• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • nennesjuttioåtta

    mugglan -iiih vilken fin liten mage, tänk att det ligger två små pyren därinne!

  • nennesjuttioåtta

    lappis - matlista är bra att ha för att spara pengar och veta vad man ska laga om dagarna och så finns allt handlat redan. Tattaaaa!

  • fru AM

    Nenne: ja kanske att jag är lite avog till husdjur sedan den sabeltandade tigen åt upp gammelfaster på juldagen ...

  • Lapinette

    Sådana gör jag i matvaruaffären i diskussion med maken för en så där 3-4 dagar framöver. Fast några pengar sparar vi inte.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-11-15 14:32:52 följande:
    Jag har sagt det förr men normalt kan man testa plus 7 dgr efter befruktning för då ska hcg vara runt 100, plus får man from hcg=20-25. Men tror kanske att PB inte vill testa för tidigt ändå.

    Ja, det är ju bara det att ÄL-sprutan ställer till det vid IVF (alltså bör man kunna testa tidigare vid FET tex) och på CvL har de verkligen varit noga med att uppmana till att inte testa för tidigt och att deras klienter själva sagt till om att höja antalet dagar från 14 till 16 efter ET då det förekommit alltför ofta innan dess att det först blivit plus och sedan kommer ändå mensen.

    Jag är inte ett dugg testsugen, bara helt förvirrad av alla sätt att räkna. Testa tidigt har jag inte fattat vitsen med ifall man ändå ska sitta och tänka "jamen det kaaaaaaaanske var för tidigt"

  • Lapinette

    Men pb - förut hade CvL testdag 18 och när jag gjorde testdag 16 ... att de har gått upp hör jag inte hört talas om. Dock vet jag att många testar alldeles för tidigt men oftast stämmer deras plus.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!