• Fårävvör

    28 maj 2011

    Vet att vi är ett gäng som ska gifta oss 28 maj 2011 här på BT, men har inte sett någon "egen" tråd för oss än!


    Hur går det med eran planering? Själv har jag precis bokat tider för att prova brudklänning i helgen! Jublar inombords! =)

  • Svar på tråden 28 maj 2011
  • Fårävvör
    mrsJR skrev 2011-01-03 17:22:54 följande:
    Nu är det full fart i planeringen. Har bokat tid hos floristen nästa vecka, då ska alla blommor beställas. Vi har fått menyförslag från cateringfirman och har pratat med en guldsmed som eventuellt ska göra våra ringar. Har också bokat in möte med fotografen för att gå igenom lite. Men viktigast av allt, idag har jag köpt mina skor! Mindre än fem månader kvar nu!
    Verkligen full fart!!
    Jag har börjat fundera på ring, borde beställa ett par skor jag hoppas starkt på och ska ta tag i inbjudningskorten denna veckan. Florist har jag inte tänkt på alls, borde man boka det snart?
  • mrsJR

    Jag vet inte hur tidigt man bör boka, vi försöker vara ute i god tid då vi gifter oss på annan ort än där vi bor.

  • Elvismor

    Ni som redan börjat tänka på blommor, vilka är fina när vi ska gifta oss? Har en kompis som ska göra min bukett.

    Undrar också om nån har tips på bra ställe att köpa skor. Jag vill inte ha några traditionella spetsiga vita, gärna ljusrosa, lite tuffa, men inte för hög klack. Får ju inte bli längre än mannen!
     
    Vi kommer göra inbjudningskorten själva. Jag har köpt allting och det blev inte speciellt billigt. Ca 1000 kr för 40-talet inbjudningskort. Och då har jag inte räknat med porto än... 

  • LSJS

    jag har precis beställt mina brudskor från matildas fest. Det blev ett par vita pumps med silver kristaller framtill men med rund fot. Tycker inte heller om de spetsiga skorna. Jag tror det fanns några rosa skor! 6 veckors leverans tid för 450 kr!!  Du kan själv välja klackstorlek och färg på skorna!

    Jag har tänkt ha liljenkonvaljer som alltid brukar blomma då till morsdag! De kan man ju t. om plocka själv gratis!!! Perfekt när man har en  kompis som gör buktetten, jag har också en vän som är florist, helt perfekt! Syrener blommar ju också men de har ju en benägenhet att vissna rätt så fort....Pioner tror jag går att få tag på då också!


    20110528
  • Fårävvör

    Jag hoppas på att kunna ha pioner!

    Ska försöka att få tummen ur och beställa mina skor idag eller imorrn... Hoppas att de passar bara!

  • Fårävvör

    Jassa! Idag har vi kollat kostym till sambon och ska prova en i rätt storlek nästa helg! Dessutom har vi kollat med en guldsmed om ring och fått ett prisförslag på en ring som känns bra. Vi köpte också embossingpulver och mer papper till inbjudningskorten. Till sist ringde vi också prv och kollade upp hur vi ska göra med det efternamn vi vill ta! Effektiv dag!

  • mrsJR

    Nu är blommorna till bröllopet beställda, ska bli så spännande att se hur det färdiga resultatet blir  

    Det blev verkligen en heldag med bröllopsfix i lördags, Efter att ha varit hos floristen gick vi förbi en klädbutik och min blivande man ramlade över en kostym som han slog till på. Sen tyckte vi att vi var så i farten så vi gick in till en guldsmed som vi funderar på att anlita och pratade med honom så nu är nog ringarna snart beställda också

  • Fårävvör

    Vi har börjat göra inbjudningskorten, vikt pappren, embossat på framsidan, skrivit insidestexten på datorn. Borde skriva ut den så vi kan börja montera dom också, och just det beställa kuvert och organzaband! Sambon provade en kostym i mer lagom storlek, till nästa helg ska de beställa hem en i rätt färg (var inne på grått först, men nu blir det svart istället). Dessutom var vi till en guldsmed och tittade på ringar igen! Hittade en modell jag gillar (i princip samma som jag och guldsmeden spånade om för en vecka sen) men eftersom guldsmeden hade ett lägre pris fastän högre kvalitet på stenarna så ska jag beställa från henne istället! Det rullar på...

  • Salat

    Min tärna har provat tärnklänning i dag, så nu är modell ocg färg avklarat! Hittade också jättesöta skor, herligt! Inbjudningskorten är snart klara... en rätt lång process (om man som vi gör dom själva, men fint blir det)
    Skall snart skicka in ansökan om namnändring (skall byta mitt nuvarande efternamn till mellannamn... Vi skall heta mitt flicknamn som gifta men jag vill också behålla min f.d mans namn, vill heta samma namn som mina stora barn! Tack o lov en självklarhet för min blivande och förra detta( han måste godkjänna det) Frisörtid är också klart. Brudsmink likaså (skulle vi giftat oss i början på juni hade dom inte haft tid, hua) Hoppas det mästa kan bestämmas och avklarats jan/feb sen vet man ju att det kommer massssssor till!

    En liten fråga till er som har beställt skor från matildas fest, hur vågar ni det, utan att prova?

    Fårävvör, skall ni ha en hemsida där alla skall/kan svara om dom kommer eller inte? Hur gör man en hemsida...

Svar på tråden 28 maj 2011