Inlägg från: Diamanten90 |Visa alla inlägg
  • Diamanten90

    28 maj 2011

    Hej!:) Vi gifter oss också den 28 maj:) Har varit borta ett tag för jag trodde att jag var gravid, men fick idag veta att jag inte är det:) Lika bra så så får jag ha min drömklänning i maj:) Vi har beställt mat, kyrka, lokan och köpt in en hel del pysselgrejor till inbjudningskort och sånt:) Ska ringa och boka tid för klänningsprovning idag tänkte jag:) Mina föräldrar betalar maten och tårtan:) Väldigt tacksam för det:) Men resten står vi själva för:) Bara lite mer än 6 månader kvar nu! Härligt:D Längtar verkligen! Ja, transport är också bokad:) Vi börjar ha det mesta fixat:) Ska bara boka en fotograf till studiobilder. Undrar om man kan ta en som finns 40 km härifrån?

  • Diamanten90

    Ja, det får nog bli så:) Hoppas att klänningen inte blir skruttig bara:p

  • Diamanten90
    RockTroll skrev 2010-11-17 16:07:30 följande:
    Du får vara FÖRSIKTIG! varför ska ni ha studifoton förresten? finare? personligen gillar jag det inte alls men det är ju en smaksak :P Jag har förresten bokat restaurang, hår och smink så nu är det bara klänning kvar men det får vänta så länge som möjligt. Vet inte hur jag ska göra med bukett däremot för jag vill bara ha en liten enkel och vet inte om jag bara ska köpa en samma dag som bröllopet eller beställa (??) ska förresten ta ett helt nytt namn för oss med det ska bli kul.
    Jag tycker att det är stiligt:) Men vi ska också ta bilder utomhus, men då fotar vår vän som är amatörfotograf:)
  • Diamanten90

    Jag ska och prova klänningar nästa veckas fredag:) Jeij! Det är egentligen bara fotografen som ska bokas nu poch sen är alla större saker klara:) Ska börja pyssla med inbjudningskort och placeringskort så småningom:) Och börja lite med festprogrammet:)

  • Diamanten90

    Jag vill ha en prinsess klänning:) Utan axelband och kanske med släp beroende på hur dyrt det blir:)

  • Diamanten90

    Jag har börjat knåpa ihop små påsar med godis att ha vid varje bordsplats:) Väldigt tidskrävande men roligt:) Har också fårr inbjudningaskorten halvfärdiga:) Nu återstår bara texten innutei och att stämpla hörnen på alla ca 50 korten. Det blir tidskrävande och petigt:p

  • Diamanten90

    Vi kommer att önska oss bidrag till bröllopsresa i present, men vi åker först nästa höst. Vi har en son som kommer att vara 1 år på bröllopet så han ska med också:) Idag ska vi och kolla på ringar! Sambon fick hem en rabattkupong på 25% så vi ska försöka hitta en ring åt mig idag:) Härligt!:D Sen börjar allt vara fixat! Ska sy en slöja åt mig:) Men vi tvekar lite angående bröllopsbilen. Vi hade tänkt åka bubbla, men nu har jag fått höra att den är väldigt liten och svår att komma in i... Så vi får se... Kosmetolog och frisör har jag 2 kompisar osm är:) Ja, blommor ska fixas ännu men det är det inte så bråttomt med:) Håller på att pyssla med olika bröllopssaker lite hela tiden:) Så roligt!

  • Diamanten90

    Nu har vi köpt en vigselring åt mig och jag bara ääälskar den!:) Guld, ganska smal med 5 diamanter formade som små hjärtan:) Och den var inte alls dyr heller!

  • Diamanten90

    Min ring kostade ca 1300kr:p


    Jag har hämtat hem klänningen nu:) Den ska sys in sen i vår men nu hänger den här och jag bara älskar att få se den varje dag:) Samma sak med vigselringen:p Bara blommor som ska fixas ännu typ:p Transporten blev det lite krångel med... Vi hade tänkt åka bubbla men nu har jag fått höra att den är väldigt svår att komma in i... Speciellt med en megastor klänning som jag har! Vet inte riktigt hur vi ska lösa det...


    Jag längtar verkligen till maj! Vet inte hur jag ska få tiden att gå fort fram tills dess:) Men på samma gång vill jag nog ha tiden som den rä så att jag får njuta av min härliga son som är 6 månader:)

Svar på tråden 28 maj 2011