• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jaja, även solen har sina fläckar

    Nu ska jag sluta spamma för idag! Sov gott alla!

  • Piggelin1

    Tinga förresten - inte vit klänning & inte hellång kan jag avslöja såhär långt Det blir ju dop samtidigt, så då känns såväl vit som hellångt fel, för mig. Plus att jag uppnått skräcködleåldern...!

  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2010-12-22 09:08:11 följande:
    Piggelin - gillar dina mintkyssar . Trodde först det var en tomte du hade gjort men såg sedan att träsleven var det jag trodde var huvud och luva .
    Haha, Lappis - hur lyckades du få det till en tomte?!
    Hmmm, jaaaa, öhhh, inte helt lyckade. De åkte i bingen som sagt Fick hälla kokande vatten i bunken för att få loss det...

    Oupsie, åh, vad jag lider med dig - det låter som en helt överjävlig foglossning & så karpaltunnelsyndromet på det Måtte Daisy ha vettet att komma iaf runt vecka 38 eller så, så kanske foglossningen sen sakteliga kan bli lite bättre.  GUD vad du kämpar! Förstår dilemmat med pluggandet vs sjukskrivningen, men var inte så förbaskat duktig, goa du! Kramar i mängd

    Klockarbol - finns det inget slut på allt som du råkar ut för?! Min pappa hade hjärtflimmer för några år sen, inte superfarligt, men heller inget att leka med. Kram på dig & jag håller tummarna att stora tjejen kommer hem som hon ska!
  • Piggelin1

    Åhhh, Snorkis, sitter här alldeles rörd & tårögd efter att ha läst dina två inlägg.
    Vilken underbar florist/medmänniska! Känner igen det där med rosor att det fryser fint, har köpt det till min brors grav uppe i Jämtland när jag varit där vintertid. Blir så himla fint

    Klockarbol - gott att dottern kom hem! ...och grattis till bilen!

    Julkramar till er alla, hoppas alla kom fram dit ni skulle i snöstormen.
    ...och en extra kram till Porchez - känns som om du behöver det

    Lite trött här, man vill verkligen att allt ska flyta en sån här dag, men så när A vill ha sin vilja igenom/trotsa/vara allmänt jobbig för femtioelfte gången här hos mina föräldrar, då börjar jag tappa tålamodet (& labil som man är pga amningshormnoner plus lite sliten/trött - då blir det nära till tårarna mitt i ilskan/frustrationen/irritationen... )
    Jaja, nu ligger hon & sover iaf, liksom lilleman, får passa på att njuta lite av lugnet en stund tillsammans med mina föräldrar & mannen!

  • Piggelin1

    Snaily, massa, massa julkramar till idg med, ser att din plupp är grön! Känner igen den där ensamhetskänslan jätteväl. Å ena sidan vet man att man gör det bästa/som passar en just då (som att fira själva i er nya lilla familj hos er nu), å andra sidan saknar man familjen/det man kunde /skulle gjort annars. Har haft precis samma känsla många ggr, i flera olika sammanhang.

  • Piggelin1

    Ore - Electrolux hushållsassistent är BÄST
    www.bagarenochkocken.se/shop/&head_id=21&gclid=CLjvx_LAjKYCFdOMzAodwwe4ow
    Eller Ankasrum kanske de heter, ser jag.
    Fick en sån av mina föräldrar i vIntras när jag fyllde skräcködla. Läste ngnstans att de blev bäst i test alldeles nyligen.

    Parnassia - min mamma klår din, hon har haft sin Electrolux sen början av 60-talet!

    Har också hört att Kitchen Aid är sådär, men jädrigt snygga! Helt klart mkt vill-ha-känsla med den!

  • Piggelin1

    Nu såg jag ditt inlägg Ore - då kom ju mitt inlägg extra bra!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!