• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 23

    Ja jag har hoppat runt lite på dem. Barnen har krånglat en hel del inatt så jag surfade in på Al Jazeera en del. 

  • Fru Hilde

    Hejsan igen och trevlig onsdag  

    Bebisen i magen ska enligt alla testade könskromosomer vara en tjej.

    MC mailen funkar här med om du vill skriva av dig. Annars hoppas jag att allt ordnar upp sig till slut!

    Jag är för övrigt gruvligt besviken på min svärmor igen. Det har varit lugnt länge men i samband med det här med downs eller inte oc h moderkaksprovet så var hon så avrådande mot att behålla ett eventuellt barn som skulle ha Downs. som om vi inte skulle veta vad vi eventuellt skulle ge oss in på om så hade varit fallet Vi som faktiskt har arbetat med just barn med Downs !!! Hon arbetar med LSS och besluten som stöd osv till barn bl.a. de med Downs och hon var mycket ivrig i sin information om alla tilläggshandikapp de kan ha och om vilken usel livskvalitet de kan ha osv osv....  Hon har för övrigt inget med våra livsbeslut att göra och maken till dumhet har man väl sällan hört !!!  Vi som faktiskt också har hyfsad kunskap på området också... nä noll koll är vad svärmor har   

  • Fru Hilde

    Ja APG men i det här fallet var jag dum nog att be svärmor om hjälp med barnen den dagen jag skulle ta provet. Väldigt dumt av mig dock eftersom hon givetvis hittade en anledning till att inte kunna ställa upp... Jag kände mig som ett fån som hade ringt henne överhuvudtaget. 

  • Fru Hilde

    Här har det blåst en hel del men jag och barnen har varit inomhus. Just nu är jag urless på barn. och karl !! Fick hem en karl som efter att ha öppnat elräkningen predikade om att vi kommer behöva flytta. som om det skulle bli billigare... vi bor förhållandevis billigt idag jämfört med många andra. Jag har pratat om att konvertera till ved på vintrarna och varje gång försöker han få mig att tro att jag är en idiot som tror att det går... jo jag både tror och vet SÅDESÅ! Skulle kosta oss några sura fula tiotusenlappar men skulle funka bra... och jo jag vet vad systemet kostar att installera... det vet däremot inte maken... han bara surar. Tycker för övrigt inte att 6000kr/mån i el värsta vintermånaden är oöverkomligt, speciellt inte när vi faktiskt värmer 400 kvadrat och ännu inte tätat alla fönster och blåshål. 

  • Fru Hilde

    Nja det är inte läge att börja räkna heller för den delen, bara att fundera på eventuella framtida lösningar.... hursomhelst är den totala månadskostanden inte så oöverstiglig ändå. men vintern är dyr och med tanke på hur elmarknaden ser ut så kommer de inte bli billigare. Ja är nog själv lite sur idag så en sur karl gör ju inte mig på bättre humör heller Jag ska umgås med väninnor imorgon kväll, käka indiskt och häckla melodifestivalen. tror att jag kommer bli på bättre humör då.

  • Fru Hilde

    Hej igen
    Här har jag hunnit till vecka 16 Känner mig inte alls gravid för tillfället och hör och häpna jag MÅR INTE ILLA Jag begriper inte hur det gick till, men en dag mådde jag helt enkelt bra och så har det fortsatt så. Jag håller visserligen på att både svimma och kräkas när jag försöker borsta tänderna varje dag... men lägger jag mig ner på badrumsmattan går det över. Tänk om jag har sån tur att jag får en tredje graviditet till stor del utan illamående...  fast så länge har jag inte mått bra än så jag vågar inte ropa hej ännu... men just nu är det super.

  • Fru Hilde

    he he ost är gott

    Jag får besök strax... trevligt det med. 

  • Fru Hilde

    vi roade oss med Tailändsk takeaway tillsammand med goda vänner. Barnen fick pannkakor för det där med taimat är de förfääärligt skeptiska till.  

    Jag var hos naprapaten i tisdags och det var jättebra, men värken flyttade på sig och nu är hela högerarmen och skulderbladen helt kass. Har fått övningar att göra när värken lugnat sig och ska tillbaka om två veckor. Nu sitter jag här o våndas inkletad med liniment ... bläk. sonen har just krypit in i öppna spisen också och askat in sig helt... bara för att mamma inte är så kvick idag.  

Svar på tråden Äntligen fredag del 23