Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I natt, eller ska jag säga imorse, ammade jag tio i sex och tio i sju, gick upp halv åtta, så det här med napp verkar gå bättre och bättre. Tyvärr är ju Astrid en riktig nattsuddare och är uppe och studsar till tio på kvällen men ändå. Lyckade få i henne en skvätt välling innan sovdags igår kväll också, kanske kan det bli slut på amningsträsket framöver här också. Jaja, det visar sig väl om det blir bakslag snart eller inte.

  • BrudSommar2006

    Smint, japp, vi går på en Inspira-förskola och vi har inte haft några problem på ett tag nu men vi blev väldigt arga över hur de gjorde fördelningen av de barn som fick flytta upp till stora avdelningen och de som blev tvungna att vara kvar. Fast det var ju inte fröknarnas fel och de fungerar det bra med.

  • BrudSommar2006

    Fullkornsris kan man koka hur länge som helst känns det som.


    Usch, nu måste jag snart ut och hämta Iris. Antingen går vi i snöyran och jag släpar vagnen i snödrivorna. Eller så tar vi bilen och då måste jag skrapa rutorna och sedan bära Astrid från bilen in och hämta Iris vilket är minst lika jobbigt med tanke på att det alltid är saker att bära med tillbaka och så kan man få stå och hålla Astrid rätt länge innan Iris är klar.


    Har någon sett någon sajt med leksaksdragspel eller leksakstrumpeter? Har hittat dragspel i Holland men inga trumpeter. Iris har en trumpet från ÖoB men den går ju inte ens och blåsa i och knapparna ramlar av hela tiden. Borde i och för sig ha fattat bättre än att inhandla något där. Nu undrar ni varför jag letar efter sådana oväsenmakare i julklapp men Iris vill ju ha...

  • BrudSommar2006

    Tinga, fast att uppmuntra musikinstrument vid tidig ålder har vi egentligen ingenting emot!


    Usch vad trist med bråcket, just att söva minns jag var en mardröm med Iris eftersom man var tvungen att klara en hel natt och en hel morgon utan välling och utan frukost. Fy sjutton vad hon skrek den natten... Helt klart det vidrigaste på alltihop.


    AM, tack! Inga trumpeter men väl både dragspel och tamburin, har lovat henne en ny tamburin eftersom någon som var här på besök hade sönder hennes.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Fick gå upp halv sju men slapp amma alls inatt, tänk om jag lyckats ta mig ur eländet?


    AM, stämde det med Telis hotell? Om hon nu inboxade dig vill säga. Verkar jättekonstigt ju men man blir ju nyfiken.


    Klockarbol, var rädd om dig själv så gott det går!


    Oupsie, vad mysigt med en Daisy!

  • BrudSommar2006

    PB, hoppas att en god natts sömn väntar på dig nu då! Tänk att lite medmänsklighet kan man klara sig långt på ibland.

  • BrudSommar2006

    Koko, ni blev inte magsjuka i alla fall? Annars tycker jag att det värsta är att jag alltid åker dit på eländet också. I torsdags på samlingen var det ett barn som kräktes rätt ut så att det hamnade på Iris och hennes kompis Jennifer. Så här har vi gått och väntat men har vi tur så har vi klarat oss. Iris kräktes ju i och för sig en gång förra veckan så det kan ju också vara att hon redan haft det. Trist att det är så segt för lillkillen att bli frisk i alla fall.


    Usch vad kallt det är idag, skulle vilja gå på julmarknaden på Djursholms torg. Ska finnas både jultomte och ponnyridning men i den här kylan vill man ju inte stå och köa till något och inte gå flera kilometer från någon parkering heller.

  • BrudSommar2006

    Vi hade ingen annan anledning att göra vårt 4D-UL än att vi var nyfikna.


    Snigeln, usch vad kallt det låter, men mysigt och gott med färskt tunnbröd.


    Vi kom ju också iväg på julmarknad men själva julmarknaden var ju rätt dålig med nästan inga stånd alls, däremot var det ponnyridning och foto med jultomten, godisregn och åktur med litet tåg och så fiskdamm så för Iris var det en bra dag. Fast kallt var det.


    EA, det är säkert inte så det ligger till i ditt fall men är jag helt ute och cyklar om jag har för mig att det är så att om man har konstaterat hög missfallsrisk så ska man vila? Jag vet inte om jag har rätt men obs att jag med detta INTE menar att du ska ta åt dig av detta för där är ju inte du. Jag bara menar på hur din pappa kan ha tänkt.

  • BrudSommar2006

    EA, ja som sagt så menade jag ju inte att det här gällde dig utan försökte bara hitta på en ursäkt för din pappa som kanske inte har så bra koll!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!