• TinkerBelle

    Tantvarning – om igen!

    Låt oss försöka väcka liv i det gamla tantskrället!


    Så här i höstmörkret och den annalkande vintern blir det lätt lite ensamt i mörkret.


    Fram med kaffekoppar, kakfat och krämpor…VÄLKOMNA alla tanter gamla som nya!

  • Svar på tråden Tantvarning – om igen!
  • JBEC

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 12:44:05 följande:
    Då är vi lika,din dotter och jag..Att sätta dom på fingrarna är en del av grejen ju..   Är din man engelsman? Älskar London efter att ha bott där i min ungdom och försöker åka iaf en gång om året. Love It! Ja,goda råd och klämhutiga kommentarer  är en del specialist på,har dock med åren börjat lära mig att fräsa ifrån istället för att försöka verka oberörd..En helt annan fråga nu,vad göra med massor av köttfärs? har hela frysen full och börjar bli trött på: köttbullar,köttfärssås,tacos och pannbiff. Blä,har total idetorka just nu,vill inte se en enda köttbulle mer någonsin.....

    Chili con Carne! Det är underbart :) Annars kan du ju göra köttfärsbiffar fyllda med ädelost/fetaost och servera med ugnsgrönsaker.
    Tacopaj funkar också fint...
    Åh! Nu blev jag ju hungrig!

  • tonårsmorsa

     


    TinkerBelle skrev 2010-11-04 09:31:49 följande:
      Hallå där hur är det? Det var jääätelänge sedan!

    Hejsan! Jo, det var visst ett tag sen. Senaste året har varit stormigt, så BT har inte riktigt fått plats i livet. Det verkar som det hänt en del här också, med bebisar och ex och annat som hör livet till. Så nu gör jag ett nytt försök att hänga här och träffa både gamla och nya tanter. 

  • TinkerBelle

    Aha, äntligen hemma! Ska laga mat åt mig och det enda barnet som är hemma den här veckan. Har dock inte bestämt mig riktigt ännu. Får göra en djup dykning i frysen tor jag.

  • TinkerBelle

    Så var det dags för min "fatastiska" (sarkastiskt) svägerska igen!
    Maken ringde för en timme sedan och bad mig blocka hans egen syster på FB.
    Efter som vi bor i olika länder har FB varit ett bra sett dela alla roliga saker som händer med barnen i vardagen.
    Igår när han träffade dem så muckade hon gräl om det faktum att jag hade kommenterat hur gulliga en av mina vänninors dotter var i hennes haollowen kostym, men inte kommenterat svägerskans barn.

    Men jisses vad är problemet!?

  • konvaljen

    Gokväll!   Det blev kåldolmar till middag,supergott tyckte jag,sådär tyckte mannen......Osis för honom,hsn får ingen lunchlåda med sig om det ska vara på det viset utan jag sparar det till mig själv,så det så..;)

    Tinker: What? Det var det fånigaste jag hört,mucka gräl för en sån sak..   Ligger väl annat bakom också kan jag tänka mig? (säg ifrån om jag låter för nyfiken..)

    Jag blev f.ö blockad på F.b av en gammal "klasskompis" för att jag glömde gratta hennes man....ja hennes MAN på 40-års dagen. Det kan man också kalla moget. Ibland undrar jag varför jag är med på f.b överhuvudtaget...

     
     

  • TinkerBelle

    Inlärt beteende!

    Maken var lika dan och förstörde sitt första äktenskap genom att vara agressiv och stridslysten. När hans fru lämnade honom började han gå i terapi för att visa att han var beredd att göra allt. Han kunde ju inte ana att han faktiskt skulle förändras som människa...

    Ingen är mer tacksam än jag för det har gjort honom till den underbara man han är och han är min!!!


    konvaljen skrev 2010-11-04 20:09:15 följande:
    Tinker: What? Det var det fånigaste jag hört,mucka gräl för en sån sak..   Ligger väl annat bakom också kan jag tänka mig? (säg ifrån om jag låter för nyfiken..)
  • TinkerBelle

    God morgon i stugan,


    Inte nog med att solen strålar – det är fredag och halvdag!


    Efter lunch skall jag träffa mamma. Känns som en bra start på helgen.

  • Fjosok

    Kan avslöja att här uppe på Svalbard (är hos föräldrarna) har det snöat i natt.

    Underbart, jag som avskyr snö

  • konvaljen

    God morgon alla (eller god förmiddag kanske...) ÄÄÄntligen fredag och här har det slutat regna med en lite blek sol som tittar fram.
    Idag är jag ledig,whiiiii och ska bara såsa hela dagen tills maken kommer hem.
    Vi har två månaaders bröllopsdag idag (hm,är det ens en bedrift att fira och vad räknas de som,tändsticksbröllop,tops eller vad. ). Sa till mannen igår att det är lika bra att fira nu i början för sen kommer han säkert att glömma av det framöver...Så en 2 dl flaska skumpa får det allt bli. Räcker utmärkt,efter mer än ett glas slocknar den här tanten i soffan och så blir det slutet på det firandet.

    Såg vad årets Blossaglögg är i år -saffran!!!! Vet inteom jag tycker det låter somen höjdare men pröva får man väl göra.

    Väldigt mkt alkoholprat det blev nu. ÄÄÄr måttligt,jag lovar.

    Snö minsann,skulle nog iaf ha lite snö än den förbenade blåsten och regnet här i Göteborg. Fast en repris på i vintras,nej tack!

  • TinkerBelle

    Konvaljen - skumpa är gott! Mer en ett glas rödvin och den här tanten är ner för räkning. Fast whiskey går bra.

    Fjosk - Snö är bra, då har du ju anledning att stanna inne framför brasan. Svalbard är jag dock faktiskt nyfiken på. Skulle vilja åka ditt bara för att ha tickat av det från listan och se hur det är.

    Nu ska jag packa ihop datorn och åka till Symässan!

    Ha en bra dag!

Svar på tråden Tantvarning – om igen!