Inlägg från: LSJS |Visa alla inlägg
  • LSJS

    28 maj 2011

    Hej, vi gifter oss också den 28 maj 2011!
    Bokat:
    Kyrka
    Festlokal (ink allt porslin och bord, stolar och dukar samt ljusstakar etc)
    catering
    ev fotograf (har ångest över detta, hur vet man att det blir bra...)
    frisör (en kompis) men ej frisyr...
    makeup-store
    florist (en kompis=)
    bröllopstårtor (en kompis hjälper oss med det)
    dj (en kompis)
    min underbara klänning som jag bara längtar efter att ha på mig! en kompis ska fixa till det sista att sy upp släpet och sy in axelband..
    Barnens kläder
    väska
    stumpeband (något blått)
    slöja/tiara (något lånat)
    halsband och örhängen, (fick bedårande smycken igår av min styvmor, något nytt!!)
    färgtema (vitt, ljusgrönt och silver)
    en del av bordsdekorationerna.
    festtält
    toastmadame, min syster.
    en kompis ska fixa mina naglar.

    kvar att fixa
    ringar
    sambons kläder
    skor till oss alla 4
    underkläder
    alkohol
    transport till och från kyrka (festlokalen ligger på gångavstånd från kyrkan)
    övernattningen i närheten av kyrkan (har idéer)
    inbjudningskort och alla andra trycksaker (vi har börjat spåna och ska ta tag i det ordentligt efter nyår) planen är att vi ska göra det själva!
    barnvakt, efter vigseln.
    morgongåva
    bröllopsresa (som vi inte tänker åka på direkt..möjligtvis en kort på några dagar i sådana fall i närheten av hemmet. )
    ev fotograf


    20110528
  • LSJS

    missade en del...har en massa kvar att fixa kom jag på...
    in och utgångsmarsch
    psalmer
    bröllopsvalsen
    solist i kyrkan

    + säkert 100 grejor till....


    20110528
  • LSJS
    LSJS skrev 2010-12-26 00:05:04 följande:
    missade en del...har en massa kvar att fixa kom jag på...
    in och utgångsmarsch
    psalmer
    bröllopsvalsen
    solist i kyrkan

    + säkert 100 grejor till....
    20110528
    som gästlista som vi faktiskt har kommit en bra bit på väg med...
    20110528
  • LSJS

    Nu har vi bokat fotograf, efter tips här på bröllopstorget! det känns superbra, hon verkar väldigt välidgt bra!


    20110528
  • LSJS

    jag har precis beställt mina brudskor från matildas fest. Det blev ett par vita pumps med silver kristaller framtill men med rund fot. Tycker inte heller om de spetsiga skorna. Jag tror det fanns några rosa skor! 6 veckors leverans tid för 450 kr!!  Du kan själv välja klackstorlek och färg på skorna!

    Jag har tänkt ha liljenkonvaljer som alltid brukar blomma då till morsdag! De kan man ju t. om plocka själv gratis!!! Perfekt när man har en  kompis som gör buktetten, jag har också en vän som är florist, helt perfekt! Syrener blommar ju också men de har ju en benägenhet att vissna rätt så fort....Pioner tror jag går att få tag på då också!


    20110528
  • LSJS
    Salat skrev 2011-01-16 23:13:24 följande:

    Min tärna har provat tärnklänning i dag, så nu är modell ocg färg avklarat! Hittade också jättesöta skor, herligt! Inbjudningskorten är snart klara... en rätt lång process (om man som vi gör dom själva, men fint blir det)
    Skall snart skicka in ansökan om namnändring (skall byta mitt nuvarande efternamn till mellannamn... Vi skall heta mitt flicknamn som gifta men jag vill också behålla min f.d mans namn, vill heta samma namn som mina stora barn! Tack o lov en självklarhet för min blivande och förra detta( han måste godkjänna det) Frisörtid är också klart. Brudsmink likaså (skulle vi giftat oss i början på juni hade dom inte haft tid, hua) Hoppas det mästa kan bestämmas och avklarats jan/feb sen vet man ju att det kommer massssssor till!

    En liten fråga till er som har beställt skor från matildas fest, hur vågar ni det, utan att prova?

    Fårävvör, skall ni ha en hemsida där alla skall/kan svara om dom kommer eller inte? Hur gör man en hemsida...


    Jag angav min mått på fotlängd och bredd och då hjälpte hon mig att hitta en modell som kan passa min fot. Passar inte skorna får jag ju självklart skicka tillbaka dem! Jag har letat överallt i skobutiker utan att hitta några och eftersom jag lätt får skavsår vill jag verkligen gå in skorna och kan inte vänta på att vårkollektionen kommer i butikerna.


    20110528
  • LSJS

    mina skor är redan på väg hem till mig!! Jippie! Tog bara 2 veckor i stället för 6 veckor!! Snart är det bara 4  månader kvar så snart kan vi beställa hindersprövning!!


    20110528
  • LSJS

    Vi har fått min sambos mormors och hennes mans ringar som vi ska slipa om och ändra lite på om det går och inte blir allt för dyrt! Sambons ring blir superbra om man sliper den lite men min är jag lite tveksam till om den går att göra om utan att förändra för mycket som sambons mamma inte vill att vi ska göra. Den är i Rött och vitt guld utan stenar. Det är som en ring i mitten i vitt guld som jag inte tycker är så fint idag, den ser ut som den är bankad på med en hammare , men det kanske går att släta ut den och eventuellt sätta in en sten i den?, annars tänker jag ha den som förlovningsring eftersom jag inte har någon än, fast då blir problemet att hitta en vigselring som passar till....Men det känns roligt och speciellt är det att vi fick dem av sambons mamma eftersom mormorn är död sedan två år tillbaka.


    20110528
  • LSJS

    jag igen! Första inbjudningskortet är skickat, till min syster som bor i Sydafrika! Vi har cirka 10 st till att göra sedan ska vi skicka ut dem alla! Dem blev superfina och vi är jättenöjda, det känns så personligt och bra att vi gjort alla tillsammans, till och med våran 3 åriga dotter har varit med och hjälpt till på sitt sätt!


    20110528
  • LSJS

    Nu är ringarna inlämnade. Min ring kommer att förlängas med vitt guld och i förlängningen kommer två diamanter infasas. Det vita guldet kommer att slippas och plattas till. Jag hade lite gammalt guld att lämna in så totalt kommer all omslipning, diamanterna och nya namn  och datum bara att kosta 900 kr!!! Jag är spänd av förväntan och hoppas att resultatet blir bra! Solist är bokad, och vi ska träffa cateringbolaget den 13 feb och diskutera upplägget!  Mina skor kom i måndags och de är jättefina, men det var tur att de kom så tidigt så jag hinner gå in dem, det klämmer lite uppe på foten (som pumps alltid gör på mig i början pga min höga vrister).


    20110528
Svar på tråden 28 maj 2011