Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh Muggles, att du skulle ha rätt i dina farhågor. Det är så fruktansvärt att det inte finns ord. Största kramen till er och all styrka inför nästa vecka. Håller alla tummar för att det ska gå att operera i första hand.

  • start september

    Mina tankar är mest hos Muggles med familj.

    En kram till FruLlan också - du verkar behöva den. Hoppas helvetet är av övergående art i alla fall. Dela bara med dig om du vill och orkar, men vi är många som bryr oss!

  • start september

    Jag har också tänkt på våra rosa år. Ett tag kändes det som att vi var underrepresenterade vad gäller MF, men sen svängde det på andra hållet.

    Andra otäckheter vill jag helst inte ens tänka på, men nu blev det för mycket av det tycker jag också.

    Jag tänker mycker i banor av varför jag utsätter oss för allt detta, vi har den bra och en jättefin dotter. Men längtan är så stark hos oss båda, så det har hittills svarat på frågan. Men jag tänker mycker på hur tjejen ska reagera i olika situationer som kan inträffa och det är inte muntra tankar.

  • start september

    Sex i soffan alla gånger, annars blir det inget gjort när man har barn i sängen. Eller duschen sen kväll. Än så länge sover hon ju middag på helgerna, när det slutar blir det väl knivigare? Men då får man väl längre kvällar.

    Jag minns mycket väl att Moppy hade MF, hon  tipsade om progesteron som jag inte klarat mig utan. Om du nånsin tittar in Moppy får du gärna berättas hur läget är!

    Jag inser att jag är så färgad av och lite bitter för mina MF att perspektivet blir fel för mig. Det beror på att jag nojar som tusan just nu, det har aldrig varit så nervöst som denna gång känns det som . Hoppas det blir bättre när jag börjar jobba ( jag har varit hemma sjuk hela veckan).

  • start september

    Alla mina tankar hos Muggles inför imorgon.

    Grattias till Astrid och lycka till alla som bröjar jobba imorgon!

    Hattis, håller försiktiga tummar ändå. Tack, jag blev mycket bättre nu i helgen men det känns så trist att ha sopat två veckors ledighet på att vara sjuk. Idag känns nojandet lite bättre, har testat 3+ (det högsta) på CB och det är bra i v 5+1. Sen mår jag lite illa idag, vilket faktiskt kändes lovande. Jobbstart imorgon känns hyfsat.

  • start september

    Skickar också styrka och hopp till Mugglan.

    En värdslig fråga: AM - jag är lite spekulant på den här city rocken Bergans Oslo. Men om det nu går vägen blir jag ju större i vår. Hur var det - visst funkade den när du väntade Hector? Jag blir nog en mindre elefant ganska fort tror jag, men kanske kan det gå. Hur varm är den?

  • start september

    Väljer att se möjlighet till operation som positiv i steg 1 och samlar all kraft för att skicka till Muggles imorgon.

    Hattis, sök jobbet! Det hade jag gjort.

    PB - vad roligt att det blev en mysig födelsedag! Det låter som ett perfekt upplägg, minus förkylningen dock.

    Klockarbol - vilken bra födelsedagsidé! Särskilt till lite större barn och ett sätt för familjen att göra något kul ihop.

    Koko, tråkigt med Lillebrors mage, men jättebra att ni söker hjälp. Vi brukar kunna ringa strax efter 8 till vc om det är akut och få tid, har ni inte något liknande? Vi har turen att den läkaren som vi hadet via BVC också jobbar på våra vårdcentral nämligen. I det här fallet kanske det handlar mer om remiss till någon specialist? 

    Vickan, trist med chefen. Hur gick det förresten med jobbet, hörde du något? Är det när Trollet börjar på dagis du ska gå ner eller ska ni dela mer på föräldraledigheten?

    Smint- oj vad snart! Gick du över mycket med dottern?

    Här mår jag lite illa, vilket än så länge mottages tacksamt... Har Lergigan berett, men idag har det räckt med konstant småätande. Som vanligt svullnar jag upp av hormoner och inledande överintag av mat så man får gå och gömma magen på jobbet. Segt var det att börja jobba idag, jag borde byta jobb. Eller ännu hellre, vara föräldraledig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!