Inlägg från: Kattpoet |Visa alla inlägg
  • Kattpoet

    OT Swingers

    Svartsjuka finnes endast som man inte litar på den andre personen.


    Komunikation är det  viktigaste,  allt måste pratas om, vad ni vill innan och sedan efteråt hur det kändes och så vidare.  Regler måste sättas upp med, vad får ni två göra, ska båda två vara med på det osv.  Och så måste ni ha ett kod ord för att stoppa leken, det gör det lättare att baka,  vi har haft narval, eftersom det är ett ord vi aldrig kommer använda när vi leker.


     


    Så prata med varandra om allt  innan ni gör något.

  • Kattpoet

    Min make och jag  lever i en form av förhållande som många skulle problemfyllt och fyllt med svartsjuka  men för oss är det inte så.


    Vi är så säkra på varandra och på vem vi är att vi pratar om det istället och om någon känner en uns svartsjuka så skakar vi av oss det eftersom det inte finns ett skäl till att känna så, vi älskar ju varandra för vem vi är, inte för vem vi kan tvinga den andre att vara.


    Jag blir lycklig av att göra honom glad och han  blir lycklig av att göra mig glad även om det kanske betyder att han leker med någon annan än mig.


    Men  vi har satt upp regler och vi båda väljer den andres partners och  numera är vi en liten lycklig klump av folk som alla gillar varandra.


     


    Det gäller bara att våga  öppna sig själv och  slappna av och lita på den andre fullt ut och det kan vara väldigt svårt.


     

  • Kattpoet

    Om du känner så redan nu, att  du tror att du kommer känna svart sjuka över vad han gör med henne bör du inte göra det.


    Tvivlar du redan nu och börjar känna svartsjuka så är detta inte för dig.

  • Kattpoet

    JustMe, Jag är van att  min åsikt inte räknas eftersom jag är så öppen.  Skrämmande är dock att jag har erfarenheten och jag vet vad jag talar om, men det upp till folk själva vem de vill lyssna på och det känns som TS redan bestämt sig att inte göra detta och vill helst höra  att man inte bör göra det.


     

  • Kattpoet

    Men ärligen, om du tvekar, ska du inte göra detta just nu, vänta tills du mer säker i dig själv.  Man måste verkligen  lita på sig själv och den andre personen annars gör man mer skada än gott.


    Jag föddes inte så här öppen, det växte fram  genom att lära känna mig själv och älska mig själv och inse vad jag är och sedan finna  folk som var som mig och nu har jag nått en punkt där jag har funnit vad som gör mig lycklig och stabil.


    Och ikväll så hände det, jag sitter och dricker ett glas vin med de två männen  och flickan som jag älskar och alla har en trevlig stund.


     

Svar på tråden OT Swingers