Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Maken sluter sig när nåt är fel, jag tycker det är jättejobbigt att hantera. Hellre lufta medan tid är, typ. Men så har vi väldigt olika temperament.

    Idag har jag varit på kyrkogården o lagt blommor, men vårstädningen får vänta några veckor, där var massor med snö. O så har jag hälsat på mormor o försökt shoppa lite, utan framgång - har köpt en del kläder förut i månaden dock, så ingen skada skedd. En ny vårkappa bl a (det var länge sen jag behövde en!!!). O nu har jag lagt ut lite dvdboxar på tradera. Strax matlagning. Ingen dålig söndag, men helgen känns alltid en dag för kort på nåt vis...

  • anne på grönkulla

    *kramar om er båda* såhär utanför småbarnslivet tror jag att jag utan att riktigt våga känna efter känner mer som Hilde - men sympati för frustration av andra slag hoppas jag att jag kan visa ändå.

    Här är jag gräsänka ikväll, men inga roliga kompisar att umgås med är lediga. Så jag fixar hemma på egen hand, lagar lite mat o donar. Har surt nog fått inse att jag måste köpa en ny dator så det gjorde jag igår, ska installera den i helgen - onödig utgift. Men igår hade jag vårkappa för första gången!

  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag! Shoppade loss på outletförsäljning av Anna Holtblad på lunchen, sen bubbel med vnner efter jobbet för att fira ett avslutat projekt., Inte alls dumt - nu ledig helg att se fram emot. Först sova!

  • anne på grönkulla

    Massa massa kram till Hilde (och övriga såklart). Jag får ju istället nästan överdoser omvärld, kunde man tycka. Men jag kan prata om vardagligheter också, så det så!

    F ö är det lite skönt att den kollega som sitter hårdast i vab-träsk o har mest dåligt samvete för det är en karl i 40årsåldern. Som är superbra fö också.

  • anne på grönkulla

    Igår blev det nog aldrig äntligen fredag - både torsdag o fredag var låååånga dagar med kvällaktiviteter i jobbet, men roliga sådana i och för sig. Men trött blir man och imrose när jag vaknade onödigt tidigt fast jag inte behövde så tvingade jag mig att somna om.


    Rätt sligt på jobbet nu också. städar en del efter andra parter i deras eget intresse - men mina chefer ser och uppskattar det iaf, det vet jag. Så det är OK, om än tröttande.

  • anne på grönkulla

    Så du är inte ute efter att flytta då Hilde?


    Järnålderslämningar på tomten låter ju coolt, men om man inte vill medverka till att bevara kan man ju låts bli att köpa. Tänk att planera för inflytt med värsta ombyggdnasplanen o sen upptäcka det där... *ryser*


     


    *går o hjälper maken laga mat*

  • anne på grönkulla

    Jösses. Ja, här har maken namnsdag o sväronen ringde honom redan på väg till jobbet o frågade om jag uppvaktat. Vilket jag inte hade o aldrig kommer göra, vilket de vet. Men lite ledsen över den eviga förväntan blir jag ändå, fast de menar väl och inte på allvar håller det emot mig.  Men ditt fall lät 7 resor värre, minst - hur tänker hon? Eller hur tänker övriga, som inte märker det utan spelar med?

    Ja, hade jag velat ha en herrgård hade väl en med rediga historiska värden varit klockrent! Men det kommer ehller aldrig att hända .

Svar på tråden Äntligen fredag del 23