Inlägg från: Fårävvör |Visa alla inlägg
  • Fårävvör

    28 maj 2011

    Vet att vi är ett gäng som ska gifta oss 28 maj 2011 här på BT, men har inte sett någon "egen" tråd för oss än!


    Hur går det med eran planering? Själv har jag precis bokat tider för att prova brudklänning i helgen! Jublar inombords! =)

  • Svar på tråden 28 maj 2011
  • Fårävvör

    Men det här är ju galet... Hade inte en tanke på att det var den 28 oktober när jag startade den här tråden!! På dagen 7 månader kvar!! =) Och ändå satt jag och skrev dagens datum på en massa rättade labbrapporter på jobbet idag...


    Vi ska gifta oss borgerligt tillsammans med släkt och vänner (ca 40-50 pers), så vi har bokat vigsellokal, festlokal, fotograf (min svåger som fotar många bröllop) och storband till festen (som jag spelade i förr, och som spelar i princip gratis på bröllopet...) På lördag och på tisdag ska vi iväg till två olika butiker och kolla på brudklänning!! Det var nog när jag bokade de tiderna som det här med bröllopet kändes mycket mer verkligt helt plötsligt!

  • Fårävvör

    Hur går det för er tjejer?


    Jag har påbörjat klänningsjakten på allvar, provade Nixa i helgen, Lilly igår och ska till ett tredje ställe (som säljer lite olika märken) på söndag! Har nog inte hittat "the one" än, men börjar bli bättre på att veta hur den ska se ut!


    Är det söndag snart?

  • Fårävvör
    mrsJR skrev 2010-11-04 22:13:55 följande:
    Det blev en Pronovias Florin   La upp en bild i mitt Galleri: www.brollopstorget.se/hem/mrsjr/galleri.php    
    Supersnygg! Jag fullkomligt älskar klänningar med spets... Haha, jag som alltid varit fröken enkel och stilren... :-P
  • Fårävvör

    Åh, ring! Började surfa lite på allvar efter ring i helgen! Det kommer bli en alliansring i rödguld i alla fall, men slipning och fattning och sånt vet jag inte riktigt än. Måste nog iväg och prova lite någon dag!


    Har en slät 4 mm ring i rödguld idag och är nog inne på en 4 mm ring till... Hoppas det inte blir föör maffigt på mina små ynkliga fingrar! Ännu en anledning till att sticka iväg och prova! Hmm... kanske ska lura ned fästmannen ner på stan i helgen?

  • Fårävvör
    mrsJR skrev 2010-11-04 22:31:28 följande:
    Jag är också fröken enkel och stilren men denna klänning är faktiskt väldigt stilren. Jag tror det gör mycket att det inte är något glitter på den. Många spetsklänningar har strass och då blir det lätt för mycket av det goda men är det endast spets blir det faktiskt väldigt elegant  
    Mmm, jag håller fullkomligt med dig!

    Suck, nu längtar jag ju ännu mer till söndag, då jag äntligen får prova fler klänningar!

  • Fårävvör

    mrsJR: Japp, bor i Uppsala! Vigseln blir i orangeriet i Linnéträdgården och festen på eklundshof.


    Vi började faktiskt spåna på bröllopsresa igår. Efter en resa till Kina och två till USA är ingen av oss direkt sugna på en långresa till.. (Fast jag ska kanske på en konferens i Kyoto 1,5 månad efter bröllopet...) Istället började vi prata om Italien och eventuellt spanien eller portugal. Men jag är nog rätt sugen på tex Rom, Florens eller Verona! Har hört att Cinque Terre i nordvästra Italien (typ) ska vara mysigt också, kanske får bli en kombo?!

  • Fårävvör

    Så, nu har jag köpt klänning! =)


     


    Skriver mer imorrn, måste sooova nu!

  • Fårävvör

    I lördags natt drömde jag om att jag hade fyra vigselringar på vänster ringfinger! Jag hade tydligen hittat fyra stycken som jag ville ha och gick runt med alla fyra på mig samtidigt för att känna efter vilken som passade bäst! =) Det är nog min första bröllopsdröm *check*

  • Fårävvör

    Det blev en lilly 3074, lägger upp en bild ikväll. :)

Svar på tråden 28 maj 2011