• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Piggelin1

    Klockarbol - åh fy fan vilket helvete du hamnat i Men säger som Tinga, skämmas är det sista DU ska göra.


    Många många varma kramar & med hopp om att du har bra stöd runtikring dig. Vi lyssnar här om du vill skriva av dig.

  • fru AM

    Telis: gärna boköverlämning i eftermiddag! Vilken tid är det som gäller för Televinkenöverlämnande? 

  • fru AM

    Oj - måste nog läsa ikapp helt innan jag skriver i fortsättningen ...

  • fru AM

    Klockarbol: vilket elände! Bedragen kan man dessutom  bli på flera sätt än det rent direkta fysiska. Fy sjutton! Stor varm kram till dig. 

  • Lapinette

    Klockarbol - skickar massor med kramar. Usch så dåligt du mår! Hoppas du har någon i din närhet som kan stötta och inte ska du känna skam. Du har inget att skämmas över, han har gått bakom din rygg. KRAMAR

    Telis - har du bestämt dig gällande jobbet? Gick de upp i lön?

    kokisen - förstår hur bedrövligt du mår. Själv tycker jag att jag blir bättre och så i natt hostade jag mellan 02.30 - 05.30. Är helt död i dag .. och så tycker jag synd om maken som inte kan sova när hela sängen skakar av mina attacker.

  • Piggelin1

    koko o Lappis, fasen vad sjuka & eländiga ni är, era stackare Verkar så utdraget dessutom... Hoppas ni båda kryar på er snart!

  • Lapinette

    Piggelin - det verkar vara något skit som går nu. Hörde att min brors flickvän har legati feber sen i måndags och inte blir bättre. Segdraget som sjutton! Jag är åtminstone på jobbet denna vecka men efteråt orkar jag inte göra något utan går hem och ligger på soffan och tittar på 24. Har snart avverkat den sista säsongen så jag hoppas även förkylningen är över då .

  • _koko_

    lappis - Ja, var på väg att skriva att det inte är någon större fara med mig jämfört med hur du hade det, men jag orkar ju fan inte ens gå och göra frukost... Hostan har precis börjat dyka upp här... DET kan du ju däremot gå till doktorn för! Dvs att få receptbelagd hostmedicin om inte receptfri funkar, man ska inte behöva hosta halva nätterna!

    Jag är trots allt glad att barnen klarar det så bra, de hostar och snörvlar men sover ändå bra på nätterna och orkar med dagis!

    Nä, nu måste jag boka av kvällens träning och sen kravla mig ut i köket och fixa några mackor...

  • Lapinette

    kokisen - Maken sa åt mig (igen) att gå till läkaren. Förstår om han är trött på att höra mig hosta om nätterna. Var faktiskt inte ens förkyld när hela den här skiten började utan hade enbart feber ... när febern gick ned kom förkylningen. Måste vara superjobbigt att ha barn när man känner sig eländig. Krya på dig!

  • Lapinette

    kokisen - just nu undrar jag hur i helsike jag ska orka träna igen. Tror inte jag pallar att köra på för fullt på en gång. Bara tanken att gå på Roberts dancestep får mig andfådd.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!