Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Tur & retur

    Jaha, jag har då en snabbis till London planerad men räknar med att max hinna dyka in i nån affär innan de stänger på söndan - i bästa fall, annars bara jobb. Men vi har just shoppat årets glögg så det kanske ger guldkant i tillvaron istället???

  • anne på grönkulla

    Inte en hel Egypten-turne denna gången - men vi får med oss vänner som inte varit där alls förr så en del turistande runt om Kairo lär det ju bli. Jag råkar älska landet och regionen - men det är ju jag det!

  • anne på grönkulla

    Måtte veckan snart ta slut, är nöstan ensam kvar på jobbet nu, men inte är det mindre att göra för det. Nåja, en dag kvar (knappt), sen blir det kompishäng, tjejsnack o konsert i helgen - skönt!

  • anne på grönkulla

    Flygplatser tar säkert flera olika valutor, men de lär ha sämre kurs på andra valutor än den egna, så det är inte säkert dollar är det smartaste inom Europa på det sättet. Priserna brukar vara i euro också.

  • anne på grönkulla

    Turkish Airlines o Istanbuls flygplats är helt ok sålänge de funkar, klart prisvärda som ekonomiklasspassagerare - inga problem. Jag har flugit en massa med dem på senare år, tro mig. De klarar inte att kommunicera vid ev ombokningar eller annat strul dock, så då får man slåss lite för att få veta nåt alls om hur man ska göra, men det löser sig!

  • anne på grönkulla

     


    MuffinsTönt skrev 2010-11-16 10:03:40 följande:
    AnneÅhnej, jag som vill att det ska gå smidigt hela vägen. Även vid ombokningar. Jag får boka via nån återförsäljare och sen be dem hjälpa, just in case. LappisSå resonerar en smart person. Själv gillar jag HK och dess flygplats så jag stannar gärna där i 2h. Men 5h i London hoppar jag över. Tack för hjälpen, det lutar mer och mer åt Turkish airlines. Min kompis tycker jag är fördomsfull (fast hon använde ett annat ord) när jag frågade henne. Det är väl sunt förnuft tycker jag.

    Alltså det går ju - det tar tid innan man får info, bara - de gör det i sin takt. O det händer kanske en gång på 25 eller nåt (jag o maken har flugit mycket med dem i flera år o det har hänt kanske 2 ggr totalt)

Svar på tråden Tur & retur