Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Porchez, jag tror helt klart på muskelspänningar skapade av stressen du har inom dig över jobbet mm. Just den typen av spänningar i nacken leder ofta till spänningshuvudvärk. Många ggr kommer det av att man tex biter ihop käkarna hårt på natten. Precis så gör jag ofta (nu exempelvis) när jag har mycket inom och runt mig och aldrig riktigt slappnar av.
    Sömnen blir usel och så har man sedan skaffat sig en ond cirkel.

    Gå på fler massager (det är vanligt att det efter första massagen faktiskt känns värre än innan då man börjar peta i skit man har i usklerna) och försök att stretcha noga-glöm inte sätesmuskulaturen, där samlas en massa elände som går vidare hela vägen upp i huvudet.

    Gör en medveten avslappningsdel inför att du ska lägga dig och försök låsa in hjärnspökena i badrummet eller så, så att du får sova.

    Det är mina bästa råd.

  • passionsblomman

    Gyn ringde tillslut tillbaka och precis som jag trodde så vill CvL nu ha upp mig på maxos på Menopuret. Bara att blanda starkare lösning, injecera med glad min och hoppas på bättre händelseutveckling till på torsdag då det blir nytt VUL.

    Hon bedyrade att det mycket väl kan hända grejor till dess. Jag hör vad hon säger, men tror henne när jag ser det.

  • passionsblomman

    Å, hej alla som inte synts förut idag! Vilken kvällsaktivitet!
    TACK fina ni för alla kramar och påhejningar!

    Nu är jag preppad med full dos och hoppas reaktionen blir därefter. Jag måste bara fråga Telis innan jag lägger mig; jo jag vet att du ju gjorde ÄD, men hela din historia om hur det kom sig att det blev det i ditt fall har jag nog faktiskt aldrig hört. jag tror jag kom till tråden efter att den delen av din esa redan var gjord så att säga. Om du vill får du hemskt gärna berätta-ta inboxen ifall du vill. Jag lägger tråd-pussel alltjämt och försöker få ihop er allihop så min bild är så hel som möjligt.

    Nu ska jag sova lite tänkte jag. Imorgon är det avslut hos jobbcoachen så jag vill vara lite pigg.
    Glad är jag iaf redan för Ninnis i granntrådden har just plussat-på första IVF-försöket! och hennes resa, den vet jag typ allt om, och det var verkligen helt totalt nattsvart för dem ett tag, så detta plusset är HELT galet magiskt och fantastiskt. Och SOM vi hållit på hon och jag och räknat dagar, äl-stickor och gud vet allt. I flera år nu!

  • passionsblomman

    Mugglan, bara tre stycken.
    Men, nu är det maaxdos rätt in i magen bá åsså full skjuts på de stackars äggstocksrna. Hoppas jag.

    Nu coachavslutningsmöte!

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-10-26 09:52:07 följande:
    PB: samma som mig då. Jag hade bara 4 folliklar men fick bara ut 3 ägg, varav två klarade befruktning.

    Ja jag hade för mig att det var de siffrorna ungefär du fick. Befruktningsprocenten var ju verkligen strålande i det fallet! Du fick lika många embryon som jag fast jag hade 9 folliklar, 6 ägg, 5 befruktade och så blev det då två som dög. -Fast inget funkade ju sedan iofs, men ändå.


     


    muggles skrev 2010-10-26 09:52:07 följande:
    PB: samma som mig då. Jag hade bara 4 folliklar men fick bara ut 3 ägg, varav två klarade befruktning.

     


    Fru E skrev 2010-10-26 10:28:44 följande:
    PB-förresten vid vår andra ivf så hade jag bara 4 synliga äggblåsor innan de höjde dosen till den som jag hade förra gången och då jäklar växte de. 16 ägg blev det till slut varav 12 blev befruktade

    Ja jävlar i havet vilken spurt!!!  Men EA, du är ung och oförstörd.
    Jag fattade BTW inte ett skit då för tio år sedan, förrän jag började undra HUR länge man egentligen kunde känna sig som att mensen ska starta när som helst, utan att den kommer.
    Nu däremot, är man ju något mer nojjig och uppmärksam på kroppen och alla dess kullerbyttor...

  • passionsblomman

    Mugglan, jag vet! Värsta bonus-eskimån har ni! Snacka om livets blinkning till dig mitt i hela "jag är för gammal-spiralen" att ni inte hann göra det försöket!

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-10-26 13:50:38 följande:
    PB: ja det var ju min förhoppning att det där guldägget skulle komma vår väg. Men man kan ju kanske förstå att jag började misströsta när vi tom gjort ivf och det inte ville sig..? Och det verkar som om jag hade ett guldägg kvar... Fast jag måste fortfarande hejda mig att jag faktiskt bara är i v9 och det är fullt möjligt att det blir mf när som.

    Herregud ja, det går ju att förstå vilken misströstan som helst i det här!
    Jag bara vägrar att tänka på mf och ditt guldägg i samma mening, för det orkar jag bara inte. Det MÅSTE gå jättejättebra allting nu! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!