Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lapinette,

    jag tycker det känns så orättvist att det ska gå så långsamt, det här extra året är så onödigt.

    Jag får ju tidningar från AC nu och läser med stort intresse. Det ni ska vara med om blev mer verkligt för mig efter att ha läst lite AC information. Hoppas nu att tiden springer lite fortare och att ni gör ännu fler härliga resor så länge! 

  • start september

    Jag gratulerade aldrig till jobbet telis, vad skönt att det är klart och att du är nöjd! Sicken timing att kunna vara lediga ihop i december dessutom, det är en mysig tid när man har tid och energi att pyssla.

  • start september

    Tjoho igen för Pigge! Och det fina födelsedatumet fick han! Ser fram emot att höra om förlossningen som jag ju hoppas kändes bättre denna gång.

    Snorkis  - åh vad kul att se dig! Förstår precis tanken med tatueringen och silverhjärtat. Vad skönt att ni känner att nï har sådant stöd i varann.

    Fars dags-present låter jag bli i år, kanske frågar jag om lilla tjejen vill rita något. Min egen far får ett telefonsamtal, det är både jul och en födelsedag inom kort så det räcker.

    Snaily, man får vara toffel när man är höggravid!

  • start september

    Gratts igen Piggelin! Åh så mysigt det lät med liten stensovande. Jag minns klockan från min förlossning på samma sätt.

    Köttfärssås är verkligen fantastiskt gott. Med rivna morötter och svarta oliver helst också. Mmm.  Och popcorn frossade jag i går, fantastiskt gott.

    Lakanen - samma resultat här tror jag. Men vi lever ett konstigt liv med mycket renovering där saker flyttar runt så det har nog mer med det att göra, det nya lakanstället har bara funnits några veckor och det var jag som fixade där. Men visst är det uppdelade ansvar lite här också, men jag ska inte säga att jag tycker det ät ojämställt för det.

    Ett glas Penfolds till pastamiddagen (takeaway från god italienare) och sen somnar jag nästan i soffan.   

    Och Snaily, du får vara hur lat som helst. Du går ju faktiskt och väntar mest och ska vila upp dig. 

    Färga hår ja. Jag är såpass sjåpig när jag är gravid att jag inte gör det. Med på följden att det inte är gjort sedan augusti förra året. Antingen har jag varit gravid eller inte hunnit. Grått i mitt långa  hår är snart en del av mig, men nu katten ska jag passa på snart. Det tar så lång tid med långt hår bara. Någon som har bra frisörtips i City? Har varit på Toni & Guy på söder sista gångerna men de har så lång kö.

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!