Inlägg från: mattiasFästmö |Visa alla inlägg
  • mattiasFästmö

    När sker namnbytet?

    ja hur himla lång tid det tar för detta sabla namnbyte att gå igenom undrar jag med! Man vill ju ändå ha sitt nya efternamn nu när man är gift och allt, men ICKE! blev också lite nervös efter artikeln om att svenska kyrkan har sabbat till det och många präster som viger folk inte är berättigade, vilket gör att många vigslar är ogiltliga. http://www.dt.se/nyheter/rattvik/article785461.ece jätterolig läsning, verkligen när man är nygift och allt. Men hursom, ursäkta den lilla utsvävningen Körkortet går på automatik, resten bör du nog höra av dig till. Många får ju det uppdaterat via skatteverket i sina system, men det är nog bättre att ringa en gång för mycket än för lite.

  • mattiasFästmö

     


    Karamellen skrev 2010-11-04 21:21:28 följande:
    Hur blir det med namnet på brevlådan? Telefonabonnemanget och bankkonton etc? Detta måste man fixa själv? Vilka "samarbetspartners" har skatteverket?

    Alla dom får du ringa själv jag tror att vårdcentralen och tandläkaren och såna får dina nya uppgifter, och jag vet att ellos t.ex. får det, jag vet att jag ringde dom när vi flyttade förut, och att dom fick uppdaterat då iallafall så jag behövde inte ringa

Svar på tråden När sker namnbytet?