• Fårävvör

    28 maj 2011

    Vet att vi är ett gäng som ska gifta oss 28 maj 2011 här på BT, men har inte sett någon "egen" tråd för oss än!


    Hur går det med eran planering? Själv har jag precis bokat tider för att prova brudklänning i helgen! Jublar inombords! =)

  • Svar på tråden 28 maj 2011
  • Diamanten90

    11 dagar ja! Nästa vecka gifter vi oss! Jeij! Frågade av prästen om vi får komma och provgå i helgen. Vi har redan provat att gå med musiken vi ska ha men det var bara med kantorn. Börjar bli lite smått nervös men när vi provgick så kändes det bara roligt så jag är inte lika nervös inför vigseln!:) Förra året när jag var på en vigsel mins jag att jag tänkte "tur att jag inte gifter mig ännu". Kändes så nervöst:p Lycka till alla med det sista nu!


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • Diamanten90

    Ja, 10 dagar bara! Helt sjukt! Minns när det var 240, för då började jag kryssa av datumen på en lista;)
    Provsminkades igår, och jag är tydligen allergisk mot något av sminket för mitt ögonlock blev svullet... Skit. Slöjan är fin men kammen går inte att ta bort så jag vet inte hur det blir nu. Min frisör ville helst inte ha en kam i den. Börjar krångla till sig lite nu.. MEN prästen godkände vigselprogrammet så det är okej:D


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • LSJS

    10 dagar kvar och vi har blivit beordrade att jobba 10 timmars övertid under maj och juni och jag jobbar 5 dagar till i maj samt 5 dagar i juni....kul, not...fattar inte hur jag ska hinna med allt och här ligger jag hemma och är genomförkyld...Är något stressad nu, jag trodde jag skulle tycka den här sista tiden innan bröllopet skulle va underbart men jag känner mig bara stressad att vi inte ska hinna med allt...inte kul alls. Men jag längtar förstås till bröllopet även om det går väldigt fort nu...Ska bli så skönt när det är klart och dags och sen få åka iväg i fyra dagar och bara rå om varandra! HÄRLIGT!!  Förlåt för lite klagomål men det är så typiskt att jobbet ska få förstöra en tid som bara skulle vara roligt annars!!


    20110528
  • Diamanten90

    Under 10 dagar kvar:D Här har de lovat regn och 14 grader nästa veckas lördag. Nästan alla programbladspärmar är klara:)


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • Buppielove

    9 dagar kvar!

    Jag har äntligen hittat drömskorna! De fanns inte i någon butik i Sverige, utan jag fick beställa hem dem från Köpenhamn. Jäklar vad nöjd och glad jag är!

    LSJS: Fan vad drygt med jobbet! Det är inte rättvist att göra så där när man ska gifta sig. Hoppas det löser sig.

  • Diamanten90

    Glömde skriva en sak. I öfrrgår när jag provsminkades så började jag reagera på något av sminket och jag är ännu riktigt svullen runt ena ögat och kinderna är ömma och röda. Hoppas verkligen att det går om tills bröllopet! Får nog bara använda eget smink!


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • JochD

    Nu är det inte länge kvar idag ska vi till kyrkan och ha samtal med prästen!

  • Diamanten90

    8 dagar kvar:D Känner mig inte nervös alls nu:) Sambon har varit jättenervös ända sedan vi bestämde datum förra sommaren men nu är till och med han lugn! Åtminstone utåt. Programbladespärmarna är klara nu:) Så idag ska jag börja printa ut vigselprogram har jag tänkt. Sen är det några småjusteringar kvar på programbladet så får jag printa ut de också:) Sen börjar vi vara klara på pysselfronten! Bara att klippa programbladen till rätt storlek sen och det lär ta en stund. Ny färg till printern lär behövas också. Imorgon är det bara en vecka kvar!!!


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • my heart
    JochD skrev 2011-05-19 11:32:09 följande:
    Nu är det inte länge kvar idag ska vi till kyrkan och ha samtal med prästen!
    hihi minns den dagen...
    då säger jag till min sambo framför prästen " är den nu jag ska sätta på Fredrik"? ööööö
Svar på tråden 28 maj 2011