• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 23

    oh löneförhöjning! Låter som om du håller på att komma ur din jobbstiltje? Tror nog du kan klara en ensamroll helt ok ändå. Kanske behöver lite inkörningsperiod bara. Å andra sidan märker du att det inte funkar för dig så är det ju bara att söka sig vidare? eller?

    Igår hände föresten något kul. Vi var i Borås djurpark jag och barnen och en väninna med barn. när vi promenerade där så var det tydligen en grupp med mammor som beundrade dotterns outfit jättemycket och min väninna vände sig om och nämnde att jag hade sytt det. Så vips hade hon raggat in lite kunder till min pyttelilla sömnadsverkstad. Jag blev så paff så jag var inte alls speciellt säljande och tyckte det var jättejobbigt att prata pris t.ex. för än så länge har jag ju bara sytt saker till grannars barn och vänner. Har faktiskt funderat lite efter det på om jag ska ta och sy upp lite och t.ex. lägga upp på tradera. Har ju sett andra som har det som extraknäck/hobby. Har hittat lite tyger molntyger bl.a. som nog skulle kunna vara intressanta.

  • Fru Hilde
    anne på grönkulla skrev 2011-06-09 21:25:28 följande:
    jag har galet mycket just nu. det går över och om en dryg vecka har jag ledigt - det ska bli skönt. Men lite vemodigt också eftersom jag byter arbetsuppgifter, även om jag blir kvar på samma arbetsplats.
    Lycka till och glöm inte att andas Kyss
  • Fru Hilde
    Emelie 87 skrev 2011-06-17 21:35:07 följande:

    Igår var det möhippa med mina underbara flickor. Idag sitter jag hemma hos mamma och pappa med barnen, min lillsyrra och min huvudtärna. :) Tänka sig att detta är min sista kväll som ogift.


    För imorgon gifter jag mig!!!!!! :D


    En fästis, två barn, oändligt med kärlek
    Hoppas du ficke n underbar dag! Skål

    Janos jag har sex veckor kvar till BF nu. Börjar tröttna. Har fått en rejäl förkylning också som satt sig i bihålorna så dagen är inte den bästa jag haft direkt... Sonen och maken snorar de också men dottern verkar mest fått en liten släng av det här viruset. jag är ju känslig för bihåleinflammation i vanliga fall så nu när jag är gravid blir minsta lilla förkylning värre än den skulle behövt vara. Ska ta och släpa iväg mig till vårdcentralen imorgon om inte värken släpper i överkäken. Har nässpräy med cortison men den hjälper tydligen inte. Klaga klaga klaga....

    annars harjag goda saker på gång. GOD kyckling i ugnen.... *blink* hoppas jag känner smaken, annars får jag njuta av andras miner när de smaskar.  Nähäpp nu surfar jag vidare... over and out!
  • Fru Hilde
    Emelie 87 skrev 2011-06-20 17:43:44 följande:

    Åh tack. :) Dagen var inte alls som jag hade hoppats. Den var bättre! :D Vigseln, mottagningen, dansen, festen.. ja.. allt! :D


    Nu är man alltså gift. :)


    En fästis, två barn, oändligt med kärlek
    Grattis !

    Här är det "ljuvliga tider" Höggravid med bihåleinflammation och öroninflammation. kunde ärligt talat varit bättre...
  • Fru Hilde

    Jaha är alla ute i solen måhända? Solig

    Jag är på väg ut.

    ha det gott allihop!

  • Fru Hilde

    Dammsuga moahahahaha ! Har inte tagit i den mojängen på länge. {#emotions_dlg.djavulsk} Har numera legitima skäl att undvika den också... gravida med uppluckrat bäcken ska ju helst undvika onödigt hushållsarbete Oskyldig

    Har haft "spännande" saker som hänt på gatan utanför huset. Polisjakt som avslutades i grannhuset. Nästan bokstavligt talat i huset. Onykter förare som följdes efter av en bilist med civilkurage nog att ringa polisen och sedan fortsätta följa efter bilen. Jag kände igen både människa och bil och fick iallafall undan ungarna från parkeringen i rättan tid. Japp och så fick man sedan sitta i köket och beskriva händelseförlopp för farbror polisen. Dottern tyckte det var oerhört intressant att ha en polis hemma hos sig.  Jag tyckte däremot att det kändes ganska jobbigt.

  • Fru Hilde
    anne på grönkulla skrev 2011-06-30 21:31:55 följande:
    Hejja Hilde! Var snuten snygg?
    Ha ha tänkte inte på det då, men snuten var faktiskt väldigt snygg Cool
  • Fru Hilde

    Anne = Packångest ? {#emotions_dlg.djavulsk}

    Problemet var nog inte att han var snygg. Snarare att jag var uppjagad och verkligen vill bli av med trafiken som försigår hos en granne som bor närmare oss än vad som är trevligt. Jag hade mer att berätta än enbart vad den onyktre föraren hade för sig under gårdagen men samtidigt vill man ju vara kort och koncis och inte svamla med småsaker så informationen inte tas på allvar. Vi har en granne som har något begåvningshandikapp och som dricker och har en hel del besök av traktens alkoholister och traktens ungdomar. folk som som inte är tillförlitligt. och som antagligen langar sprit. Vill slippa ha sånt intill tomtgränsen när man har små barn. 

  • Fru Hilde

    Tjenare Janos och alla andra också förståss.

    Nu har min graviditet äntligen blivit officiell. Åtminstone vad gäller FK. Tänka sig att det bara tog flera månader av knepigt trubbel för att få ordning på det byrokratiska skyfflandet. Jag kan heller inte begripa varför problem uppstått, men livet blir nog enklast om jag låter bli att försöka få rätsida på den biten. Jag får vara nöjd med att numera vara gravid.... Gravid och det med bara en månad kvar med bebis i magen.  Måste varit det fantastiska stolpskottet på FK som jag hade kontakt med sist. Undras hur hon hanskades med mitt ärende egentligen, eftersom de inte kunnat hitta det förränn nu. ska bespara er alla detaljer... för de är snurriga och fåniga. Min gissning är helt enkelt att stolpskottet tryckt på fel tangenter på datorn typ och därmed försvann jag ut i intet. Vilken enorm tur att jag blev upphittad igen. *not* och får tillbaka rätt SGI. Knarr knarr och morr morr.  ringde till FK idag och fick tack och lov tag på en helt vanlig människa som begrep hur man skulle rätta till vad det nu var som behövde rättas till.

    Håller för övrigt på att försöka köpa bil. Jag gillar ny bil, men avskyr många bilförsäljare. Hjälper inte heller att jag av ren princip aldrig vill köpa en bil efter prislappen. Viss prutning måste till annars känner jag mig ju lurad. Obestämd  Vi provkörde en bil igår. Idag ringde säljaren mitt i världens värsta gråtattack från sonen. Enligt honom hade han en ny intressent på bilen och ville få vårt svar idag, ja och så en massa annat säljdravvel. Jag vet inte vad jag svamlade om ärligt talat under det samtalet, men när vi lagt på blev jag ärligt förbannad. Hade det nu inte varit så att just den här säljaren har några bilar inne som är intressanta så skulle jag ta mitt pick och pack och aldrig höra av mig igen. Nu är det bara att skaffa sig is i magen och syna eventuellt bluffande på bästa möjliga sätt. Jag blir bara så stressad ibland... och så blir jag jättesur eftersom jag vet att det är precis det säljaren vill att jag ska bli. Gah!

Svar på tråden Äntligen fredag del 23