• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Halloj girls,


     


    Är det blomdiskussioner som gäller idag. Det jag kan bidra med är att jag köpte två fredskallor på Plantagen igår. Har varit jäkligt bra på att ta hand om mina blommor FÖRUT .. vet inte vad som hänt de senaste åren men nu får de väldigt lite vård och ömhet av mig (tror maken har tagit den delen från blommorna ). Orkidéer har jag haft två som blommat sen i maj.. nu börjar de dock tröttna lite.


     


    Skulle absolut sitta och pula, gräva och fixa om jag hade en trädgård. Tycker det är skoj (har ju praktiserat på landet)!

  • Lapinette

    Jag gillar också att kramas!!! Fast gränsen går vid business och kollegor ... även om jag även börjat krama dem också emellanåt (min ena arbetskollega ska krama ALLA hela tiden). Jag och maken kramar alltid hej och hejdå (puss också ). Sen kan jag tycka att det går till överdrift när svärmor ska kindpussa godmorgon, hejdå, hej när man kommer hem och så godnatt. Tänk er fyra ggr per dag i två veckors tid! Då föredrar jag kramar .. mjukare och mysigare.


     


    MWS - härligt med bra TUL!


     


    SMAK är trevligt men föredrar man rejäla portioner (som min make) ska man gå någon annanstans. Tror redan jag har tipsat om en del restauranger här inne men här kommer ett gäng igen.


    http://www.spisahoshelena.se/ (litet, mysigt ställe på Kungsholmen - favvo från förr, har inte varit där på ett tag)


    http://www.kungsholmen.com/ (de har svenskt, asiatiskt, långkok)


    http://www.hagadeli.com/ (mysigt litet pasta/pizza ställe)


    http://www.campoloro.eu/ (ytterligare ett litet, litet ställe med hjärta - korsikansk mat)


     


    Trist att servicen på Godthem har blivit kass. När vi var där i somras hade de hur mycket tid för oss som helst. Diskuterade sydafrikanska viner, fick kredit för min klänning jag hade och massor med hjälp vad vi skulle dricka till maten etc. Vi var så nöjda både med mat och service.


     


    Sen har vi ju skillnaden då mot B.A.R. som har fått bra kritik och som var helt vedervärdiga. Fisk som inte fanns .. mat som aldrig kom, champgne som aldrig kom, efterrätt som aldrig kom ... och sen en nota där de lagt på 2-3 rätter till och det hela kompenserades med att de bjöd på kaffet. Sorry, ett par missar under en middag kan man stå ut med men detta var verkligen droppen. GÅ INTE DIT!!!!


     


     


     

  • Lapinette

    Ett STORT GRATTIS till Izzie och den lilla prinsessan!!!


     


    Och gällande öppen eller stängd tråd så håller jag med i många kloka ord som sagts ovan. Själv är jag inte heller myckt för förändringar men inser att de hela tiden händer en massa förändringar runt omkring mig. Jag tror jag skulle följa med till ett stängt forum men samtidigt är jag ju van att vara här .. har ju även restråden på bt.

  • Lapinette

    muggles - skönt att höra att din mamma kan vara med på dopet. Inte skoj med krassliga föräldrar. Pratade med min pappa i fredags och han har fortfarande inte fått tillbaka rösten men lite mer energi hade han iallafall. Dock så läker han så dåligt att han blir kvar på sjukhuset i minst 2 veckor till . Jösses vad trist det måste vara att ligga på sjukhus i minst en månad! Lider med honom men hoppas nu att det går åt rätt håll.


     


    Tinga - det är utvecklande och skoj på nya jobbet. Springer ute nästan varje dag och träffar blivande kunder. Har dock inte dragit in några stålar än och det känns lite frustrerande men vet att säljprocessen för våra tjänster/produkter är 6-9 månader. Vissa dagar blir jag hög av positiva besked och andra (som igår) superlåg. Så är det att vara säljare.

  • Lapinette

    BS - jag jobbar hårt på det. Har bokat in kundbesök nästan varje dag (lite stolt) men nu måste jag bara få dem att skriva på offerterna också. Många behöver tänka ....!!!


     


    Och gällande pappa så har jag pratat med honom 3 gånger än så länge. Första gången hörde jag inte ett ord av vad han sa, andra gången förstod jag lite mer men han avslutade rätt snabbt för att han inte orkade prata och nu senast så fattade jag faktiskt allt och det var jag som sa kram och adjö. Men usch vad trist det måste vara att ligga på sjukhus så länge och sen så kan jag se framför mig att han bara är skinn och ben. Han har fått dropp i två veckor och redan innan så var han bara typ 65 kg och 185 lång.


     


    pb - visst är det så .. har man inte fb så finns man inte . Nej, skämt å sido så är det väldigt behändigt att gå in där och bli uppdaterad.

  • Lapinette

    AM - oj, har du bestämt dig! (känner att jag åter igen har missat något viktigt här inne). Stort lycka till imorgon! Jösses, vilket stort steg. Önskar jag kunde göra detsamma .. för vad fasen ska jag ha "skiten" till ... men som någon skrev hoppet är det sista som över ger (en kanin).

  • Lapinette

    AM - shit, man får fortsätta lida med skiten?! Snacka om att jag är okunnig men det skulle absolut vara den stora fördelen (för mig) att göra en sådan operation.

  • Lapinette

    Ahhh... trodde på något vis att livmodern skulle "ledsna" om det inte blev ägglossning.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!