• FruCicci

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Guten Morgen....


    Lappis, det lät ju helt fantatiskt gott! Men jag fattar inte hur man bara slänger ihop en sådan derert, jag kan bara inte göra bra deserter, det är jag världs sämst på


    Tinga visste inte att lillkillen skull opereras, jag har ju inte hängt med i svängarna, så ni får ursäkta om jag är okänslig och inte kommenterar. Men håller tummarna.


    Telis, vad bra att ni kollade upp det. Jag vet att en liten kille i mammagruppen blev förstoppad när han var 10 månader, de fick de lavemang också. Det som de sa till mig var att man inte skulle ge 1 års och 1,5 års välling. Utan ge 8 månaders, vilket vi gör fortfarande till Victor eftersom det är stoppande. Sen inte vitt bröd och sådant, utan mer fibrer och mycket vatten att dricka. (lättare sagt än gjort)


    Snaily, nu börjar jag bli lite nervös! Hoan kommer ju i morgon enligt min spåkula


     


    MSW, ja du är ju ganska ung du.-) Men vad gulligt det lät med samma skola och det där... tänk om man gift sig med någon i sin gamla klass, hua jag hade bara galningar i min klass... Jag har varit på det stället i Bangkok med


     


    Koko, du har vikt eftermiddagen alltså, jag tänkte få till ett litet "möte" så jag kan sammanstråla, men ni hade sagt vid 14 tiden va? Var det nu på torsdag? Jag är helt vild om dagarna. Skönt att du är back in business darling!


    Dagarna dagarna dagarna på dagarna..... har ni sett Helenius Hörna, så förbaskat roligt!


    AM måste bara säga att du är ursnygg på den bilden som du nu har lagt upp på ....


    Sweet, jag har inboxat dig en liten grej...


    Nä nu ska jag ta tag i mitt jobb.


     


     

  • FruCicci

    Porchez, du ser, din pappa blev inte heller så glad! Min käre far såg till att jag fick betala tillbaka det där, för han fick ju punga ut med allt då jag inte riktigt hade så myckt på kontot just då. Sen fick jag 100 kronor om dagen av min man att disponera på mat, mjölk o fika osv en hel sommar. Utöver det fick jag sätta mig i kassan på ICA i vasastan och jobba varenda helg till 22 (då var det ob tillägg) och försöka få igen så mycket som möjligt, men jag var inte i närheten av de totala 65 000 det handlade om.... min bror fick en bil av pappa, och jag fick en halvbetalad räkning.... kändes ju sådär i efterhand!

  • FruCicci

    lappis, jag är bra på förätter, det måste jag säga. jag kör i ofs alltid klassiska ganska enkla varianter, men det gör ju inget så länge det äår gott.


    Det är många i tråden som bakar och fejjar och sätter egen pepparkaksdeg och får till det allra mest konstiga och jag kan knappt få till 9 muffins med barnen Men övning ger färdighet säger de ju.


    1up, hemliga inträdesprovet, det du! lycka till


    AM, diskmaskinen lät ju som sagt som om den var made in heaven! Godetid! Vill ha!


    Läser lite bakåt som ni förstår.... chefen är inte här Så jag passar på.....


    hattis såg att du fått spottings, blä, så jäkla trist...


    Jag skulle vilja ha en ost och vinkväll snart igen, gode tid vad det var nice! (ja förutom tanten som ramlade och bröt halvt ihjäl sig då och bloder som sprutade)


    PB, om jag får fråga, vad gjorde du igår? Snaily ville att du skulle rapportera, jag har inte hängt med!


     


    EA, ska ni göra ett nytt försök, eller ligger ni lågt ett tag (nu ve tjag att vissa saker måste ut och annat stabiliseras först) men får man fråga hur ni tänker!?


     


     

  • FruCicci

    oupsie, hemtentan klar! TJOHOOO! Å vad glad jag är att jag slipper plugga ibland (säger jag som funderar på att sätta mig i bänken igen o det 4 år framåt, kommer nog inte hända ändå)

  • FruCicci

    ÅÅÅÅ jag kanske kan få inboxat Lappis fondanter då (jag sa inte bjuda på dessa till dig AM, du gör dem nog bättre... så det vågar jag ej)


     


    parnassia, vi har varit i HuaHin, vi bodde på Evason Resort någon Hideaway, det var jätte fint där. Men det är det nog överallt i Thailand.


     


     

  • FruCicci

    LAPPIS, jag har just fått receptet av AM och det verkar som till och med jag kan lyckas med den nu ska jag imponera på gästerna vid näst nästa middag

  • FruCicci

    ha ha ha AM! Jag är glad ibland att det var ju han jag skred ut med ur kyrka, min man alltså, men ibland önskar jag att jag aldrig hade flashat muttan för honom den där kvällen för 13 år sedan utan någon annan gudagåva till kvinnorna.... ja ja 


    Min far lämnade över mig, men det hysteriskt roliga i det är att han viskar högt i den tysta kyrkan så många hör "BYTT BYTT KOMMER ALDRIG MER IGEN".... ha ha ha min far..... han är så sjukt kul!


    Sen ag okej väder eller ej, det regnade hela hela dagen fram till båten med gästerna skulle avgå och jag fick tanten på morgonen (det patetiska var att jag hade med mig grav test i min bag till hotellet, för jag trodde jag skulle testa plus dagen efter bröllopet, pahhhhhh där fick jag.......)

  • FruCicci

    Telis, vad bra - nästa onsdag då alltså! Very good.


    Jag förstår att du blir ledsen av se den lille Televinken ha ont, jag skulle med blivit det!!!! usch o fy! Men vad bra att ni nu har kollat upp det hela, det verkar ju som om det är ngt som inte stämmer för så ska det ju inte vara.


    Hoppas du får lite bättre sömn i natt då. Jag är rätt nöjd, Louise skrek bara i 35 minuter i natt


    ost och vin, det gillar vi och jag gillar hjortron med

  • FruCicci

    Och jag har med fixat en städtant Hon var så bra så jag bara hoppar av glädje! Äntligen fick man en vettig städerska!

  • FruCicci

    Muggles, jag tror på 2 tjejer ha ha ha underbara tjejmaffian i Casa Muggles!


     


    Nu har jag bränt närmare 1 500 kronor bara så där över lunchen, begav mig till Kungsholmen för att köpa en mössa men kom tillbaka till kontoret 2 timmar senare med betydligt mycket mer!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!