• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • fru AM
    viktualia skrev 2010-10-25 11:49:33 följande:
    fniss fniss.. du får väl skicka dem till föregående talare... hon har ju två.. hihihi!
    Jo men hon har ju alla flickkläder redan! Fast det är klart - Parnassia - är det några speciella plagg du saknar så har jag det mesta! Hör av dig! *aaaargh ... drunknar i rosa bodies*
  • Parnassia

    Tack för erbjudandet AM men jag har som sagt det mesta redan.


    Vi hoppas på Snaily, EA, PB, Piggelin, Oupsie, Hattis, September, MSW, Izzie och vem mer är det som är på G?

  • Parnassia

    Jag köper nog mest 110-116, men ibland funkar 104 och 122 också. Vad tänkte du?


     

  • fru AM

     


    Parnassia skrev 2010-10-25 12:07:25 följande:
    Jag köper nog mest 110-116, men ibland funkar 104 och 122 också. Vad tänkte du?  

    Äsch då! Jag hoppades att Storan var lite mindre helt enkelt - så att hon kunde ärva av Livia. Men de verkar vara samma storlek.

  • snaily
    Parnassia skrev 2010-10-25 11:54:54 följande:
     Vi hoppas på Snaily, EA, PB, Piggelin, Oupsie, Hattis, September, MSW, Izzie och vem mer är det som är på G?
    Muggles! Och enligt de väldigt vetenskapliga tester som finns på nätet så ska det bli en tjej.
  • Oupsie

    Nu har jag också varit inne och testat att skriva i gruppen, men jag kan inte se mitt eget inlägg. Märkligt.


    Har bett maken att gå in på FB och han säger att han inte kan se att jag är med i gruppen eller att jag har skrivit något inlägg i den, så den är nog ganska hemlig. Särskilt som man inte kan se vad man själv har skrivit .


    Ser vad ni andra har skrivit dock!

  • Oupsie

    Är lite irriterad på att jag har slösat bort 2 timmar i skolan. Trodde att vi skulle få någon bra info om fortstättningen på terminen, men istället var det: "Ja, har ni några frågor?" "Nehe, inga frågor, jamen då kan ni göra de här helt värdelösa övningarna istället."

  • passionsblomman

    Snigel förresten, jaså så du fick spruta 12 dgr båda gångerna?

    Jag satt här och sa till sambon att det är så jädra frustrerande det här, för allt annat man gör brukar liksom vara att ju fler ggr man gjort det, desto säkrare blir man på sin sak. I det här racet så är det istället så att det finns så många Om Ifall och individuella Kanske att man ta mig tusan blir SÄMRE på att veta vad som gäller-eftersom inget egentligen verkligen gäller och inget är hugget i sten.

    Kroppen kör sitt eget spel med en och det end man kan göra är att färsöka hänga med. Under tiden tar man en huvudvärkstablett och önskar det fannsen dito för själen och sinnesfriden.

    Jag märker också att jag bär på en idiotisk känsla att på något vis vilja kunna "leverera" till min sambo, så att vi får valuta för alla pengar vi plöjer ner i det här. Och att jag innerst inne någonstans är rädd att en dag få i ansiktet "fattar du vilken bra ekonomi vi skulle haft ifall du inte envisats med det här och jag ville egentligen aldrig"
    HELT knäppt, och det har min smabo nogsamt-och ganska upprört förklarat för mig, men sådana tankar och känslor väller upp i mig rätt som det är.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!