• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Loggar ni ut nu när jag loggar in efter en superlång lunch med en annan väninna idag . Har suttit och lyssnat på hennes otroliga historier om den galna man hon bor tillsammans med som hon trodde skulle bli sin man, sin framtid. Jösses, vad mycket konstigt folk det finns. Nå väl ... ni som ska logga ut - TREVLIG HELG!

    Och AM köpte du en Porsche i farsdagpresent?

  • Lapinette

    Gahhhh.. det var nenne som köpt en Porsche i farsdag present! Trodde det var AM.

    pb - har bara fått höra om extremt dåligt beteende av en man som är gammal nog att ha mer förstånd än så. Tyvärr hann min väninna säga upp sin lägenhet (för övrig min gamla lägenhet) och köpa ett hus för 5 miljoner med karln som sa att han ville gifta sig med henne men som nu inte älskar henne längre. Tänk vad kärlek kan gå över fort för vissa?

  • Lapinette

    pb - hon är jäkligt stark och har alltid varit en ensamvarg samt har gått igenom den värsta delen. Just nu vill hon bara gå vidare och är nyfiken på i vilken situation hon sitter om ett år. Men visst måste det ha varit supertungt när det var som värst ... när han i somras inställde deras bröllop via mail.

  • Lapinette

    Som sagt ... life goes on! Tycker ni inte det är dags med lite fredags skumpa? Det tycker iallafall jag som föreslog just champagne till kvällen räkpaj ikväll. Han såg dock inte lika övertygad om. Tror han precis har blivit nykter .

  • Lapinette

    Och just HAN är ju maken som har legat i sängen halva dagen och spritt spritångor omkring sig.

  • Lapinette

    Det händer så otroligt sällan så jag skrattar mest över situationen. Maken skyller allt på min bror (som han var ute med) och förklarade i morse T (min bror) bara bla, bla, bla och blö, blö, blö (det första innebar att han pratade massor och det sista att han drack massor). Det är typ den längsta meningen min make har sagt idag .

  • Lapinette

    Ja, jag var nog ganska ond när jag vid 12-tiden skulle iväg på lunch och upptäckte att frukosten fortfarande var framdukad, den rostade mackan låg kvar, kaffet, smöret, osten etc. och maken låg i sängen. Jag började skratta och sen gick jag in i spritångorna och sa åt honom - va fasen, kunde du inte duka av frukosten?!! Då var jag riktigt ond men i övrigt har jag varit snäll och gav honom en bulle från thai-tjejerna nere på vår fredagsrestaurang (som undrade var han var).

  • Lapinette

    Ahhh.. ska in och kika!

    Japp, men jag vill ha lite vin till pajen ikväl (eller helst skumpa) och imorgon hade vi funderingar på att gå ut och äta ... men jag tror vi tar det en annan helg istället .

  • Lapinette

    Mugglan ser ju ut som värsta fotomodellen!!! Supersnygg mage - jag vill också ha!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!