• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vilket jäkla svammel det blev - hoppas ni hängde med, ni som ev var intresserade...


    Tinga: jag hoppas min kommentar om v32 osv inte vrider till det i ditt hjärta, ta det mer som galghumor från min sida är du snäll!

  • muggles

    AM: tack! Tänker man bara på siffror ska man nog inte göra KUB alls, för då blir man tokig. Även om man får 1/19000 kan man ju vara den där enda som det går illa för...

    Hörde förresten en historia av en väninna till mig. Hon har i sin tur två väninnor som fick barn ung samtidigt. Den ena gjorde KUB och fick dåliga siffror (typ 1/70), gick vidare till fvp men det hittades ingenting. Den andra fick fina siffror 1/1000, gjorde inget fvp (såklart) - och fick ett Downsbarn. Till saken hörde att den första sagt att hittar de Downs vid fvp så skulle hon göra abort. Nu kan de här två tydligen inte umgås längre för väninna nr 2 är jättebitter att hon fick ett Downsbarn och anklagar väninna nr1 för att "så du tycker inte att mitt barn borde få finnas eller?"

    Tragiskt...

    Lappis: vi adventsfikade på jobbet idag med glögg, pepparkakor, skumtomtar, Aladdinask... Frosseri!

    Nu blir det Tom Gah ... vahettere.... thaisoppa med räkor ni vet!

  • muggles
    Fru E skrev 2010-11-27 18:58:00 följande:
    Allt hade hänt ändå Sedan min pappa kläckte ur sig frågan om vår renovering kan ha orsakat MF har den teorin etsat sig fast vilket är så dumt! Visst har jag gjort en del men inga tunga lyft eller så men igång har jag varit, målat, sågat, burit lite brädor, packat upp lådor, lite stress etc.........men det borde väl inte vara farligt  
    Här måste jag bara in. När mitt MA hittades på Sahlgrenskas gynakut sa den läkaren som gjorde UL att "Bara så du vet så kan du inte ha orsakat det här själv. Det finns inget du kan ha ätit el gjort för att detta ska hända, utan det hade hänt ändå." Såå många ggr har jag gått tillbaka till det som han sa, det var så BRA att han sa det. Hjärnan försöker hitta en orsak till varför det hände. Men den enda orsaken är att ägget inte klarade av att utvecklas rätt. Tyvärr. Bamsekram!
  • muggles

    Oupsie: när det gäller antalet UL så kommer jag nog slå de flesta här med råge Vi ska på UL-kontroll varannan vecka mellan v20-30 pga att det är en sk riskgraviditet. Det finns ju inga konstaterade allvarliga biverkningar med UL och man har ju gjort det i jättemånga år nu. Jag har nog förstått lite av dina känslor förut. En del av det kanske beror på att din graviditet var oplanerad och kanske delvis lite oönskad (passade inte in i ditt liv just nu om jag förstått det rätt)? Visst är det jobbigt när man förväntas vara glad och tacksam precis som Snorkis skriver. Jag kände det själv när alla utropade "tvillingar, vad COOLT!" medan jag själv kände "ja visst för dig ja!".


    Snaily: det är väl ändå Ynglet som ska komma i första rummet, och inte din systers åsikter. Jag skulle nog inte ha släpat runt ett litet Yngel 50 mil t/r. Det är ju inte jättebra för så små och deras ryggar att sitta i barnstol så länge i sträck heller... (kanske ett argument som biter?).

  • muggles

    Nenne: aha volang runt midjan. Kanske ett budgettips?! Kommer väl jag också att ha efter att ha burit omkring två st, haha. En fördel med att få tvillingar är väl annars att slippa klämma ut en 4kg-bebis... (sätter upp det på den tunna fördelslistan ).


    Vi var på jordens mysigaste julmarknad igår (Gunnebo slott www.gunneboslott.se/sv/evenemang/julmarknad.html). Fick maxad julstämning av en kör som sjöng julsånger, glöggdoft och rykande eldar, fallande snöflingor mm. Köpte dyra handgjorda (men stilrena) tomtar och lite handstöpta ljus som min kära make lyckades knäcka när han fällde ihop vagnen Argast blev han själv, fniss.


    Jag borde ha sytt gardiner till hallen och fixat i ordning julklappsfotoalbum till svärmor men vi sket i alla måsten och åkte på julmarknad och bara myste. *stolt*


    Tinga: kan inte du skicka lite bilder av pojkarnas rum till galleriet när de är färdiga - jag är inredningsnyfiken som du vet!


    PB: skönt med AF-tanten, inte många som är så empatiska!

  • muggles

    Telis: jag får upp tigrarna om jag råkar klicka utanför den gråa ramen här på BT vilket händer då och då

  • muggles
    Klockarbol skrev 2010-11-30 21:56:21 följande:
    Förlåt att jag drumlar in så här.Min hund dog för en timme sedan. Gammal och skruttig, visst men inte sjuk. Han var lite låg ett par dagar och åt krattig och nu bara dog han.Jag vet inte riktigt hur mycket man ska hålla för samtidigt. Men jag fixar inte det här.
    Stor kram till dig Klockarbol! Vi tycker inte du har jinxat tråden, du får gärna vara här hur mkt du vill och orkar!
  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-11-30 22:19:49 följande:
    Nu gör jag en kupp och kopierar ett meddelande från andra tråden. Det gör jag för att det är så oerhört positivt, och det kan vi gott behöva i den här tråden med. Från Heloise och Panzerfaust: Läkarna hade FEL!!!Inga avvikelser.Elise rocks och vi får komma hem nästa vecka.Glädjen är gränslösSpridKram
    Ah, vad otroligt härligt. Jag vågade nästan inte hoppas på det resultatet men det är ju fantastiskt! Klart värt att sprida
  • muggles

    Telis: sjukgymnasten?? Varför då? Jag håller förresten med dig ang is-ord. Jag avskyr de flesta utom trådnamnen här och dagis, som jag använder själv för att förskola är så byråkratiskt. Mellis skulle jag aldrig använda och peppis låter bara för töntigt (sorry )

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!