• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Min mamma är för söt förresten, hon ringde på fm idag för att "bara fråga hur det gick på kontrollen igår, inget annat" - hon har fattat att det är jobbigt med alla frågor om det är ngt på G... Så har hon ju också fått fem barn själv...!


    Nähä, duschen var det!

  • Piggelin1

    Klockarbol - åh fy fan vilket helvete du hamnat i Men säger som Tinga, skämmas är det sista DU ska göra.


    Många många varma kramar & med hopp om att du har bra stöd runtikring dig. Vi lyssnar här om du vill skriva av dig.

  • Piggelin1

    koko o Lappis, fasen vad sjuka & eländiga ni är, era stackare Verkar så utdraget dessutom... Hoppas ni båda kryar på er snart!

  • Piggelin1

    Dagens status...


    Färdknäpp - check


    Baka bullar - check


    Promenad - check


    Äta färsk ananas - check


    Bjuda in familjen till treårskalas på söndag - check


    Ngt av allt detta borde väl göra så att bebisen kommer snart?!


     


    Champagnen återstår, kanske ska korka upp lite?

  • Piggelin1

    Tjena Mugglan - jösses vad du sprutar ur dig inlägg idag


    Jag är inte ett endaste dugg rädd för snitt, snarare så är det så att om jag skulle råka ut för liknande scenario nu som jag gjorde med Amanda, då kommer jag (& mannen) att kräva snitt, vill abslot INTE råka ut för en liknande upplevelse igen som den förra.


    Jag snittades ju när jag tog ut den stora cystan för sex år sen & mitt ärr ligger precis i bikinilinjen syns knappt alls - jag glömmer för det mesta ens att det finns där.


    Jag skulle absolut vilja vara vaken ism ev snitt & inte missa de allra första minutrarna med nya bebisen. Kompisen som lovat ställa upp om ngt händer nattetid blev sövd med första barnet & det är ngt som hon fortfarande sörjer vet jag.


    När jag gick på magplasket förra gången var det ju två blivande tvillingmammor med & jag minns att Åse (tror du vet vem hon är från Babyplasket, Mugglan?) sa just att med tvillingar kan ena komma vaginalt men den andra via snitt & att just de mammorna skulle förbereda sig extra mkt för alla alternativ.


    Jag har definitivt vuxit fortare om magen nu denna gången, massor av folk ifrågasatte ju om jag alls skulle komma tillbaka efter semestern i somras, men sen har det planat ut & nu är jag inte större än förra gången - jag slickade girigt i mig komplimangen från Kängu för några veckor sen att jag var "nätt höggravid" & min syster sa samma sak när vi sågs förra helgen (vi hade inte setts sen i somras).


    Glenn & Sven (fast jag gillar faktist namnet Sven!)

  • Piggelin1

    Japp, jag är i vecka 41 (VEM trodde jag skulle hamna där - allra minst jag?!). Var på kontroll i måndags & nu är det en ny kontroll imorgon, men att det blir två ggr på en vecka är nog mer för att BM tyckte att jag låg lite snett i mina besök gentemot hennes "snurra" & hon vill att jag ska hamna mer "rätt" nu såhär på slutet.


    Har ingen koll på det där med överburenhetskontroll (jag har liksom inte brytt mig om det scenariot eftersom jag inte trodde jag skulle hamna där!), men har ett svagt minne från föreläsningarna vi var på ism Amanda, att när man gått två veckor över tiden (dvs efter tisdag nästa vecka), då blir det kontroller i princip varje dag & jag undrar om inte de kontrollerna är på typ Östra eller så. Men jag kan minnas fel - får fråga imorgon helt enkelt!


    Foglossningen är lite bättre - det går inte fort när jag är ute & går, inga långa sträckor heller, men det gör iaf inte svinont. Har väl att göra med att bebisen ligger mkt längre ner nu.

  • Piggelin1

    BS - igår gjorde jag din lax stroganoff till lunch! Kanongod tyckte både svärmor & jag, men Amanda ratade den totalt & ville bara äta ris Men trägen vinner - jag tänker göra den igen!

  • Piggelin1

    Tänker också på Snorkis - men min gissning är att hon kanske vill hålla lite låg profil nu för att jag gaggar en massa om min kommande förlossning. Fast det kanske är rent ego-tänk från min sida - sorry i så fall!


    Skickar kramar till dig Snorkis i vilket fall, tänker på dig & S, & jag lär definitivt göra det ism förlossningen också.

  • Piggelin1

    Imorgon kunde vara en bra dag att komma tycker jag - lite coolt personnummer i så fall: 10-11-12

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!