• Fårävvör

    28 maj 2011

    Vet att vi är ett gäng som ska gifta oss 28 maj 2011 här på BT, men har inte sett någon "egen" tråd för oss än!


    Hur går det med eran planering? Själv har jag precis bokat tider för att prova brudklänning i helgen! Jublar inombords! =)

  • Svar på tråden 28 maj 2011
  • LSJS

    Jag blev hippad igår.... Vilken helt underbar surrealistisk dag! Jag fick hoppa tandemhopp från 4000 m!!! Helt galet underbart. Två av mina vänner och min syrra hoppade också! Jag har aldrig haft sån dödsångest som när jag skulle hoppa ut (jag hoppade inte, han jag hoppade med fick putta ut mig) men jag aldrig känt mig så nöjd och lycklig som när jag svävade där uppe i luften med hela mälaren nedanför.  Det var så oerhört vackert och den häftigaste upplevelse jag varit med om!!  Dagen fortsatte sen med picknick och uppdrag på stan utklädd i klänning med puffärmar och slöja och sen fick jag spela in Robbie williams Feel i en studio!! Efter det åkte vi hem till en av mina vänner och där blev det middag på verandan och sen bad i deras utomhusjacuzzi och sen avslutades den underbara dagen på nattklubb där vi dansade och hade så kul!! Jag är så lycklig över mina underbara tjejer, vilken dag dom hade planerat till mig!! Jag kan inte fatta att de tycker att jag är värd allt det där!!


    20110528
  • mri

    Sällar mej till skaran som blev hippade igår!  En av mitt livs roligaste dagar :)  Är dock vansinnigt trött efter att ha spenderat natten med blivande maken (som blev svensexad igår oxå) i  en uppställd LITEN, ISKALL husvagn långt ute i en skog. På morronen fick vi ta en gammal moped 1 mil för att komma till stället där vår tärna och bestman befann sig. :)

    En fantastisk dag och kväll! Njöt varje sekund, ska bli skönt med egen säng inatt dock. :)

  • Diamanten90

    Roligt att ni har varit nöjda med hipporna:) Det var jag också:p

    I helgen har jag blivit provkammad, tittat till festlokalen ch beställt blommor. Skorna är fixade nu också så det är inte mycket kvar på listan! I can do this!!


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • Diamanten90

    Hur går det?
    Idag fick vi veta att två som anmält att de kommer inte kommer. Nu är det en person ännu som är ett ? men sen så får vi börja skriva ut programblad å sånt. Ska träffa kantorn i helgen är det tänkt. Vi ska gifta oss lite på 100 km härifrån och i helgen är sista gången vi åker dit innan bröllopet. Det närmar sig verkligen nu! 18 dagar kvar bara:)


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • Fårävvör

    Här har sambon insett att det inte är så långt kvar och har ökat tempot rejält. Hoppas att vi får mycket gjort framöver, men eftersom ingen av oss blivit kidnappade än, så vågar man ju inte planera helgerna alltför mycket!

  • Diamanten90

    Min sambo har äntligen börjat engagera sig! Känns kul:) 15 dagar kvar nu! Inte mycket:p Kommer att vara så nervös när vi ska gå in i kyrkan! Men resten av kvällen tror jag blir jättekul:)


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • Oll Moddy

    Nu är jag hemma efter att ha sprungit 16 km i totalt ösregn - hoppas det gör gott för brudklänningen Om två veckor är vi förhoppningsvis på väg in till förrätten! Det närmar sig minsann. Blir lite nojig över att ha glömt saker men gissar att det viktigaste nog är fixat! 

    Hur ligger ni andra till? 

  • Fårävvör

    galet, om två veckor kommer vi ha dansat brudvalsen... Börjar kännas mer och mer verkligt att det faktiskt är på gång nu!

    Vad vi har kvar:
    Göra klar festprogram och bordsplacering
    prata med vigselförrättaren om hur vi vill ha vigseln
    hämta min klänning och ring
    köpa underkläder
    stämma av en del detaljer med toastmasters etc.

    och säkert lite annat småplock.

Svar på tråden 28 maj 2011