Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    september - ja, det kanske är så. Att det blivit för mycket. Men idag åkte vi på stan först kl 3 och var på jobbet drygt en timme (vi är tre personer), och en gick jag en halvtimme på stan där han låg och kikade upp i taket på h&m och sen somnade han i bilen när vi åkte hem. Men nu är han på bra humör igen och har precis ätit (thank god, huden höll på att spricka). Jag tycker det låter som en bra grej med att räkna till tre innan du gör som du vill, men jag är inte så påläst alls. Men funkar det och ni är överens om konsekvenserna så?!? 

  • nennesjuttioåtta

    telis - Klart han vill vara som televinken!!!  
    hm, jag gillar edamer och Billinge, port salut funkar också. Funkar det med Gredos?! Men allvarligt, jag skulle gärna följa med på något annat än brunch också. Eller om ni alla kommer hem till mig så kan jag proppa er fulla i ... popcorn! Dä ni!

  • nennesjuttioåtta

    Telis - Jooo herregud, den har kommit! Tack så mycket (men visst var den till låns?) tänkte skicka bild men jag har inte fått föräldrafiltret på kameran att funka, så han ser ut som Ove i Solsidan alternativt Morgan Alling . Skarp läge på lördag, får se om jag lyckas bättre (det måste väl vara kameran det är fel på?!?!) 


    Hattis - iiih härligt med ett kanonförsökande och grattis till att du mår bra och är som du ska (hihi, "jag känner igen dig"!)


    Troccatesting!! Tror nog ändå att Pommac vinner... 


    Nä, nu är det läggdags! på er!

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin - har du fått mitt mess då? Om inte - LYCKA TILL!!!!! Det kommer gå så jäkla bra!!!


    PB - LYYYHYYYHYHYYYCKA TILL du med! 


    Fru E ... Jag avvaktar kraftfullt testet! 


    AM - Hoppas Yasuragi råkar sätta sig på en drinkpinne. Men coolt med fest med drottningen!!! What to wear?!?!? Såg ditt önskemål också, ska se vad jag kan rota fram.


    Lappsi - krya på dig!


    Vickan - ÄNTLIGEN tillbaka på jobbet. Hur var det?


    Vi har varit på dop i helgen! Pricken hade  Televinkens finaste gubbkeps (aaaaw!) tillsammans med en body med slips och väst som fick vara på nästan hela tiden tills den blev orange i kanten... Synd att vi inte hann ta mer än ett kort och inte med oss hela familjen. Vi hade ju knätofs och hätta, och det matchade inte lika bra med Pop-ränder sen när vi kom på tanken.

  • nennesjuttioåtta

    Yttre tryck, got the t-shirt!


    Tack för att ni tog er tid att läsa (det är helt ok att hoppa över det! Särskilt som gravid!), det var skönt att få ned det i text. På onsdag är det efterkontroll, den riktiga, och då ska jag be henne läsa den och så får vi diskutera igenom journalen igen. Förhoppningsvis känns det ännu bättre då. 

  • nennesjuttioåtta

    Angående huset, kan inte vi alla bidra med en typ mille var (jag har en som skräpar just nu i min högerficka) så kan vi ha det som tråd-hängställe. Men bara om båten ingår. 

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin - Halebop! 


    PB - (du får ju det att låta värre än vad det är, bara för att skrämmas, )

  • nennesjuttioåtta

    Mugglan - säger det även här (nu när jag också hunnit smälta det, hahah) GRATTISSSS!!! *krulltrumpeter tötilöööööööööt* Fasen vad HÄFTIGT!!!!!!!!! 


    Fru E - tamtitam... Jag tror och hoppas du har fetfel! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!