• Brud011

    Skulle du bli sur/besviken?

    Vi har bokat kyrka, band, lokal, catering och fotograf nu, och det fanns ett datum som vi lyckades få allt att stämma på, vilket som ni vet inte är det lättaste. Problemet är att det datumet är min systers födelsedag, och nu är jag jätteorolig över vad hon ska tycka. Samtidigt känner jag att skulle vi väntat ett år eller fått ha ett höstbröllop bara för det?


     


    Hur skulle du känna om du var i min systers sits eller nån annan i familjen som fyllde år samma dag du ska gifta dig?


    Ska berätta för henne i veckan och är orolig....

  • Svar på tråden Skulle du bli sur/besviken?
  • Piiiip

    Bara hon inte fyller jämt borde det väl inte vara något problem?

    Förklara gärna tydligt för henne ert dilemma.

  • JustMeAndMyLove

    Jag hade bara tyckt det varit kul! Kan inte riktigt komma på en anledning till varför jag skulle bli sur? 


    En födelsedagsfest kan man flytta ganska enkelt, lite värre med ett helt bröllop.


    När jag var på bröllop sist fyllde makens mamma år! De hade köpt en kattunge till henne som hon fick efter middagen (middag och fest i tält på gården). Hon blev så glad att hon grät och mannen som gifte sig (hennes son) höll ett tal speciellt till henne. det var jätte fint! 

  • litet hemligt bröllop

    Jag hade inte brytt mig, bara blivit glad :)

  • Jessika81

    Om hon inte fyller 50 och redan har planerat ett jättekalas så förstår jag inte heller varför hon skulle bli sur! Ni kan ju dessutom hitta på en massa grejer för att fira henne också om det nu behövs för att hon ska bli glad (skål för henne, sång för henne, kombinerad bröllops- och födelsedagstårta etc)

  • Brud011

    hon fyller 35..... nej jag tror väl inte det heller att hon blir sur men blir ändå lite orolig..tänkte om hon kanske tänker "av alla dagar på sommaren måste de ta min födelsedag" och stjäla hennes dag liksom lite då det ska handla om henne....men känns skönt att så många sagt att ni inte skulle bli sura :) jag ska dessutom fråga om hon vill vara min tärna så ja hoppas det är lite mildrande omständighet :P

  • Semlorna

    Jag hade sett det som en väldigt bra födelsedagspresent jag :)

  • Matildes

    Så kommer jag och förstör här. Jag hade inte blivit sur, men jag hade nog blivit besviken och tänkt ungefär som du skriver att av alla dagar så tar de min födelsedag... Hade inte tyckt att det skulle kännas så himla kul faktiskt. Men det är ju jag, din syster kanske resonerar som de andra här :)

  • GnuGS

    Jag skulle faktiskt inte ha brytt mig det minsta, utan bara tyckt det varit kul att något stort och festligt hände ”automatiskt” på min födelsedag!


    Undantag förstås om hon redan hade planerat något stort kalas själv, men det är ju inte sååå vanligt att man gör på sin 35-årsdag (åtminstone lär hon inte ha hunnit börja med det än).

Svar på tråden Skulle du bli sur/besviken?