att det kommer vara vår bröllopsdag när det är hennes födelsedag varje år, det förstår jag inte riktigt för man kan fira både födesledagen en annan dag eller vår bröllopsdag en annan dag, vi är inte så knussliga.   så det kunde inte gått bättre! :D
    Härligt! Skönt för dig :)
Svar på tråden Skulle du bli sur/besviken?