Inlägg från: pyrro |Visa alla inlägg
  • pyrro

    OT Swingers

    Ja jag vet att det kanske inte är rätt forum, men det verkar ju som att det finns många normala människor här så man vet lite mer vilka som svara än på andra forum. Till saken....

    Vi har varit tillsammans i 5 år, gifte oss i augusti. Vi har ett jättebra sexliv som vi gärna vill forsätta att utveckla på olika sätt.... vi har pratat om swingersklubbar eller träffa ett annat par från nätet. Min man är väldigt tänd på iden, jag betydligt mer tveksam då jag tänker på vad skulle betyda i verkligheten med svartsjuka etc. 

    Alla inlägg välkomna:)

  • Svar på tråden OT Swingers
  • pyrro

    Kattpoet>> Inget illa ment men vi är nog väldigt olika som personer så ditt ord väger inte så tungt för mig är....vi är helt enkelt inte lika frigjorda som dig:)

    Sebastiana nog tror jag man kan bli svartsjuk även om det är ett par....kommer jag inte att undra om han tyckte bättre om den andra tjejen.....eller han att jag tyckte att den andra hade större k*k.

    Bara att han är så tänd på iden får mig att undra om det bara är ett sätt att få vara med en annan tjej?!

  • pyrro

    Jag menade VERKLIGEN inget illa mot Kattpoet. Jag tycker det är helt ok (kanske tom lite avundsvärt) att vara så öppen som hon är (har läst dina inlägg i andra trådar också). Jag menar bara att eftersom vi som jag antar är väldigt olika i vårat leverne i stort så tror jag inte att jag skulle reagera likadant som dig i olika situationer som den här och skulle därför vilja höra erfarenheter/åsikter från andra inte lika frigjorda männsikor som jag:)

  • pyrro

    Nä jag tror du har rätt, det är nog inte för mig/oss i dagsläget.....men jag stänger inte helt dörren för framtiden. Å ena sidan skulle det vara spännande, men det känns inte värt att riskera det vi har!

  • pyrro

    Vill bara tillägga att jag inte alls bara ville ha bekräftat vad jag redan bestämt mig. Jag har tvivel, ffa efter att ha googlat runt och läst folks erfarenheter men jag tänkte att nån här kanske också haft tvivel men visat sig ha rätt eller fel om det.

Svar på tråden OT Swingers