• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nenne - ja usch, jag låter som jag kommit i målbrottet!

  • Lapinette

    Bon apetit alors! Själv ska jag jobba i någon timma till. Försov oss imorse. Makens iphone har fått spelet och imorse ringde den 30 minuter försent ( i förra veckan 1 timma).

  • Lapinette

    pb - men i övrigt är det väl väldigt "ljudfria"? Tänker på den lilla kaninen som jag emellanåt tog hand om. Själv hade jag marsvin som liten och de "pratar" .

  • Lapinette

    Hej Piggis och kokisen!

    Parnassia - tack för din omtanke, jag går sakteliga mot ljuset . Har hostat mindre i natt och känner mig ganska ok (men får nog skippa träning och annat skoj den här veckan). För jag ska baske mig bli helt kry och upp på bananen igen !

    Gällande färg av hår vid graviditet så vet att jag min väninna inte gjorde det (vi går till samma frissa) men min frissa tyckte det var nonsens för hon använder "vänlig" färg. Själv skulle jag absolut inte klara av att gå 9 månader ofärgad ... skulle nog se ut som en grå tant à la 100 år då.

    kokosen - skönt att det inte är monsterviruset. Jag brukar inte heller få feber. Har haft det typ en gång de senaste åtta åren och det var vid halsfluss.

  • Lapinette

    Piggelin - min ena väninna samlade sina första barn i augsti med bara några dagars mellanrum. Fast sen började hon sprida ut dem lite mer ... hon har ju fyra nu.

  • Lapinette

    Ore - min en väninnas mamma tycte det var praktiskt att ge barnen namn med samma begynnelsebokstav så när hon väl hade märkt kläderna och de gick i arv behövde de aldrig märkas om .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!