• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Noterar att PB har ÄP, då verkar alla inblandade tycka att allt ser bra ut - HÄRLIGT!

  • Ore

    Idag är min vikarie på utbildning, så jag är ensam på mitt kontor  - nice!

    Vinkar till Frullan

    Izzie: Tråkigt med ett (antagligen) mf till... Tredje gången gillt...?

    Fru E: Maaaaj Gaaaaadddd, vad mitt hjärta hoppade till där! Inte retas så!!! Håller tummarna så de blir helt blåvita för att tantjäkeln håller sig undan och att du får ett fint litet plus (eller "gravid") på stickan på fredag. Så att du INTE får vara med och smaka på champagnen vi firar med då

    PB: Håller tummarna för dina ägg också

    AM: Blev det ordentligt städat av fröken Yasuragi? Hoppas det..! Hur går det i hyresnämnden förresten? Inget besked än?

    Vickan: Din klocka ringer 5 min före min... Men då är jag på jobbet vid 7 också, och får därmed gå hem ganska tidigt.

    Undrar om Piggelin fått åka till BB än...?

    Igår var jag förresten hos BM igen, valet föll på hormonspiral så en sådan sattes in...

  • Ore

    Det kändes litet, men gjorde egentligen inte särskilt ont... Det var mest det vanliga obehaget, de stoppar ju in en tång och håller isär, svabbar rent litet och ska sedan ha in själva spiralen. Blev tillsagd att ta litet djupa andetag emellanåt (för att försöka slappna av?). Nu efteråt har det molvärkt litet. Igår kväll tog jag en Ipren, och nu på förmiddagen tyckte jag att det gjorde så pass ont att jag tog en till. Mest för att kunna koncentrera mig på jobbet, annars hade jag nog klarat mig ändå.

    Har tagit alla mina cellprov hittills, så jag lovar att göra det nästa gång jag blir kallad också

  • Ore

    AM: Sååå lång väntan? Vad kan förresten hända? Om de tycker att ni har rätt (precis som vi tycker här) och inte Yasuragi. Kan ni då vräka honom? Eller är det 'bara' att han inte får bygga sina badrum?

  • Ore

    Tummen upp för det, Lappis!!! Hoppas det tickar på SNABBT i kön!

  • Ore

    Mugglan: OJ! Tvillingar! Skrämmande och spännande..!!! GRATTIS och KRAM till hela familjen. Visst finns det en ökad risk, men sannolikheten är ju fortfarande betydligt större för att allt går bra! Så det hoppas jag innerligt på!!!

    Känner mig nästan litet omtumlad nu...

  • Ore

    Telis: Usch för Televinkens förkylning och dåliga sömn... Lillkillen var litet småförkyld i förra veckan, och sov då betydligt sämre än han brukar. Och då var han inte ens jättetäppt i näsan...!

  • Ore

    Åh vilken fiiiin liten Prick!!! Och en fin liten Televink också! Och jag ser gärna fler foton Hmm, måste nog få in ett kort på lillkillen i sin bästa fönsterpose...

    Och eftersom jag inte kollat galleriet på ett tag: KUL att se namnet - jättesött!!!

  • Ore

    Mugglan: Jag har full förståelse för att det är svårsmält! Tycker inte det har med otacksamhet att göra, alla önskar sig ju graviditeter som är så lätta som möjligt, och framför allt med ett lyckligt slut. Det har vi ju tyvärr lärt oss att alla inte får, och nu har du fått reda på att du kan vänta dig en tung graviditet med högre risk för komplikationer... Det är klart att det är svårt att ta in! KRAM igen!!!

  • Ore

    Oooohhh, heja PB och äggblåsorna

    Mugglan: Tror jag berättade om en tvillinggraviditet på tåget hem från Trådträffen i Sthlm, som inte gick så bra. Där var det iaf så att den ena tvillingen inte fick tillräckligt med näring...

    koko: Lycka till på intervjun!

    Själv har jag letat upp numret till företaget som jag var på intervju hos. Tänkte försöka ta mig upp ur strutshålet och ringa. Imorgon eller så. Kanske redan i em...

    Har nyligen haft "medarbetarsamtal light" som chefen kallade det. Ett litet avstämningsmöte. Jag hade ju (genom löneförhandlingen) fått höra litet, så jag visste ungefär vad jag hade att vänta mig. Har egentligen inget att anmärka på det, de måste givetvis kunna säga i vilka avseenden jag anses inte ha presterat tillräckligt, men det var jobbigt att höra det. Och som jag sa till chefen så är det delvis orättvis kritik, vilket jag faktiskt tror att han hörde. Vi kom i alla fall överens om att ha avstämningsmöten varannan vecka, där jag ska säga om jag upplevt något som väldigt svårt, och han ska hjälpa mig att prioritera ner arbetsuppgifter som lägger sig i vägen för det han vill att jag ska fokusera på.

    Men jag ska fortsätta leta nya jobb, för jag tror att det ändå kommer vara en differens mellan hur jag uppfattar tjänsten och hur företaget gör det. De vill ha en extra produktionsledare som inte jobbar skift och jobbar liiiitet mer mot utveckling, jag vill vara en processingenjör - inte bara ha titeln.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!