• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cicci: knappast! Den här tjejen verkar jobba med träning. Men va fasen, det kan vara lite inspiration?

  • muggles
    fru AM skrev 2010-12-02 16:40:28 följande:
    Det är ju bara att fortsätta igga honom. Som jag gör med Tone från "Östermalmsladies" Fast jag föstår att det känns lite obehagligt med en okänd man ... Om det är en tröst så har han nog försökt med flera. Konstigt sätt att ragga på FB ... Jag fick ett meddelande somfrån en som trodde jag var en kollega till honom (med samma namn) - när jag svarade att han var fel ute så fortsatte han glatt och flirtigt: jaha - men vem är DU då ...? Har spanat in Olgas blogg förut - jisses vilken vältränad 5-barnsmorsa!
    AM: jag tycker du och Olga är lite lika i ansiktet faktiskt. Hon är rätt snygg över huvud taget!

    Jag undrar bara hur han sett mig över huvud taget. Jag har ställt in så att bara mina vänner kan se mig. Loggade ur FB igår och sökte efter mitt efternamn och det kommer bara upp två personer men inte  jag, så inställningarna verkar funka. Han borde alltså vara en väns vän...? Men han heter Goran och skriver på taskig engelska, så jag får känslan av att det är en strandraggare från typ Bosnien. Jäkla idiot, fatta vinken när man inte svarar.

  • muggles

    Lappis: ja fast om han inte kan se min profil så undrar jag hur han kan skicka meddelande? Nåja, jag får släppa det mysteriet. Nu sist tryckte jag på en knapp "anmäla" vad nu det betyder


    Piggelin: ja jag vet, så himla tragiskt Läste i GP igår och imorse och fick faktiskt en klump i halsen fast det handlar om en helt okänd.


    Oupsie: om du ser detta - kan det vara järnbrist som gör dig så trött? Lycka till med tentan iaf!


    Tinga: japp Tre Liljor kl 12 gäller! Kom på att jag nog får skriva ut en vägbeskrivning dit.

  • muggles

    AM: jag tänkte på det där. Tänkte att om jag bara skriver att ni är lika, så skulle du kommentera att du inte känner dig lika tränad i kroppen (fast vad vet jag, det kanske har ändrats nu med LCHF etc?! ). Oavsett hur man skriver kan det bli fel alltså!


    Förresten kvalar jag tydligen in som trådens sämsta mamma för Moa har ingen kalender i år . Hon fattade aldrig grejen förra året och jag glömde helt enkelt bort att köpa nu innan 1/12 och hon verkar inte sakna det heller.


    Godis är jag restriktiv med. Tycker det märks så tydligt när de får lite socker i sig, så jag vill inte ge för mkt. Vi har glass till efterrätt fredagar och lördagsgodis på lördagar. Fika med bulle bara på helgen. En chokladkalender skulle vara helt uteslutet hemma hos oss iaf.


    Förresten tycker jag att Ada och Beda är ovanligt lugna i magen sedan några dagar. *nojig*

  • muggles

    1up: välkommen. Hur är man om man är Mama-hjärntvättad?! *nyfiken*


    Telis: jag saknar din gamla bild. Har aldrig gett Lactulos, bara rapsolja.

  • muggles
    1up skrev 2010-12-03 11:24:32 följande:
    Hjälp hjälp hjälp mitt barn följer inte mallen och tortyr att inte få sova och vad fan ska ungen skrika så för"
    ...har iaf jag känt Men jag fattar vad du menar... tror jag.
  • muggles

    Snaily: tygblöjor är nog världens budgettips! Men jag är tveksam till själva användandet...


    1up: Idun var ett ovanligt men fint namn!


    AM: hur man kan frivilligt skaffa 3 barn?!

  • muggles

    Själv tragglar jag med en presentation på ett "business case" för den firman där Piggelin jobbar (de tekniska detaljerna - sedan ska jag lämna över till KAM). Tröööööööööööööööööööööööökigt... Behöver inte vara färdigt förrän efter årsskiftet heller så piskan viner inte överdrivet.


    Telis: snedlugg? Bättre om den måste växa ut igen...

  • muggles

    PB: plus på son och plus på sambo plus på hus... (tänker på min singelväninna som vill ha allt det där men saknar det - fast jobb har hon iofs). Men jag förstår absolut vad du menar...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!