• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko, köp för bövelen!! Kan du inte svänga förbi ngt kondis på vägen till jobbet imorgon?

  • kängu

    Jag har precis skickat iväg maken på storhandling med en låååång lista, undrar när han kommer tillbaka?!

  • kängu

    Frullan, maken tycker att det är en bra tid, det är typ bara han i affären tror jag

  • kängu

    Hej tjejer, jag berhöver lite akut hjälp med en sak!!!


     


    Jag verkar ha tappat bort min mobiltelefon- och här sitter jag utan fast telefon dvs ingen möjlighet att ringa och spärra. Maken verkar inte kolla sin jobbmail så om någon kan hjälpa mig att skicka ett sms/ringa honom så att han fattar att han ska kolla mailen så vore jag tacksam! Någon som har möjlighet??? *snälla snälla*

  • kängu

    Så nu har jag landat lite här efter chocken med telefonen som jag tappade på bussen förmodligen och sen blivit snodd Jaja, det är ju bara en världslig sak även om det är sjukt irriterande. Har för mig att jag tecknade en drulleförsäkring så vi får väl hoppas på att jag minns rätt, och att den täcker även sådant. Ska be maken köpa med att kontantkort hem idag som jag får sätta i ngn gammal mobil, kan ju inte vara utan mobil hur länge som helst (nya simkortet kommer först i nästa vecka).

  • kängu

    Jag säger det här också, stort grattis Mugglan! Häftigt och omtumlande gissar jag på. Jag tror absolut att allt kommer gå bra även om det såklart är mer nervöst med en tvillinggraviditet! KRAMAR till hela Mugglan familjen!

  • kängu

    Nu hoppar jag bara in mitt i och frågar vad ni egentlgen bestämde för brunchdatum? Både i Sthlm respektive Värnamo (eller var det nu blev...). Tänkte försöka ta mig till en av dom iaf!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!