• Semlorna

    Vad förväntar ni av era vänner inför bröllopet/på bröllopet?

    Jag vill att dom svarar i tid, kommer i tid och är glada för vår skull. Ernjuder sig nån att hjälpa till blir jag jätteglad men det är inget jag förväntar mig. Har dock frågat en kompis om hon kan fotografera oss och en annan om hon vill vara min tärna. Vi har 7 månader kvar, det känns som om tiden flyger fram för oss men för vår omgivning är det evigheter kvar. Jag tror fler kommer känna sig intresserade av att hjälpa till när det närmar sig.

    Sambons bröder är toastmasters, dom kommer troligtvisa hitta på massa dumheter för det är sånna dom är :) Men jag förväntar mig inget där heller utan låter dom själva välja hur delaktiga dom vill vara.

  • Semlorna

     


    Morsian2011 skrev 2010-10-28 11:14:50 följande:
    Okej, känns som att jag har haft för mycket krav i min tysthet och blivit besviken. Jag har dock inte sagt det högt men bara trott att alla är jätteengagerade på ens bröllop... Men bra att höra att ni andra inte förväntar er något stort från era nära.. Känns bättre då! :)Jag har dock blivit besviken på en vän som skulle varit min tärna men troligtvis av avundsjuka vägrar att ens prata om bröllopet. Byter samtalsämne. Vill inte hänga med och titta på klänningar osv. Nu är den dock redan köpt men iaf.

    Jag tror man lätt blir lite inne i bröllopsplanerandet att man glömmer att det är evigheter till nästa sommar för övriga. Jag vet att min mamma blev lite trött på mig för en månad sen för att jag bara pratade klänningar, dukning och gäster så nu ska jag låta det vila till efter jul.

Svar på tråden Vad förväntar ni av era vänner inför bröllopet/på bröllopet?