• Erika82

    Skelleftebrudar 2011

    Hej tjejer, tänkte att jag också kunde joina här. Men om det är någon som vet vem jag är så ber jag om största möjliga tystnad. Våra föräldrar och vänner vet inget om våra bröllopsplaner än.


     


    Vi har inte bokat någonting än, men vi har börjat funder på datum, sensommar eller tidig höst. Vi ska nog gifta oss borgerligt, och ha en stor fest för släkt coh vänner efteråt.

    Vi skulle helst vilja bjuda på fest, dvs ingen kuvertavgift. Men frågan är hur mycket det kommer att gå på?

    Vad ni för budget?

  • Erika82

    Vi som inte ens bestämt datum...och jag känner mig redan lite stressad. Min sambo vill ha ett sommarbröllop, men det känns som om det är för sent till sommaren 2011. Vi har ju inte en enda pinal bokad eller bestämt. Dessutom vänner utspridda över landet som måste planera semester och boka resor. Nä då känns det bättre att gifta sig på hösten. Dessutom tycker jag att det är lite jobbigt med värme och jag hatar att svettas. Och en brudklänning är ju alltifrån sval!

    111029. är mitt förslag  - nu ska jag vara få den andra häften att nappa på förslaget!

  • Erika82

    Är det någon här som varit och tittat på Logen på Skelleftetravet?


    Vad kostar den? Vad finns på plats?

    Jag var för övrigt på mässan idag på Pinax, det var trevligt, men inte så mycket mer än så. Förstå vad man hade kunnat göra mer! det var trångt och kändes ganska oproffsigt....

  • Erika82

    Efternamn är ett gissle här. Min m2b och hans bror har varsin Erika. Dvs både jag och min svägerska heter Erika. Det innebär ju att om vi båda gifter oss med varsin bror så heter vi exakt lika om vi båda byter namn. det känns ju rätt så opersonligt!

  • Erika82
    Mininova skrev 2011-03-04 22:09:56 följande:
    Hej alla Skellefte-brudar! Vad trevligt att hitta hit! 

    Jag och min sambo ska gifta oss i slutet av sommaren, jag har dock ett problem. Finns det någon skräddare/sömmerska här i stan som kan göra ändringar på en bröllopsklänning? Frågade på Ateljé Elisabeth Victoria om de gör ändringar på bröllopsklänningar som inte är köpta hos dem, men det blev kalla handen

    Har nämligen inte tänkt köpa klänningen hos dem, men hur som helst så är jag gravid och kommer få barn i början av sommaren, och oavsett hur jag gör med klänningen så känns det inte som att jag kan lita på att den passar. Förra gången jag fick barn så rasade jag så snabbt i vikt att ingenting passade från en månad till en annan.  Alltså vill jag ha möjlighet att få den ändrad under sommaren. Någon som vet någon duktig, förutom Ateljé E & V?
    Mitt emot stadshotellet finns en skräddare, kolla med honom. Josef Hayek, tror jag att han heter...
  • Erika82

    Är det någon som vet något om lokalen som finns på stallbacken/ Travet, typ en paviljon....

  • Erika82

    Länk: http://en-eckerne.deviantart.com/gallery/


    Med risk för att få höra några väl valda ord av henne själv, så vill jag tipsa om min svägerska! Hon är en fantastisk amatörfotograf! Hon vill gärna poängtera att hon inte är proffs så om det är det man letar efter så är det här ingenting. Erika Laisfeldt heter hon, du kan ju maila henne och se vad hon säger.


    Pinkgrape skrev 2011-06-16 10:01:57 följande:
    Huuua... fotograf går inge vidare för oss. Vi har frågat två vänner som är duktiga på fota. Den ena är tyvärr redan upptagen, tyvärr, och den andra svarar inte, så vi känner väl att vi kan räkna bort den personen. Just nu lutar det åt ingen fotograf alls, då vi inte har råd att betala 7-15 000kr för fotografering. Speciellt inte när man får så få bilder sen. Vi vill ju ha alla bilder fotografen tar. Förstoringar och redigerade bilder struntar vi i. Blöööh.
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Erika82
    Pinkgrape skrev 2011-08-16 15:06:50 följande:
    Nu har vi haft vårt bröllop och är numera äkta makar (visst säger man så?) :D

    Vi hade vår bröllopsfest på hotell Aurum och jag rekommenderar inte någon annan att ha det!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Nej men vad säger du? Berätta!
  • Erika82
    Pinkgrape skrev 2011-08-16 15:06:50 följande:
    Nu har vi haft vårt bröllop och är numera äkta makar (visst säger man så?) :D

    Vi hade vår bröllopsfest på hotell Aurum och jag rekommenderar inte någon annan att ha det!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Stort grattis till giftemålet förstås!!
Svar på tråden Skelleftebrudar 2011